Pa pismo ej, več kot berem več mi ni jasno kam smo prišli. Če bo Resni.ca prestopla parlamentarni prag pol smo kot narod zafurali, povsem. tipi nimajo niti sedeža stranke, dobivajo se v lokalih in folk bo ta joke od stranke volil.

Ma dovolj imam tega, z današnjim dnem uradno ustvarjam novo stranko Mi, Troli. Tako kot je Svoboda kopirala dizajn od Alpsko Mleko, mi kopiramo od Argete because why not.

V luči moderne dobe v kateri živimo bo naš program napisal AI. Stranka je odprtega duha, vsak je dobrodošel da doprinese svoj delež, pa če že, ne mi uporabljat cheapshit free tier-ov ampak naj bo uporabljen eden od pro modelov (Opus 4.6, GPT-5.2,…)

"The future is here. It's just not widely distributed yet."

blueman224

5 comments
  1. Resni.ca je samo posledica jansa in “kdorkoli, samo da ni jansa”… podobno kot americani, ko imajo pred sabo killary in donnija.

Namesto da se placani propagandatorji obeh strani ukvarjajo z resni.co, bi se lahko njihove stranke ukvarjale same s sabo in se vprasale, zakaj jih ljudje tako zelo ne marajo, da bodo raje dali glas stevanovicu namesto njim. Mislim da je spisek razlogov zelo dolg, tako pri jansi kot pri golobu in njegovih priseskih (ex lds).

Leave a Reply