Higgyétek el nekem falusiként, ha Somogy 03.-ban egy 10000 fős kisvárosban ennyien kimennek akkor már tényleg vége van.🙂
Így különösen érdekes, hogy Móring József Attila, Somogy 03. KDNP-s képviselője tegnap még azt posztolta, hogy a Tisza rendezvényeire senki sem kíváncsi. Remélem áprilisban elzavarják a fenébe a somogyiak őt is.
—
Hetszunyukapanyanyi
21 comments
Óvatosan, a hopium erős drog.
Marcali-Balatonboglár azért közel sem a legfideszesebb körzetek egyike.
Fideszes körzet de nem úgy vérnarancs mint Csorna-Kapuvár vagy Karcag-Tiszafüred vagy a Nyírség falvai.
En nem vagyok nagy MP fan, de ezt orom latni. Adja a joisten h eltakaritsa ezt a sok narancs gecit
A választást kell megnyerni.
Nem véletlenül hívják Somogyot a Dél-Dunántúl Ukrajnájának.
alapból nem csak a városból mennek oda, hanem a környező településekről, ha az 1% odamenne, óriási tömeg látszana, mégis csak 1% lenne
Az emberek 23%-a elhiszi, hogy háború lesz a fidesz nélkül.
Legalább ennyien azt is elhiszik, hogy bizonyíték, felvétel meg minden nélkül MP drogozott. Hátha még lenne róla AI videó, szóval azért csak óvatosan.
Nemhogy MP ellen vetik be a titkoszolgálatot, hanem a mezei emberek ellen is, akik felszólalnak a Lázárinfón. Azért ezek kemény dolgok, még ha kevesen is félnek már.
Még bizonytalan vagyok, hogy a választási irodába már a karneválhoz öltözve menjek be, vagy várjak meg pár eredményt. Italokat azért behűtök, remélem jó idő lesz.
Ha a Kapitányos Pista állna ottan viszont tízezrek lennének előtte!
Esetleg ha valaki támogatná ebben a billegő körzetben a Tisza országgyűlési képviselőjelöltjét Bakos Csaba Attilát legalább egy lájkkal vagy hozzászólással az itt megteheti:
https://www.facebook.com/share/1FJhweYwvP/
Dícséretes, hogy ennyien voltak délután 5 órakor már. Nem szabad elbízni magunkat.
Dohár Bani szülővárosában…
Ez vagy 1000 ember.
elkiabáljátok
faszfej
Én csak kurvára remélem hogy MP tényleg nem kokózott be full részegen
Ha Orbán menne 5x ennyien lennének!
Életemben nem hallottam olyan helyről hogy Marcali
nagyon adom, viszont tényleg nem akarok ünneprontó lenni a világért sem; de ez amúgy nem “kevés” még így is?
Már alig várom propaganda retard Facebook csatornákon AI képeket ahol 20 ember van összesen.
Eh, megvárom Deák Dani posztját erről, a szememnek nem hiszek.