Z–salūtu taisītāji

juris_martins

23 comments
  1. Pļavnieki.

Man liekas šaut pamazam sāka jau ap 21-22. Un “protams” 23 arī.

Bet! Pēc sajūtam, katru gadu 23 šauj arvien mazāk un mazāk.

Vai cilvēkiem palielinājas apzinība?

2. Bro, šitā nevajag! Ja viņi mācētu (latviski) lastīt viņi būtu ļoti aizvainoti! 😀

3. Būtu jau labi, ja varētu paziņot par šiem šāvējiem, lai tie dabū pa mizu. Mans ciems bija pilns ar šiem krieviem.

4. I have too little downvotes coming from r/BalticStates for same bs from OP, so I’ll speak here as well 🙂

People/immigrants from other countries and time zones: exist

Pļavniuke warrior: ***TRIGGERED***

Meanwhile sitting in Europe and almost every hour can hear distant firework pops. Noice! Many nations! Much wow!

5. Vienīgie klauni ir tie, kas sēž tieši uz šo laiku redditā 

6. Šaut salūtu laikā atšķirīga no 24:00 ir sliktāk nekā skatīties Putleru? Kāpēc?

7. Man vienalga, ko Rinkēvičs vai Siliņa saka Vecgada vakarā , jo šie Z-salūti man stāsta par to, kas notiek Latvijā, skaidrāk nekā jēbkura politika runa. Valdība novēlusi šo problēmu uz pašvaldību pleciem, kaut gan tas ir valsts drošības jautājums. Un šo jautājumu var noformulēt šādi: kāda ir mūsu valsts aizsardzība, ja orki var mierīgi taisīt Z-salūtus?

8. Tātad, ja vatņiki klusi sēž un nerīko uguņošanu plkst. 23:00 un tā tālāk, vai tas ir nepieciešams?

Tas ir kā nokrāsot fasādi un atstāt pārējo sapuvušu.

Tas, ka vatņiki klusi sēž un neatklāj sevi, problēmu neatrisina

9. Salūtu šāva būtībā no tumsas ierašanās līdz 1iem naktī, kā mēs varam identificēt, kuri ir vatņiki no visiem šiem šāvējiem?

10. Es Jums visiem ieteiktu vairāk uztraukties par visiem čurku iebraucējiem. Krievi ir tas mazākais ļaunums no visiem. Sīrieši, Turki, Somālieši, Indieši utt iznesis Latviju cauri acis nepamirkšķinot. Daudzi krievi Latvijā ir piedzimuši un pat ja nerunā Latviski, viņi respektē šo valsti. Tos kas par Latviju ňirgājas, es personīgi izmestu ārā no valsts.
    Valstī kurā es dzīvoju ir milijoniem krievu iebraucēju, problēmas ir tikai ar Visiem citiem, bet ne Krieviem. Šeit izvaro, slepkavo, zog tikai visi citi, bet ne viņi. Nebaidies ne Krieva.
    Lai iznīcinātu nāciju to vajag sašķelt, Latviešiem ir jāsaprot, ka Krievi ir daļa šīs nācijas. Palasiet story par divam skudrām burkā.
    Jaunie Krievi kurus es pazīstu un viņu bērni, visi mācās latviešu valodu.
    Mana sieva ir Krieviete, mēs runājam Latviski savā starpā.
    Ir jaiemācās sadzīvot kaut kā. Pārstāt šo naidu.
    Jo, kad EU pielaidis pilnu Latviju ar somāliešiem, jūs lūgsiet lai jums labāk blakus būtu Krievi.

11. Izgaju ara, man rajona visi teica slovam godom vai kko tadu bet neviens nesava 2300

12. Jopcik, ko mūsu valsts izdarīja ar iedzīvotājiem, ka viņi par salūtu pa stundu agrāk sāk drebuļot…
    Mums Ogrē nevienam nebija problēma ar salūtu 23jos un visi mierīgi runāja savā starpā un latviski un krieviski. Kapēc mēs varam mierīgi sadzīvot, bet pārējie spiež no sevis nacionālismu cik spēka ir?

13. Vai tad nav pie dirsas, kurš cikos salūtu šauj? Berlīnē vakar sāka uguņot ap pieciem, un nevienam par to dibens nedeg.

14. Pilna muļķība, cilvēki var šaut salūtu kad viņi grib. Es pilnīgi nesapratu šo nacionālismu viļņu. Dievs, tas ir vienkārši salūts. Domā ar jūsu galvu pirms runāšanas.

15. Un es domāju, ka tādu cilvēku Latvijā nav.
    Mūsu valsts mirst, ekonomika ir sliktāka nekā Āfrikas valstīs, un vidusmēra cilvēkam nav nekādas ietekmes uz valsti. Protams, parastie vecākās paaudzes cilvēki ilgojas pēc laikiem, kad dzīves līmenis bija augsts un valsts bija demokrātiska, kad vara balstījās uz strādnieku un zemnieku padomēm, kad PSRS laikā tukšu lauku vietā tika uzceltas pilsētas un rūpnīcas

16. Interesanti citās valstīs šādi likumi eksistē? Vai Latvija atkal “izceļas”?

17. Idk, fireworks around 11 can be so many different cities… Kaliningrad has same time zone just like Riga, why people aren’t shaming fireworks at midnight. Feels so wrong on so many levels. All other points are valid though.

18. I absolutely agree, though I think some people may travel here, and for some reason stay here for new years, so in that case it’s valid to celebrate new years imo.

But yeah that’s pretty rare all things considered :/

19. Man reāli vienalga kurš kad šauj un konskatās, it kā darīt man nebūtu ko 😄🙄.

Starp citu, skatos, ka visi šitie jampampiņi par to salūta lietu 23:00, Krievija nav vienīgā valsts kas dzīvo tajā laika zonā.

Leave a Reply