A mi hazánk szavazói nem akarják leváltani a fideszt

ThiccSWE

29 comments
  1. A mihasznák rajongók még a narancskárosultaknál is alávalóbbak, mert utóbbiak legalább elismerik, hogy nekik OV az isten, a takonyzöld Fidesz zombijai még önmagukat is győzködik, hogy nem a legnagyobb Orbán-csicskák.

2. Persze, mindig jó az ismétlés, azonban aki nem teljesen fogalmatlan, évek óta tudja, hogy a jobbik a mélymagyar, alusisakos, és/vagy náci fideszesek gyűjtőpártja.

3. Szomorú, hogy ezek a mihasznák bejutnak. A szavazóikat szépen etetik, de azon kívül, hogy szórakoztatják őket, érdemben semmit nem csinálnak.

4. Nem akarom védeni őket, mert hálát adnék az égnek ha nem tudnának elindulni a választáson. De mi ez az összevágott tik tok fosadék? Régi felvételek amiken a híveik beszélnek meg egy-két huszadrangú senki közülük, a végén meg Torockai kezet ráz a röfivel. Értem én hogy mekkora átfedés van a politikájukban, de elég súlyos kijelentés azt állítani hogy ilyen szinten összejátszanak a fidesszel és bár kinézem belőlük, de bizonyítsd már ha ilyet állítasz, mert különben egy szinten vagy Deák Daniékkal. Van szerencsém bele látni a kommunikációs buborékukba mert van mi hazánkos ismerősöm és azok az üzenetek amiket a szavazóik felé közvetítenek, folyamatosan egy népnyúzó korrupt szarházi bandának állítják be a fideszt, akiktől meg kell szabadulni. Nyilván egy dolog hogy mit mondanak és egy másik hogy mit csinálnak, de akkor mutasd hogy mi alapján állítod ezt róluk. Mondom még egyszer, szarok a mi hazánkra és remélem minél hamarabb eltűnnek a süllyesztőben a fidesszel együtt.

5. Tudom buborék, de nekem van két olyan ismerősöm is, akik habzó szájjal szidják a zorbánt, majd ugyan azzal a szájjal mélytorkozzák le toroczkait, sőt meg vannak győzödve róla, hogy van esélye a mihazánknak még akár a gyözelemre is… 😅

6. Budaházy György és Toroczkai László is a Fidesz kitalált alakjai. Minden éles szituban a fidesz érdekében jártak el 2002-től kezdve (Erzsébet híd blokád, fidesz-kisgazda képviselők házai “elleni” robbantások, MTV székház-2006, Csintalan megverése stb.). Budaházynak a fideszes Novák Katalin adott kegyelmet úgy, hogy a vád terrorizmus volt akkor, amikor K.Endre is kegyelmet kapott.

Igazi csúszómászó, a társaikat hülyére vevő, elvtelen, szarházi emberek! Kinek lehet ez kérdés egyáltalán, hogy egy ócska fidesz kitaláció minden, amihez ennek a két tehetségtelen rendőrspiclinek köze van?!

7. Fejér egyik körzetében mihazánkos aláírásgyűjtés: a fidesztől közvetlenül küldték hozzájuk aláírni az embereket, mindkét helyre aláírva. A helyi választási bizottság nem is ellenőrizte az íveket, csak átlapozta hogy van-e rajtuk 8 név.

Fun fact: ugyanitt a Kutyapárt 1 milliót ajánlott aláírt ívekért (szinte semmit nem gyűjtöttek), közben a Mi hazánk képviselője felismert egy egykori gárdistát a jobbikos időkből a Kutyások között. Váltig állították hogy Kovács Gergely megváltozott, ők is jobboldaliak lettek.

Szóval Fidesz-Mi hazánk-MKKP nagykoalíció is kinézhet. A kutyások a saját anyjukat is megbasznák pénzért

8. A neokohn olvasói szerint a Mihazánk nem a Fidesz szatelitpártja… 😛

9. Nekem már az durva, hogy magukat radikális jobboldaliaknak mondó emberek követnek egy olyan embert, akinek román felesége volt (van?)  és kommunista vérbíró volt a nagyapja. Ez már önmagában teljesen hiteltelenné teszi őket.

Ezeket még a valódi nácik is szembeköpnék.

10. Annyira vicc ez az egész párt és a szavazóik is… nem tudom hogy tudják ennyire nélkülözni a logikus gondolkodást.

Bár aki attól érzi magát felsőbbrendűnek, hogy mi a koordinátája annak a kórháznak ahol született… innen már csak egy fél lépés a horoszkóp és a többi faszság, ez sok mindent megmagyaráz.

11. Le akarják csak van egy két fogykos ott is. Én tobb mhm est is ismerek, mind utálja. Annyi hogy nincs realitás egy mhm 2/3 nak, se milliós támogatottságnak, ahogy egyik szélsőségnek se, nem az a korszak van.

12. A Mihazánk a KDNP helyére pályázik a kormányban. Csakhogy ehhez még meg kell tanulniuk gyerek-zaklatónak lenni, a maffiába csak jól zsarolhatók kerülhetnek be.

13. Amikor Lentulai behívta a podcastjébe Dúró Dórát és ömlengenek az a droid MiHazánkosoknak nem volt szemfelnyító???🫣🤷‍♂️🤷‍♂️

14. A pártot soha nem szabadott volna oda engedni. Ez tény. Sose tartottam a csimpánzoknál intelligensebb embereknek a szavazóikat, még ha ezzel sértem is az önérzetüket. Szélsőjobboldal felé tendáló pártokat el kéne zavarni mindenhonnan, nagy részük csak azt hazudja, amit a tudatlan szavazóik hallani akarnak, közben ha be is jutnak a parlamentbe, a pofázáson kívül más funkciójuk nincs, ha netán hatalomra jutnának, egyenes úton basszák tönkre az országot.

15. De Toro továbbra is ki kéri magának hogy szatelit pártnak nevezzük a Mi hazánkot

16. Az oroszpártiság fontosabb, mint a magyarpártiság! Miért nem támadja a propaganda sosem a Mihasznákat? Hogy lehet az, hogy az Orbán balázsi nemzetárulás, nyílt haza feladás után, a Fico Benes dekrétumozása után az ún. nemzeti patrióták nem gyújtották a fideszre az országot? A Ner szerves részei ezek, Tockoslaci legalább 2006 óta OV embere, ha kell szétveri a belvárost, ha kell szétveri a jobbikot! Budaházy kegyelem puszira? Afd szopkodás, miközben Alice Weidel egy leszbikus, és migráns a felesége?
    Honnan lehetne szavazókat szerezni a politikai logika szerint nekik, ha nem a fidesztől, a szélsőjobbtól? Erre Magyar Pétert meg a Tiszát ütik, mert nem akarnak rendszerváltást, pénzt akarnak semmi mást! A Novák, a Tóth(Tucsek), meg a Zázrivecz magyarkodnak ezerrel, mert bizonytalanok a magyarságukban is!

17. “Normális ellenzék”, amelyik nem ellenzi a kormányt. Lol. 

18. Meglepő? 90%-ban ugyanezt mondják, csak még a fideszesektől is hülyébbek.

Leave a Reply