"Surse din rândul magistraților au precizat pentru Euronews România că judecătorii nu sunt foarte mișcați de scrisoarea venită de la premierul Ilie Bolojan. Mai mult, spun că presiunea Guvernului nu ajută cu nimic. „De când s-a aprobat PNRR? Cât timp a avut Guvernul să facă această reformă?", a transmis unul dintre judecători."
—
olimbean
10 comments
Pe judecatorii romani nici cu o floare sa nu-i atingi.
Se da urmatorul scenariu: sunt angajat la o companie, unde detin o functie de management. Compania pierde bani din cauza mea, dar eu am niste dovezi clare pe care daca le fac publice, toti C level, inclusiv CEO-ul vor fi demisi, umiliti si poate chiar vor face inchisoare. Pot face ceva impotriva mea? Nu.
Situatia asta mi se pare exact la fel.
Mie mi se pare ca se cer fugariti cu furca
Faza asta cu Savonea este mai grava deca aia cu Dragnea, dar nu mai are chef nimeni de iesit in strada, ce sa fac, sa ies singur si sa imi iau mumu? Presedintele nu a mai cerut o ancheta, par ca nu mai au putere asupra lor. Pentru ce mai mergem la vot?
Ce snowflakes sunt astia, la fel si Lia si CSM…
De zapada galbena, evident.
Lmao. Au dreptate si ei. Au stat 4 ani sa faca ceva si vor sa il faca după ce a expirat deadlineu.
Merităm sa fim sub influența rușilor
nu are treaba legea asumata pe 2 dec cu pnrr. stiu si ei asta. jalonul expirase in noiembrie si nu au primit prelungire
Curtea constituionala :)) fmm. Toate bune pana cand sunt numiti politic si fac parte din aceeasi clica.
>*„De când s-a aprobat PNRR? Cât timp a avut Guvernul să facă această reformă?”*
A avut vreodată CCR probleme în a amâna cât vor ei? Totuși, vorbim de instituția care se contrazice în propriile decizii. Ciocu’ mic.
Bolojean 🗿 trimite scrisori. Super băiat 😂