Trump distribuie un videoclip în care Barack și Michelle Obama sunt reprezentați ca maimuțe

itrustpeople

17 comments
  1. A incercat sa ne avertizeze Lorin Fortuna despre batalia dintre gorilieni si reptilieni.

2. Nu chiar, era un video automat. Daca te uiți la tot videoclipul vei înțelege.

3. Nu imi place Trump ca om, pare dubios, narcisist, etc, insa trebuie sa recunosc ca are mult tupeu, lucru care lipseste la unii lideri mondiali. Nu sunt de acord cu ipocrizia si falsa diplomatie, mai bine sa spui ce simti, e prea superficiala politica la nivel mondial si uneori Trump mai aduce putina culoare.

4. Dacă ești un pămpălău gras și bătrân nu ar trebui să te compari cu un tip isteț și în plină formă fizică cu 20 de ani mai tânăr, pentru că vei fi frustrat.

5. Sincer mi-a plăcut Obama. Din puținul pe care îl puteam vedea și eu pe net și prin știri… părea un om fain!

6. Adevarul ca sua era o buda infecta de zeci buni de ani, dar sa moara democratia de nu pute a hoit efectiv de la o posta, iar s-a cacat pe el asta?

7. Deplorabil a ajuns SUA acuma, sincer cand a fost Hilary si Trump nu as fi votato pe Hilary, dar mandatul 2 al lui Trump pana si daca se termina va dura zeci de ani sa fie readusa America dintr-o gluma in ceva serios si credibil. Plus a ajuns la un nivel jegos de fanatism – ar putea sa futa un copil Trump pe scena si prostii ce il sustin si acuma ar faceo in continuare.

8. Imi e mie rusine de ce poate sa gandeasca si sa posteze un PRESEDINTE . Si nu oricare – al celui mai puternic stat din lumea asta.
    Dar – pe de alta parte – asta au votat oamenii.

Sunt de parere ca oamenii merita cea ce li se intampla ( cu cateva exceptii desigur ) . Faza e ca suferim toti din cauza unor idioti

9. Ba dupa toate cate a facut asta chiar m-a last cu gura cascata

10. Absolut orice doar ca sa distraga de la Epstein, e incredibil ca a gasit atatia lingai care sa-l acopere in tot FBI, DOJ etc..

Leave a Reply