Německá pobočka řetězce McDonald’s spustila ve spolupráci s agenturou Scholz & Friends kampaň „Happy Ramadan“. Marketingová strategie se zaměřila na muslimskou komunitu v zemi, která čítá přes šest milionů lidí. Hlavním prvkem kampaně byla absence pokrmů zobrazovaných v denních hodinách.

👉 https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/ramadan-mcdonald-s-nemecko-muslimsky-svatek-kampan.A260226\_100942\_eko-zahranicni\_sahu

PiiiRKO

16 comments
  1. Německo už se integruje. Vždycky se integruje ten kdo nepoužívá násilí vůči tomu kdo používá násilí.

2. Ja bych tam očekával spis inženýra s nožem.. tak nic.

3. Me to prijde uplne normalni a fakt chytry.

Je to vtipna reklama, ktera se naprosto jasne stane viralni a 6 procent nemecky populace bude mit vyrazne pozitivnejsi vztah k McDonaldu.

4. Ano. V diskusi uz se fňuká o prehlizenych krestanech, pritom vanocni a velikonocni kampaně jedou uz roky.

5. Přijde mi to jako velmi chytrý marketingový tah. Koukej jak tomu zadarmo děláš publicitu. Firmy vždycky uměly využít užitečné idioty ke zvýšení zisků.

6. 😅 To bude zas breku od xenofobu.

Soukromá společnost dělá marketing pro velkou zákaznickou základnu. Berte vidle! Jak se opovazujou dělat jinej marketing než pro bílý Evropany!!! Jiný lidi tady neexistujou a nezaslouží si aby je kdokoliv kdykoliv zmiňoval nebo pro ně něco udelal… Kromě zpráv o tom, že někdo z nich něco provedl, to se zase smí mluvit jen o nich, to bílý Evropan nikdy nic neprovedl! Hurá na ně!

Jak hluboko tady někteří klesnou? 

7. Nejvíc na Česku miluju, že je ateistické a že se tu maximálně pohybuje pár křesťanů. Tohle bych nikdy neměnil a doufám, že se to nezmění.

8. Byt nemec, tak tam prestanem chodit. Ved podla vizualov, tam aj tak nic na jedenie nemaju.

9. Očekávaná reklama pro jejich zákazníky, jejichž je v Německu nemalé množství.

10. Yep. Můj život to neovlivňuje, nikomu to neubližuje a někteří lidi v tom můžou najít reprezentaci… netuším, co by na tom mělo být nenormálního ¯\_(ツ)_/¯

11. Ne, tohle je šílený. Zaplať bambuch že jsem v ateistickém Česku.

12. Co? Že korporát chce vydělat prachy? Jo, to je docela normální.

13. Povedzte mi Kefalín, čo si predstavíte po takým slovem “normálný”??

14. Za mňa je v poriadku?

Je to reklama zameraná na určitú demograficku skupinu a k tomu aj na sviatok čo má pre nich náboženský význam

Nič zlé na tom nie je. Každé Vianoce a Veľkú noc máme kresťanských reklám až až

Leave a Reply