A která konkrétné část ti přijde tak hrozně moc škodlivá?
KSČM není žádná hitparáda, ale obsahově tam nevidím žádný velký problém.
Měli jsme je pověsit, jako v jiných zemích. Komunismus do moderní společnosti nepatří.
jako proč? vždyť to je strana bez jakéhokoliv vlivu a je menší a menší, demokracie to vyřešila sama a nebylo třeba nikoho zakazovat ani zavírat.
Já bych více zdanil politiky. Všichni už mají vedlejší příjem ze svých asistentů, náhrad a pod.
Navíc v dnešní vládní koalici ještě všichni mají příjmy z jejich alternativních socek a různých scamů.
To je z jakýho roku? Nevím co chtěj progresivně danit, ale jestli příjmy, tak to už funguje ne?
Se zdaněním celebrit souhlasím, ale výjimku by měli Reddit celebrity.
Těsně po revoluci jsem doufal, že budou následovat své oblíbené třešně a budou se houpat na stromech ve větru.
Miliardáře a celebrity 😂

Jako s Pavlem a jeho politručkou? Nebo s Rychetskym? Ty nejsi moc rozvinuty…
Sníst bohaté a úspěšné!
Každej komouš by měl…
Ale fascinuje mě 3/5 překryt s Piráty u myšlenek, který jsou silně menšinový.
Nějak mi není jasné, jak ty sliby souvisí s lepší budoucností.
Jako říkejte si o tom člověku či straně co chcete, ale tyhle věci co tam má napsaný snad chce většina lidí?
Koncesionářské poplatky: Když už to dneska musí platit každej, uberme lidem tu byrokracii a ať se to platí z daní.
Věk do důchodu zpět na 65 let: Já už vzdal to že nějakej důchod mít budu, takže vidina ho mít nějak je fajn
UBI: Tady chápu že je spousta lidí proti. Ale nějaká záchranná síť pro lidi co se ocitnou ve sračkách ale hodlají se postavit zpět na vlastní nohy je dobrá. To nám částečně zavedli od tohohle roku.
Zdanit pracháče: Ono by stačilo jim zamezit ty jejich zkurvený skulinky aby platili co skutečně maj.
Progresivní zdanění: To se váže s předchozím bodem. Taky souhlasím.
“Zdanit miliardáře a celebrity” omg proč musí explicitně zmiňovat vedle miliardářů lidi co mají na kontě o několik nul míň
To ale nezní tak špatně, fr..
Proč tady věnujete pozornost prakticky mrtvé straně? Jenom jim tím pomáháte.
Měl se podepsat jen iniciálami. 😁
“Ti umělci, kteří to podepsali. Žádnej z nás nebere takový platy, prostě, jako berou oni. Dostávám jednou ročně výpis… seznam těch umělců, kteří berou nad těch sto tisíc korun. No tak řekněme paní Zagorová, je to milá holka, všechno… ale ona už tři roky po sobě bere šest set tisíc každý rok. A další ne 600, milion, dva miliony berou. Jandové a jiní každý rok. Ti náhodou neprotestovali,“
21 comments
No, jako až na první bod jsou to věci, se kterýma tady lidi na Redditu celkem často souhlasí, takže… 😀
žaludí hlava
Já myslel, že to pochopili a už to vzdají.
Ale je pravda, šváby sou prý jedni z nejodolnějších tvorů.
https://preview.redd.it/n95bjeh8mlmg1.jpeg?width=1179&format=pjpg&auto=webp&s=0be20c4d5558856f3a48ac4ec5f059116ac38e26
A která konkrétné část ti přijde tak hrozně moc škodlivá?
KSČM není žádná hitparáda, ale obsahově tam nevidím žádný velký problém.
Měli jsme je pověsit, jako v jiných zemích. Komunismus do moderní společnosti nepatří.
jako proč? vždyť to je strana bez jakéhokoliv vlivu a je menší a menší, demokracie to vyřešila sama a nebylo třeba nikoho zakazovat ani zavírat.
Já bych více zdanil politiky. Všichni už mají vedlejší příjem ze svých asistentů, náhrad a pod.
Navíc v dnešní vládní koalici ještě všichni mají příjmy z jejich alternativních socek a různých scamů.
To je z jakýho roku? Nevím co chtěj progresivně danit, ale jestli příjmy, tak to už funguje ne?
Se zdaněním celebrit souhlasím, ale výjimku by měli Reddit celebrity.
Těsně po revoluci jsem doufal, že budou následovat své oblíbené třešně a budou se houpat na stromech ve větru.
Miliardáře a celebrity 😂

Jako s Pavlem a jeho politručkou? Nebo s Rychetskym? Ty nejsi moc rozvinuty…
Sníst bohaté a úspěšné!
Každej komouš by měl…
Ale fascinuje mě 3/5 překryt s Piráty u myšlenek, který jsou silně menšinový.
Nějak mi není jasné, jak ty sliby souvisí s lepší budoucností.
Jako říkejte si o tom člověku či straně co chcete, ale tyhle věci co tam má napsaný snad chce většina lidí?
Koncesionářské poplatky: Když už to dneska musí platit každej, uberme lidem tu byrokracii a ať se to platí z daní.
Věk do důchodu zpět na 65 let: Já už vzdal to že nějakej důchod mít budu, takže vidina ho mít nějak je fajn
UBI: Tady chápu že je spousta lidí proti. Ale nějaká záchranná síť pro lidi co se ocitnou ve sračkách ale hodlají se postavit zpět na vlastní nohy je dobrá. To nám částečně zavedli od tohohle roku.
Zdanit pracháče: Ono by stačilo jim zamezit ty jejich zkurvený skulinky aby platili co skutečně maj.
Progresivní zdanění: To se váže s předchozím bodem. Taky souhlasím.
“Zdanit miliardáře a celebrity” omg proč musí explicitně zmiňovat vedle miliardářů lidi co mají na kontě o několik nul míň
To ale nezní tak špatně, fr..
Proč tady věnujete pozornost prakticky mrtvé straně? Jenom jim tím pomáháte.
Měl se podepsat jen iniciálami. 😁
“Ti umělci, kteří to podepsali. Žádnej z nás nebere takový platy, prostě, jako berou oni. Dostávám jednou ročně výpis… seznam těch umělců, kteří berou nad těch sto tisíc korun. No tak řekněme paní Zagorová, je to milá holka, všechno… ale ona už tři roky po sobě bere šest set tisíc každý rok. A další ne 600, milion, dva miliony berou. Jandové a jiní každý rok. Ti náhodou neprotestovali,“
Jakeš, 1989
https://youtu.be/cKoQQo8gdPM?si=nsc6skKtd1TmtTW7