Щом чурките могат да се качват на главата на германците и вторите да нямат нищо против, значи е време и ние да го направим!

Foreign-Picture7551

12 comments
  1. Какво ще спечелиш, като им се качиш на главата?

2. Германия потъва яко, а на тях се крепи цялата европейска икономика. Въобще не е смешно положението. Даже и при нас се усеща. Кокло предприятия изработващи продукти за автомобилния сектор затвориха или са пред затваряне.

3. Осъзнавате, че се пенявите заради маркетингово решение на една частна компания, нали?

4. Само да обясня за думата “чурка”, както я разбирам аз. Тук, според мен, не е използванана с българското си значение, а с руското. “Чурка” е много много обидна дума на руски и се използва за народите на Централна Азия, много от които допреди няколко десетилетия бяха в СССР.

Наистина е много смешна постъпката на Макдоналдс, с и като цяло на всичките либерални популисти.

Можем ли ние да им се качим на главата така? От една гледна точка можем, като се има предвид колко се краде от кохезионните фондове. От друга гледна точка не, защото германецът избягва да е нетолерантен към всякакви чернокожи, но ако си бял християнин чужденец от бедната част на Европа, към теб се отнадят с всякакви форми на нетърпимост.

5. Ти все едно в циганскта махала си расла

6. Какво да очакваш от Американска компания?
    Пълна помия, и на руснаците се молеха да ги пуснат в Москва само и само да ги плюят после че били такива и онакива.
    Боли те кура за МкДоналдс. Нз как въобще хората ядат от тия лайна.

7. Да ни показват мусака вместо чипс ли?

8. Уя да ми ядат тия сбъркани религиозни фанатици

Leave a Reply