Higgyétek el nekem falusiként, ha Somogy 03.-ban egy 10000 fős kisvárosban ennyien kimennek akkor már tényleg vége van.🙂
Így különösen érdekes, hogy Móring József Attila, Somogy 03. KDNP-s képviselője tegnap még azt posztolta, hogy a Tisza rendezvényeire senki sem kíváncsi. Remélem áprilisban elzavarják a fenébe a somogyiak őt is.

Hetszunyukapanyanyi

21 comments
  1. Marcali-Balatonboglár azért közel sem a legfideszesebb körzetek egyike.

Fideszes körzet de nem úgy vérnarancs mint Csorna-Kapuvár vagy Karcag-Tiszafüred vagy a Nyírség falvai.

2. En nem vagyok nagy MP fan, de ezt orom latni. Adja a joisten h eltakaritsa ezt a sok narancs gecit

3. Nem véletlenül hívják Somogyot a Dél-Dunántúl Ukrajnájának.

4. alapból nem csak a városból mennek oda, hanem a környező településekről, ha az 1% odamenne, óriási tömeg látszana, mégis csak 1% lenne

5. Az emberek 23%-a elhiszi, hogy háború lesz a fidesz nélkül.

Legalább ennyien azt is elhiszik, hogy bizonyíték, felvétel meg minden nélkül MP drogozott. Hátha még lenne róla AI videó, szóval azért csak óvatosan.

Nemhogy MP ellen vetik be a titkoszolgálatot, hanem a mezei emberek ellen is, akik felszólalnak a Lázárinfón. Azért ezek kemény dolgok, még ha kevesen is félnek már.

6. Még bizonytalan vagyok, hogy a választási irodába már a karneválhoz öltözve menjek be, vagy várjak meg pár eredményt. Italokat azért behűtök, remélem jó idő lesz.

7. Ha a Kapitányos Pista állna ottan viszont tízezrek lennének előtte!

8. Dícséretes, hogy ennyien voltak délután 5 órakor már. Nem szabad elbízni magunkat. 

9. Én csak kurvára remélem hogy MP tényleg nem kokózott be full részegen

10. nagyon adom, viszont tényleg nem akarok ünneprontó lenni a világért sem; de ez amúgy nem “kevés” még így is?

11. Már alig várom propaganda retard Facebook csatornákon AI képeket ahol 20 ember van összesen.

12. Eh, megvárom Deák Dani posztját erről, a szememnek nem hiszek.

Leave a Reply