Německá pobočka řetězce McDonald’s spustila ve spolupráci s agenturou Scholz & Friends kampaň „Happy Ramadan“. Marketingová strategie se zaměřila na muslimskou komunitu v zemi, která čítá přes šest milionů lidí. Hlavním prvkem kampaně byla absence pokrmů zobrazovaných v denních hodinách.
—
PiiiRKO
16 comments
Německo už se integruje. Vždycky se integruje ten kdo nepoužívá násilí vůči tomu kdo používá násilí.
Ja bych tam očekával spis inženýra s nožem.. tak nic.
Me to prijde uplne normalni a fakt chytry.
Je to vtipna reklama, ktera se naprosto jasne stane viralni a 6 procent nemecky populace bude mit vyrazne pozitivnejsi vztah k McDonaldu.
Ano. V diskusi uz se fňuká o prehlizenych krestanech, pritom vanocni a velikonocni kampaně jedou uz roky.
Přijde mi to jako velmi chytrý marketingový tah. Koukej jak tomu zadarmo děláš publicitu. Firmy vždycky uměly využít užitečné idioty ke zvýšení zisků.
😅 To bude zas breku od xenofobu.
Soukromá společnost dělá marketing pro velkou zákaznickou základnu. Berte vidle! Jak se opovazujou dělat jinej marketing než pro bílý Evropany!!! Jiný lidi tady neexistujou a nezaslouží si aby je kdokoliv kdykoliv zmiňoval nebo pro ně něco udelal… Kromě zpráv o tom, že někdo z nich něco provedl, to se zase smí mluvit jen o nich, to bílý Evropan nikdy nic neprovedl! Hurá na ně!
Jak hluboko tady někteří klesnou?
Ne
Nejvíc na Česku miluju, že je ateistické a že se tu maximálně pohybuje pár křesťanů. Tohle bych nikdy neměnil a doufám, že se to nezmění.
Byt nemec, tak tam prestanem chodit. Ved podla vizualov, tam aj tak nic na jedenie nemaju.
Očekávaná reklama pro jejich zákazníky, jejichž je v Německu nemalé množství.
Yep. Můj život to neovlivňuje, nikomu to neubližuje a někteří lidi v tom můžou najít reprezentaci… netuším, co by na tom mělo být nenormálního ¯\_(ツ)_/¯
Ne, tohle je šílený. Zaplať bambuch že jsem v ateistickém Česku.
3.79 za prázdnej kus kartonu? Špatnej deal frfr
Co? Že korporát chce vydělat prachy? Jo, to je docela normální.
Povedzte mi Kefalín, čo si predstavíte po takým slovem “normálný”??
Za mňa je v poriadku?
Je to reklama zameraná na určitú demograficku skupinu a k tomu aj na sviatok čo má pre nich náboženský význam
Nič zlé na tom nie je. Každé Vianoce a Veľkú noc máme kresťanských reklám až až