1x lattam ezt a bolondot az eletemben, akkor is tok random, de akkor nem balfaszkodott, komolynak tunt
500 ajánlás nélkül nehéz is xD
Oh no…
Nagy segítség ez a tiszásoknak /s
TL;DR:
A politikus azóta máshogyan döntött, a 24.hu szerint a hivatalos jelöltté váláshoz szükséges 500 ajánlás helyett a visszalépését nyújtja be, állítása szerint ugyanis „elege lett a körzetben zajló csetepatéból”.
Budapest 3-as választókerületében eddig csak Magyar Pétert és Steiner Attilát, az energetikáért felelős államtitkárt vették nyilvántartásba, de a Mi Hazánk színeiben induló Grundtner András is leadta már a szükséges számú ajánlóívet, a többieknél egyelőre ez sem történt meg.
[removed]
Legalább lesz ideje többet zaklatni Magyart a háza előtt…..
Hát ezt fújhatja
Pedig Magyar Péter reszketett a félelemtől, hogy Bálint legyőzi.
Akkor elmarad a március 15-i koncert a Múzeumkertben?
Inkább dugja fel a trombitáját a seggébe, vagy trombitálja meg a Megafosos Trombi farkát…
18 comments
1x lattam ezt a bolondot az eletemben, akkor is tok random, de akkor nem balfaszkodott, komolynak tunt
500 ajánlás nélkül nehéz is xD
Oh no…
Nagy segítség ez a tiszásoknak /s
TL;DR:
A politikus azóta máshogyan döntött, a 24.hu szerint a hivatalos jelöltté váláshoz szükséges 500 ajánlás helyett a visszalépését nyújtja be, állítása szerint ugyanis „elege lett a körzetben zajló csetepatéból”.
Budapest 3-as választókerületében eddig csak Magyar Pétert és Steiner Attilát, az energetikáért felelős államtitkárt vették nyilvántartásba, de a Mi Hazánk színeiben induló Grundtner András is leadta már a szükséges számú ajánlóívet, a többieknél egyelőre ez sem történt meg.
[removed]
Legalább lesz ideje többet zaklatni Magyart a háza előtt…..
Hát ezt fújhatja
Pedig Magyar Péter reszketett a félelemtől, hogy Bálint legyőzi.
Akkor elmarad a március 15-i koncert a Múzeumkertben?
Inkább dugja fel a trombitáját a seggébe, vagy trombitálja meg a Megafosos Trombi farkát…
Csak hogy mindenki megnyugodjon, én sem indulok.
Pedig milyen esélyes lett volna…
Nem jott ossze az alairas?
https://preview.redd.it/mk444b8wopmg1.jpeg?width=320&format=pjpg&auto=webp&s=e8da4d00822cafb371b2f5b341923d4c8de925a3
Amikor a Kutyapárt már Szabó Bálintról is vehetne példát…
https://youtu.be/PVW8lazVIJo?si=8UmuoQM9fQE4GClJ
Ez hogy nincs még rácsok mögött az rejtély