Az elmúlt napokban több, kormányközeli megmondó ember Hont András és Ceglédi Zoltán, is elkezdtek kiállni a Kutya Párt mellett.

Ceglédi Zoltán az ilyen helyzetekben rendre leegyszerűsítő, fölényeskedő hangot üt meg, miközben láthatóan nem érdekli a szavazói motivációk valódi megértése.

Miért állhatnak a Fidesz megmondó emberei a Kutya Párt mellé? Kinek az érdeke ez?”

Worth_Ad_7305

37 comments
  1. Szép lenne egy valódi MKKP szavazót találni, aki nem azért szavazna önmagára, mert jól jár a NER-től kapott pénzzel

2. Nem kene nagyobb figyelmet adni ennek a ket szerencsetlennek, en azt gondolom.

3. Már csak a két faszkalap miatt is remélem nyer a tisza, az akkora tockós lenne ennek a két majomnak kormányváltás esetén biztosan megnézem az első ÖT-öt.

4. Engem Hont Andrástól a hideg kiráz. Elnézést minden rajongójától, de ahogy meglátom a TV-ben azt a hisztis alakot, már kapcsolok is el.

5. Szimplán megakarják semmisíteni a mkkp-t ha nyer a fidesz, akár 2/3-dal, legyen kikre mutogatni hogy bizony ő miattuk van. A fidesznek ott a mitanyánk akik azon fideszesek gyűjtik akik azért nem szavaznak orbánra mert cigány illetve a fideszben sok a (látens) homokos. Mindig lesznek pártok választások után akik mennek a darálóba. 2030-ban meg majd a tiszát rakják a darálóba ha megint a ner lesz hatalmon.

6. Én azt hittem, a Csoki nevű balfasz után már nincs lejjebb. Tévedtem.

7. Én úgy látom, hogy azért, mert Honték és a majomkutyák is a Fidesz csecsét szipolyozzák. A csecs meg mi vagyunk.

8. hontnak minden szavából árad a kisebbrendűségi komplexus és sértettség.

Simán doktorit lehetne belőle írni.

9. Van egy ismerősöm aki saját bevallása szerint már 14 óta nem szavaz a fideszre, de most semmiképp nem akar Tiszára szavazni, mert az olyan mint a fidesz, ami ugye rossz. Tehát az érv az az, hogy a fideszt inkább nem váltaná le, mert az rossz. Most büszkén szavaz az MKKPra. Sose fogom megérteni ezt a gondolatmenetet. Nyilván ÖTöt meg hasonló szarokat olvas, ami fideszes soft-propaganda pont ennek a rétegnek, aki nem képes megbírkózni a gondolattal, hogy amire szavaz, az eseleg nem lesz komplett mennyország barbibabákkal meg ingyen sörrel.

10. Figyeljetek, ebbe semmi meglepő, fidelitaszos fideszes női dpks ismerősöm Nagy Dávid követői között, csoki posztját a fideszes propagandista a magán facebookjárol likeolja. Ebben nincs semmi fura. Engedjük el a kutyákat nem lehet rájuk ész érvekke hatni

11. Sifer mit mondott? Vagy ő már csak a mihazánkkal meg a munkásparttal foglalkozik?

12. Kedves modok róluk leírhatom a véleményem vagy ezt is törölni fogjátok?

13. Lol, ez kurva jó. Most, ezzel pukkannak be a kutyák garantáltan az 1% alá. Ggwp, Bandi úr 😀

14. Czeglédi zoli nagyon szereti az olasz ételeket, borokat, Olaszországot.

Meg a Vitya mikro faszát szopni

15. A vegen kiderul, hogy a megmaradt MKKP-szavazok a fideszre szavaznanak, ha nem indulna a partjuk a valasztason, es masnap Nagy David ranezne a bankszamlajara, es bejelentene a visszalepest a fidesz javara.

16. A Mi hazánknak azért nem megy senki, mert ők egyértelműen állást foglalnak a Fidesz mellett. Ennek felismeréséhez pedig még politikai megmondóembernek sem kell lenni… Ceglédi Zoltán szerint ki lenne a miniszterelnök, ha 47-47-6 százalékkal jutna be a három párt a parlamentbe?

17. Van abban logika, hogy aki még most is kitart a Kutyapárt mellett, az már nem szavazna a Tiszára. Lehet mutogatni, hogy mit mért a Róna Dániel brigádja fél éve, de azok azóta már tiszások lettek.

18. Találj magadnak egy lányt aki úgy néz rád mint Czeglédi a pohosra. És még ez a pali volt nem túl rég az egyik fő liberális megmondóember az országban.

19. Nem vagyok benne biztos, hogy az a párt, ami mellett kiáll Hont, Czeglédy és Schiffer, arra van értelme szavazni. Engem pont az ellenkezőjéről győzne meg. Támogasson téged a Hont András!

20. Ahogy először ránéztem a harmadik képre azt hittem, Ellen DeGenerest is drafolta a Fidesz.

21. Érdekes, egy éve még a Momentum is kapta az ívet, aztán nem vágták áldozati pózba magukat, hogy hát ez a nyomasztás csak elidegeníti a szimpatizánsaikat, hát az ő szimpatizánsaik úgyse szavaznának egy jobboldali, konzervatív jelöltre, hát nincs mit tenni, a károgók a hibásak, nem ők.
    Érdekes, lehet méltóságteljesen, a kormányváltás mellett kampányolva visszalépni.

22. Worth ad kb egyedül meggyőzött hogy a kutyapártra szavazzak.

Az meg külön kemény hogy bárkit is kritizálsz azért mert:

> Leegyszerűsítő, fölényeskedő hangot üt meg

Mehettél volna megafonosnak ennyi bőrrel a képeden.

23. Pontosan így oyveykoltak az addig élő-sátán Gyurcsány “”””””””””””””””””lejáratása”””””””””””””””” (le merte írni az újságíró, hogy a kampányban hogy viselkedett beleértve a feleségével) ellen is akit a megelőző 20 évben szinte naponta szidott a Iüg€n pr€ße.
    Persze a narancskomcsikat ez sem lepi meg: Gyurcsány volt az ördög húsz évig, aztán sajnálni kellett, mert a TV bemondta.
    Most akit eddig *drogos*oztak meg *hülye fiatal*oztak kell istápolni külön vicces, hogy pont akkor mikor Magyar Péter ellen éppen a “drogos” uszítást vereti 110%on az állampárt.
    Fejekben semmi probléma természetesen, ha a TV bemondta biztos igaz. Akkor is, meg most is.

Majd negyvenakárhány nap múlva halljathatjuk a retkes narancskomcsi szarrágó nyuggertálibot ahogy ismét előadják, hogy “jaaaj akkoriban senki nem hitt a TV-nek, mi mindig is tudtuk, hogy hazudnak, nem is szerettük őket”.

24. Nem kormányközeliek ők, csak hasznos hülyék. Na jó azért Hontnál rezeg a léc. De Ceglédi tényleg csak nettó frusztráció.

25. Hont és Ceglédi, a két fideszes bohóc.

Április után ezek is mehetnek majd az IC-re WC sikálni.

Leave a Reply