Mislim, da so že bili podobni ce ne celo identični predlogi. Pa ni slo čez ker je bil jok in stok, kako bodo slovenska podjetja propadla zarad tega
>*”Če praznik, ki je dela prost dan, pade na vikend, se prost dan ne sme kar izgubiti. Ljudem mora ostati vsako leto enako časa za počitek. Zato predlagamo, naj se prost dan prenese na naslednji delovni dan,”* je povedal poslanec Milan Jakopovič.
Ljudje ki delajo v proizvodnjah bi radi imeli besedo s tem poslancem.
Zanimivo je, da se nikjer ne omenja, da ima ta koncept rusija v veljavi že od nekdaj
Prva dobra ideja Levice v zgodovini.
Ne bo šlo, saj bomo propadli, kot vedno /s
Drugače ne vem zakaj, bi bilo kdo bil proti takemu predlogu.
Še vedno lahko sprejmete urgentno 🙂 za letos 🙂
Ste pokazali da to gre na easy z drugim regresom.
V Angliji je tako. Letos bo recimo 26. december (ki je dela prost dan) 28. decembra 😅
Tako imajo urejeno v Avstraliji.
But think of the shareholders.
V Španiji in na Irskem imajo tudi tako.
To, da se praznik, ki pade na vikend, premakne na ponedeljek, je standard tudi v mislim da vseh zahodnih angleškogovorečih državah.
Komentarji na članku so 🤣 glede na vse je ta predlog dokaj nedolžen
Podjetja ne bodo propadla, je pa vsak delovni dan v letu manj najlažji način za zniževanje produktivnosti družbe.
Če greš iz 251 delovnih dni na 250, je to takojšen **minus 0,4%**. Zgleda malo, ampak se pozna. Še posebej, ker ne le, da je narejeno malo manj, še vedno je treba ljudi za ta dan plačat. Dvojna škoda.
Jaz sem za, ker bom lahko +30% nabil na računu, ker praznik in te fore
15 comments
Zanimiv koncept
Mislim, da so že bili podobni ce ne celo identični predlogi. Pa ni slo čez ker je bil jok in stok, kako bodo slovenska podjetja propadla zarad tega
>*”Če praznik, ki je dela prost dan, pade na vikend, se prost dan ne sme kar izgubiti. Ljudem mora ostati vsako leto enako časa za počitek. Zato predlagamo, naj se prost dan prenese na naslednji delovni dan,”* je povedal poslanec Milan Jakopovič.
Ljudje ki delajo v proizvodnjah bi radi imeli besedo s tem poslancem.
Zanimivo je, da se nikjer ne omenja, da ima ta koncept rusija v veljavi že od nekdaj
Prva dobra ideja Levice v zgodovini.
Ne bo šlo, saj bomo propadli, kot vedno /s
Drugače ne vem zakaj, bi bilo kdo bil proti takemu predlogu.
Še vedno lahko sprejmete urgentno 🙂 za letos 🙂
Ste pokazali da to gre na easy z drugim regresom.
V Angliji je tako. Letos bo recimo 26. december (ki je dela prost dan) 28. decembra 😅
Tako imajo urejeno v Avstraliji.
But think of the shareholders.
V Španiji in na Irskem imajo tudi tako.
To, da se praznik, ki pade na vikend, premakne na ponedeljek, je standard tudi v mislim da vseh zahodnih angleškogovorečih državah.
Komentarji na članku so 🤣 glede na vse je ta predlog dokaj nedolžen
Podjetja ne bodo propadla, je pa vsak delovni dan v letu manj najlažji način za zniževanje produktivnosti družbe.
Če greš iz 251 delovnih dni na 250, je to takojšen **minus 0,4%**. Zgleda malo, ampak se pozna. Še posebej, ker ne le, da je narejeno malo manj, še vedno je treba ljudi za ta dan plačat. Dvojna škoda.
Jaz sem za, ker bom lahko +30% nabil na računu, ker praznik in te fore