Krdo ćacija maltretira devojku i otima joj pištaljku, a kerovi mirno stoje pored

ILoveFun000

14 comments
  1. jbt niko ništa, ovi mladi ljudi prepušteni sami sebi izgleda

2. I razbijene glave i prebijanje, kaze N1 nezvanicno troje povredjenih studenata.

3. Može im se, sve oružane snage su postrojene vladajućem kartelu,narod nem i impotentan,ko god kaže oštriju kritiku protiv vlasti odmah se hapsi i osuđuje na rušenje ustavnog poretka i terorizam … ja stvarno više ne znam šta da očekujem posle izbora

4. не може нико богатићу да парира

5. Jao strašno, hajde da gledamo sa strane i budemo šokirani tim postupkom….

6. Dnevni podsetnik da cemo svi redom dobiti batine, a i kad se suprotstavimo, opet cemo dobiti batine od kerova…

7. Nesto mi izgleda da se ne vredi previse obracati policiji. Mozda da resavamo ove stvari sami?

8. Ljudi nosite bar suzavac i prskajte im u oci cim vas napadnu, ne vredi drugacije uzvracati ovima policija ih stiti

9. I onda taj ker dodje kući, vaspitava dete, priča sa ženom, vodi normalan život, prosipa pamet svuda… a on je ustvari samo jedan mali pacov bez stava i morala. Ne znam kako sebe pogleda u ogledalo. Kako on sebe pogleda i kaže “da, to je to što sam želeo”?! Goveda jedna bez muda!

Leave a Reply