Okurka salátová, bílý kedlub, pomeranč, jablko, mango a sťáva z citronu.
Ráno jsem měla směs kiwi, rajče, banán, jablko, červená řepa, mrkev a vlašské ořechy.
Moc mi to chutná. Dáváte si něco podobného?
—
Yzuvi

Okurka salátová, bílý kedlub, pomeranč, jablko, mango a sťáva z citronu.
Ráno jsem měla směs kiwi, rajče, banán, jablko, červená řepa, mrkev a vlašské ořechy.
Moc mi to chutná. Dáváte si něco podobného?
—
Yzuvi
14 comments
Nedavam ale zni to dobre.
Nikdy me nenapadlo smíchat zeleniny a ovoce, max přidat třeba jahody/borůvky do salátů. Ale zní to dobře!
Hlavně ty zeleninové.
Kedlubnu společně s mangem bych asi nezvládnul.
Ja mam rad v lete melonovy salat, budto s mozzarelou a prosciuttom alebo uhorka, melon, mata a par dalsich veci a rybia omacka a sezamovy olej.
Rozhodně ano.
Zvlast ovoce, zvlast zeleninu jo. Tohle je zverstvo. Neco jak ananas na pizze.
https://preview.redd.it/9wp0lbx2kvjg1.jpeg?width=261&format=pjpg&auto=webp&s=5f079398e313f0911979c0c0608a8b9dd8f404cc
Ne. Ovoce a zelenina jsou drahé.
Jezis to mi teda zni hrozne:D kdyz vidim ten pomeranc s kedlubnou bleh((((
Ale kazdej po svym zejo hlavne ze ti chutna!))
Ja mam jinak sladky+slany rada. Brusinky k pecenymu hermelinu nebo ke svickovy na smetane.. Kure s broskvi omg!!! Moje guilty pleasure! Ikdyz to delam teda jinak nez ze zapect na kureci steak pulku broskve a platek eidamu lol.. Taky delam mango curry nebo smazeny krevety se zeleninou a ananasem..mnams
Nemůžu vystát mix ovoce a zeleniny. Nezvládám příliš mnoho odlišných chutí a konzistencí, takže tohle mi zní jako noční můra
Mango jedině tvrdé a polozelene, tahle vyblemcla hmota je divná
Podle mě hodně záleží na konkrétní kombinaci a jak to dochutíš. Pokud jenom nakrájíš zeleninu, ovoce hodíš do misky, tak ne díky 😀
Já do “klasických” zeleninových salátů v létě přidávám třeba fíky, granátové jablko, borůvky, jahody, nektarinky, mango nebo kousíčky jablka, s dobrou zálivkou je to fakt super.
Výborný je třeba salát z rukoly a marinovaného grepu/pomeranče s kousky sýra (ovčí, kozí, feta) a oříšky.
Kde bereš mango? Vždyť jsi tvrdila, že jíš jen potraviny vlastní výroby.
Jako mrkev z jabkem? Jo. Kedlubnu z čímkoliv? To je něco, co jí těhotný ženský.