Őszintén szólva nem tudom, hogy mennyire van ilyesminek értelme, de a Tisza kampánystábja biztosan sokkal jobban tudja mit csinál, mint ahogy én azt gondolom vagy sem. Mindenesetre a kommentekben már vannak kutyapártosok, akik azt állítják, hogy "a Tisza erősszakkal épít demokráciát" illetve egy másik szerint:
"Láttam olyan videót is, ahol verést ígérnek. Engem tegnap épp hogy le nem köptek a pultnál, akik tisza gyűlésről jöttek. Konkrétan azt kapták a vezértől, hogy ne írjanak alá a kutyáknak."
Azért na, komolyan, én ezt egyszerűen nem tudom elhinni. És értem, hogy egy netes buborékban élek kicsit, de akármekkora is a Tisza, azt nem látom, hogy bárki is valóban így állna a kutyákhoz. Egyszerűen csak frusztráltak az emberek, mert a rendszerrel tenni akarnak végre valamit és ahhoz felhatalmazás kell. Bakker.
A poszt linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=122154922454412448&set=a.122146366802412448
—
Fairy2play
31 comments
A Tiszának a Kutya meg DK szavazók most a low hanging fruit.
Amúgy meg ilyen a politika. A Tisza elmondja, miért hülyeség a Kutyákra eldobni a szavazatodat, Csokiék meg majd elmodják, hogy miért nem az. Aztán a választó majd mérlegel.
https://preview.redd.it/q8uiccmn98lg1.png?width=1103&format=png&auto=webp&s=1ad19fc03727d587da0ee26f9d95c900e5400683
Szerintem ez nem.kostolgatas, csak velemeny keres. Erre meg ugranak sokan, no.az eleres stb
helyes, már a miniszterelnök úr is tudja, az áradást nem lehet megállítani
https://preview.redd.it/gypbwj0aa8lg1.png?width=1024&format=png&auto=webp&s=1b08b6d736f8bd46b251674462adb520cb7f4971
Kóstolgatni?
Racionális kérdést tett fel imho.
Viccesek ezek a kutyák, meg minden, csakhogy a kormányváltás nem vicc.
Kibaszott szoros lehet a vége, és minden szavazat számít.
Ami nem a Tiszának megy, az a fidesznek kedvez.
Ez nem netes buborék az ellenzékiek többsége így van vele, kegyeteln irritáló és szánalmas amit a kutyák és annak mostani vezető arcai csinálnak, az ellenzékiek többsége nem kérnek belőlük. Azért szépen megy a csúsztatás nem mondta MP, hogy ne írjon alá valaki x-nek vagy y-on nak. Az megint más, hogy mivel nem akarják a MKKP indulását ezért nem is fognak.
Szerinem nem kene beleszolnia egy partnak a masik part indulasaba. Majd a szavazo eldonti, hogy mi az ajanlat.
nemtom mit vártak? A kutyák meg a DK folyamat arról beszélnek miért szavazzanak rájuk a Tisza helyett, nem kell új 2/3-ad meg új fidesz. Ha visszanyal a fagyi, akkor baj? Kovács Geri tényleg egy utolsó autista interjút adott
Nem én leszek a kutyák védőszentje, de szerintem ennyire direktbe nem kellene nyomni.
MP is el szokta mondani hogy minden jóérzésű párt visszalép meg hogy a kispártokkal csak a Fideszt erősítik, de így direktbe nem hinném hogy jó ötlet, ráadásul lehet hogy kontraproduktív is.
Négy éve azon ment el (többek közt) a választás, hogy a pártok előbb vesztek össze egymással mint a Fidesszel, nyilván most más a helyzet, de ki sem kéne nyitni ezt az ajtót.
Magyar Kétfarkú “Only people who follow this Page for more than 24 hours can comment.” Kutya Párt
Aki ezt az opciót bekapcsolja, az nálam eleve kuka.
Van egy Tisza opció: Állítsuk helyre a kapcsolatunkat az európai szövetségi rendszerrel, aminek amúgy tagjai vagyunk
Van egy fidesz opció: Legyünk orosz csatlósok, és menjünk tovább a fehérorosz modellben
Meg van egy kutyapárt: Haha, fingott a labubum, vicces, Csoki csinálj róla egy videót
“Ez új”
Az MKKP jelenleg egy rohadt nagy ragebait, amire folyton ráharap itt a sub és ömlik a napi 5-10 db poszt róluk.
Egyszerűen csak le kéne szarni őket, és a szomszéd macskájához se jutna el a hírük…
Szerintem ez a 2-3% körüli kispárt érdemtelenül sok figyelmet kap. Egyszerűen a jelenlegi mérések alapján nem szabadna, hogy bárhol is számítson az indulásuk, listán meg úgy se jutnak be.
Jó lenne a valós dolgokkal foglalkozni, saját kampánnyal és a rendszerváltással. Van annyi aktuális és fontos téma amivel kompetenciát lehet mutatni és a fideszt erodálni, nem hiszem, hogy egy jelentéktelen párton való rugózás kéne a politikai energiákat és figyelmet lekösse.
https://preview.redd.it/klk1yq6ee8lg1.png?width=683&format=png&auto=webp&s=431bcb2739c7069e4d23da90fdb0bbcdb45cb2bf
azért az elég erős, hogy bár bedobja a populista szoftzsarolást mr weboldal, de leülni már nem ülne le, akár egy kamera elé, hogy mondjuk érvek is elhangozhassanak pro-kontra
és hát ez a legszánalmasabb ebben a tartalom nélküli posztdemokratikus valamiben, hogy a kurva nagy óvatosságban csak önálló értékeket nem tud képviselni ez a legnagyobb ellenzék, hanem még azt is egy facebook kép alatt kell megszavaztatni a plebsszel, hogy beleálljanak-e a bejutási küszöböt egyelőre max nyaldosó kutyapártba… szánalmas
Miert nem az osszefogast, egyuttmukodest keresik veluk? Ez az erobol lenyomni, te ne indulj el, majd mi megoldjuk dolog nem szimpi.
Márk azt gondolja, hogy a kutyáknak már nem kellene tovább maRadnai!
Bármennyire is gáz az MKKP jelenlegi kommunikációja, kontraproduktívnak tartanám, ha a Tisza túlságosan beleállna. Egyrészt nem ellenzéki oldalon kell keresni az igazi ellenséget – akinek van egy kis esze és ténylegesen a rendszerváltásért küzd, az tudja hová kell tenni az X-et. Másrészt célszerű lenne fenntartani a demokrácia látszatát. Nem leszünk vele előrébb, ha a Fidesz 2.0-ként mindenkire elkezd lőni a párt.
szerintem ez attól függetlenül, hogy mit gondolunk erről (a szub esetében nyilvánvalóan a kutyapártnak az utolsó magvát is el kellene égetni), *ez* kontraproduktív
mi a cél, eljutni oda, hogy majd aktívan zaklassák a pártvezetést és -aktivistákat, és majd félelemből visszalépnek, vagy mi? vagy ha eleget kurvaanyázzák őket, akkor az majd ösztönző erejű lesz? őszintén
aki még most is a kutyapártra szavazna az meg elolvassa a 169. ilyen kurvaanyázós posztot és hirtelen meggondolja magát, és inkább a tiszára szavaz, akinek a kemény magja szintén ilyen állati szimpatikusan viselkedik?
nem, de most tényleg
szerintetek ha a maradék <50 napban mindennap legalább 5-10 ilyen poszt van, az jó stratégia? attól függetlenül, hogy mit gondoltok a kutyapártról
Végtelelenszer szimpatikusabb kommunikáció, mint az erhun tömeggyártott “kurva anyátokat gecikutyák waah” kommentek, azért azt meg kell hagyni.
Most aki nem teljesen agymosott (bármilyen irányba), azért gondoljon bele: vajon mi lesz az eredménye ha a legnépszerűbb (remélhetőleg nem csak ellenzék között, de online mindenesetben legnépszerűbb) párt egy prominens alakja megkérdezi, hogy legyen-e konkurenciája a pártnak. Ezért nem korrekt Radnai Márk kiírása, mégha a hangvétel rendben is van. És ilyenek miatt aggódom, hogy végül orrbefogva kell a Tiszára szavazni.
A cél nem szentesíti az eszközt.
(A tisza szektásoknak, akik szerint igen, csak a cél számít, kis segítség a fentiek értelmezéséhez: Márk azt ajánlotta fel ~3%-nyi MKKP és 45+%-nyi Tisza támogatottság mellett, hogy szavazanak az emberek, hogy az legyen-e, amit a Tisza szeretne. Ez kb. olyan, mintha egy 10 fős társaság azt mondaná egy 2 fősnek, hogy rendezzék le a kocsmai konfliktusokat az utcán. Nem egy fair ajánlat. Lásd még: nemzeti konzultáció.)
Jobb lenne ezt nem csinálnák.
Lassan ők emelik az mkkp-t.
Nem kell velük foglalkozni, foglalkozik velük az rhu meg a fb önjelölt hadserege.
Kutyáktól függetlenül….
Én vagyok az egyetlen akinek rohadt ellenszenves ez a Radnai? Mibe hogy fog még kárt csinálni a tiszanak?
Mondjuk ez inkább kontraproduktív, tényleg ez a legnagyobb feladat most a Tisza előtt hogy a kutyák fél százalékára rámenjen?
Mondjuk ez az online szavazósdi majdnem olyan “értelmes” dolog, mint a nemzethy konzultáció….
Bazze, ne online kardozzatok, hanem üljetek le beszélni egymással, mint ahogy azt már tavaly Mályusban is meg lehetett volna tenni, ha a MP lett volna ráhajtó.
Ahogy Csoki mondaná vegyesek a visszajelzések: 7000 👍 vs 94 ❤️
Mifelénk a vegyes az 50-50% ez meg úgy 98% vs 1%
a tiszásoknak csak simán le kéne szarnia, mit csinál a többi ellenzéki párt. a többség visszalépett, a maradék úgy sem fog. lehet nem lenne baj, ha nem folytatnák a fidesz gyűlöletnarratíváját, még a fidesz leváltása ELŐTT. van jobb dolguk is, mint mutogatni a kisebb pártokra.
Most elkéne dönteni, hogy 13%-kal vezet a Tisza, meg “most a kétharmad körül billegünk”, vagy le kell hajolni az utolsó kutyás szavazatokért is a hónapok óta tartó zaklatásokkal és fenyegetésekkel.
Vicces, a Tisza szavazókat kéri hogy szavazzanak, visszalépjen e a Kutyapárt :DD lol
Mindennapi kutyas posztunkat add meg nekunk ma.
> akármekkora is a Tisza, azt nem látom, hogy bárki is valóban így állna a kutyákhoz.
Ajánlom a kommenteket a postod alatt.