Okurka salátová, bílý kedlub, pomeranč, jablko, mango a sťáva z citronu.

Ráno jsem měla směs kiwi, rajče, banán, jablko, červená řepa, mrkev a vlašské ořechy.

Moc mi to chutná. Dáváte si něco podobného?

Yzuvi

14 comments
  1. Nikdy me nenapadlo smíchat zeleniny a ovoce, max přidat třeba jahody/borůvky do salátů. Ale zní to dobře!

2. Ja mam rad v lete melonovy salat, budto s mozzarelou a prosciuttom alebo uhorka, melon, mata a par dalsich veci a rybia omacka a sezamovy olej.

3. Jezis to mi teda zni hrozne:D kdyz vidim ten pomeranc s kedlubnou bleh((((

Ale kazdej po svym zejo hlavne ze ti chutna!))

Ja mam jinak sladky+slany rada. Brusinky k pecenymu hermelinu nebo ke svickovy na smetane.. Kure s broskvi omg!!! Moje guilty pleasure! Ikdyz to delam teda jinak nez ze zapect na kureci steak pulku broskve a platek eidamu lol.. Taky delam mango curry nebo smazeny krevety se zeleninou a ananasem..mnams

4. Nemůžu vystát mix ovoce a zeleniny. Nezvládám příliš mnoho odlišných chutí a konzistencí, takže tohle mi zní jako noční můra

5. Mango jedině tvrdé a polozelene, tahle vyblemcla hmota je divná

6. Podle mě hodně záleží na konkrétní kombinaci a jak to dochutíš. Pokud jenom nakrájíš zeleninu, ovoce hodíš do misky, tak ne díky 😀

Já do “klasických” zeleninových salátů v létě přidávám třeba fíky, granátové jablko, borůvky, jahody, nektarinky, mango nebo kousíčky jablka, s dobrou zálivkou je to fakt super.

Výborný je třeba salát z rukoly a marinovaného grepu/pomeranče s kousky sýra (ovčí, kozí, feta) a oříšky.

7. Kde bereš mango? Vždyť jsi tvrdila, že jíš jen potraviny vlastní výroby.

8. Jako mrkev z jabkem? Jo. Kedlubnu z čímkoliv? To je něco, co jí těhotný ženský.

Leave a Reply