Bálintnak is nagyon cseszi a csőrét ez a sok demokrácia ünnepét játszó párt, elsősorban a DK és a Kutyák, akinek ha nem is sok, de néhány szavazójuk még van – szívemből szól, amikor elemzés közben pihenésképpen néha odaszól nekik.
Az aláírásokat sem fogják tudni a Fidesz segítsége nélkül összegyűjteni, de hát a Fidesznél nagyobb híve nincs az országban a demokráciának, úgyhogy nyilván kisegíti őket majd.
Valószinűleg abban is segítettek például, hogy valóban – elképzelhető, hogy még csak nem is túlzás Bálint állítása, hogy körzetenként több Klárafejes plakátot lógattak ki, mint ahány érvényes szavazatot fog bezsákolni ez a híres neves nélkülözhetetlen "baloldal"
Az egész adás itt tekinthető meg.
—
nightshift_manager
20 comments
a tény az nem roast.
A DK nem akar mást, mint amit a Mi hazánk, ma már nyiltan vállal. Jó ellenzék akar lenni. Semmi többet.
Tényleg durva amúgy, Győrben még Fideszes jelölt plakátot is alig láttam, de Klára gondoskodott róla, hogy minden oszlopon az ő pofáját kelljen bámulni.. erre van pénz úgy tűnik, szakértelemre nem futja csak
Tegnap mentem vegig fehervaron, minden tetves oszlopra 2 meterenkent klara volt felrakva. Vagy 100 db egymas utan. Azt hittem a kek pirulat szedtem be reggel
“A magyar progresszió utolsó fuck-lyája,,
Hát van olyan körzet, ami hamarabb meglett nekünk, mint nekik. BP04 most lett leadva.
Nekem is feltűnt, az ember azt hinné róla, hogy miniszerelnök-jelölt /s
Nagyon fog hiányozni Ruff Bálint, ha visszavonul a szerepléstől a választások után.
Úgyegyébként hajlamos vagyok sok dologban egyetérteni Ruff Bálinttal, de mindig elrontja valami fassággal, aminben előbukkannak a személyes fixációi.
SZERK: Itt például a DK-val szembeni ellenszenve (amiben egyébként egyetértek vele) átírja a mondanivaló tartalmát. Az országos felmérésekben a DK 2-3%-on áll, ami 120-200 ezer szavazót jelent. Az ajánlásgyűjtésben persze ez nagyon nehéz, lepkehálóval kell fogniuk az embereket, de ez akkor is 120-200 ezer szavazó, akiket lehet sértegetni a közönségtől kapott nevetésért cserébe (hübrisz, figyelsz, Bálint, hübrisz) — csak a deklarált célodat tekintve: nem érdemes.
more like, Rough Bálint
Gyurcsany gyermekei itt vannak, csak most a TISZA-ra szavaznak.
Faszság a DK-t és a Kutyákat összehasonlítani.
Az viszont tény, hogy valszeg a DK-t tényleg nyomja a Fidesz. Pont a mi utcánkban volt egy Momentumos plakát, ami fent volt kb. 2 napig és arról szólt, hogy a mi pénzünkből megy a propaganda. Aztán egyszer csak átragasztották DK-s agyhalálra. Kicsit úgy érzem, hogy a környékünkön már több a DK-s reklám, mint Fideszes.
lol, tegnap néztem valamiért azt hittem, hogy az MHM-re mondja.
Ilyen ez mikor pofán bax a valóság, nagyon remélem, hogy rengeteg sírós fejet fogunk látni a DK meg a kutyák közpénzből megvalósuló eredményváró partiján.
Múlt vasárnap annyi plakátot raktak ki nálunk a villanyoszlopokra, mint eddig még soha. De nem ám a helyi jelöltet preferálva, hanem Klára asszony arcát.
Aztán a hét folyamán a plakátok lassan lecsúsztak a padlószintre, mert szarúl húzták meg a gyorskötözőket.
Hát ez van.
Befizetnék egy stand-up estjére is a választás után.
(Inkább, mint a Ceglédiére.)
Amit amúgy a Pécsi Cziráki csinál az egyesben, az mekkora bait, a Fidesz logó kicsinyítve de ott a plakátjain, megtévesztő ha valaki nem veszi észre
Már látom magam előtt, ahogy Molnár, Barkóczy, Varju, Gréczy meg a faszom tudja ki nekiesik egy Facebook psoztban
Szolnokon is telibasztak a nyomorék klaraval meg a masik semmirekellő dk-s emberrel az oszlopokat. Igazán jó élmeny 5 meterekent ezeket a szar plakátokat látni…
Amugy azt csak én vettem észre, hogy a DK mãr nem is a saját szineit használja? A plakátjaikról nekem MSZP ugrik be