Bálintnak is nagyon cseszi a csőrét ez a sok demokrácia ünnepét játszó párt, elsősorban a DK és a Kutyák, akinek ha nem is sok, de néhány szavazójuk még van – szívemből szól, amikor elemzés közben pihenésképpen néha odaszól nekik.

Az aláírásokat sem fogják tudni a Fidesz segítsége nélkül összegyűjteni, de hát a Fidesznél nagyobb híve nincs az országban a demokráciának, úgyhogy nyilván kisegíti őket majd.

Valószinűleg abban is segítettek például, hogy valóban – elképzelhető, hogy még csak nem is túlzás Bálint állítása, hogy körzetenként több Klárafejes plakátot lógattak ki, mint ahány érvényes szavazatot fog bezsákolni ez a híres neves nélkülözhetetlen "baloldal"

Az egész adás itt tekinthető meg.

nightshift_manager

20 comments
  1. A DK nem akar mást, mint amit a Mi hazánk, ma már nyiltan vállal. Jó ellenzék akar lenni. Semmi többet.

2. Tényleg durva amúgy, Győrben még Fideszes jelölt plakátot is alig láttam, de Klára gondoskodott róla, hogy minden oszlopon az ő pofáját kelljen bámulni.. erre van pénz úgy tűnik, szakértelemre nem futja csak

3. Tegnap mentem vegig fehervaron, minden tetves oszlopra 2 meterenkent klara volt felrakva. Vagy 100 db egymas utan. Azt hittem a kek pirulat szedtem be reggel

4. Hát van olyan körzet, ami hamarabb meglett nekünk, mint nekik. BP04 most lett leadva.

5. Nekem is feltűnt, az ember azt hinné róla, hogy miniszerelnök-jelölt /s

6. Nagyon fog hiányozni Ruff Bálint, ha visszavonul a szerepléstől a választások után.

7. Úgyegyébként hajlamos vagyok sok dologban egyetérteni Ruff Bálinttal, de mindig elrontja valami fassággal, aminben előbukkannak a személyes fixációi.

SZERK: Itt például a DK-val szembeni ellenszenve (amiben egyébként egyetértek vele) átírja a mondanivaló tartalmát. Az országos felmérésekben a DK 2-3%-on áll, ami 120-200 ezer szavazót jelent. Az ajánlásgyűjtésben persze ez nagyon nehéz, lepkehálóval kell fogniuk az embereket, de ez akkor is 120-200 ezer szavazó, akiket lehet sértegetni a közönségtől kapott nevetésért cserébe (hübrisz, figyelsz, Bálint, hübrisz) — csak a deklarált célodat tekintve: nem érdemes.

8. Gyurcsany gyermekei itt vannak, csak most a TISZA-ra szavaznak.

9. Faszság a DK-t és a Kutyákat összehasonlítani.

Az viszont tény, hogy valszeg a DK-t tényleg nyomja a Fidesz. Pont a mi utcánkban volt egy Momentumos plakát, ami fent volt kb. 2 napig és arról szólt, hogy a mi pénzünkből megy a propaganda. Aztán egyszer csak átragasztották DK-s agyhalálra. Kicsit úgy érzem, hogy a környékünkön már több a DK-s reklám, mint Fideszes.

10. lol, tegnap néztem valamiért azt hittem, hogy az MHM-re mondja.

11. Ilyen ez mikor pofán bax a valóság, nagyon remélem, hogy rengeteg sírós fejet fogunk látni a DK meg a kutyák közpénzből megvalósuló eredményváró partiján.

12. Múlt vasárnap annyi plakátot raktak ki nálunk a villanyoszlopokra, mint eddig még soha. De nem ám a helyi jelöltet preferálva, hanem Klára asszony arcát.

Aztán a hét folyamán a plakátok lassan lecsúsztak a padlószintre, mert szarúl húzták meg a gyorskötözőket.

Hát ez van.

13. Befizetnék egy stand-up estjére is a választás után.

(Inkább, mint a Ceglédiére.)

14. Amit amúgy a Pécsi Cziráki csinál az egyesben, az mekkora bait, a Fidesz logó kicsinyítve de ott a plakátjain, megtévesztő ha valaki nem veszi észre

15. Már látom magam előtt, ahogy Molnár, Barkóczy, Varju, Gréczy meg a faszom tudja ki nekiesik egy Facebook psoztban

16. Szolnokon is telibasztak a nyomorék klaraval meg a masik semmirekellő dk-s emberrel az oszlopokat. Igazán jó élmeny 5 meterekent ezeket a szar plakátokat látni…

17. Amugy azt csak én vettem észre, hogy a DK mãr nem is a saját szineit használja? A plakátjaikról nekem MSZP ugrik be

Leave a Reply