udržujme to prosím na civilizované rovině, sám rád jezdím na kole, ale chování některých cyklistů je opravdu na zamyšlenou.

ten_z_prahy

7 comments
  1. Jen pro zajímavost, jak bys řešil situaci kdy máš kolo za min. 50k, potřebuješ něco nakoupit a nemáš zámek?

2. Toto je funny. Takto si představuju Big Lebowského, kdyby sportoval. 😂

3. Jednou jsem zažil cyklistu který ukázal rukou kam chce zahnout!

Neuvěřitelný zážitek, poté jsem se s tím už nikdy nesetkal.

4. Nedivím se, já bych se takové kolo bál nechat zamčené před obchodem. Proto využívám na nákupy sdílené kola.

Ale nejvíc mě serou experti co jedou vedle sebe na silnici. Za prvé se to nesmí, za druhé je to nebezpečné a za třetí proč? Když pojedou za sebou a občas se vystřídají pojedou rychleji, ušetří síly. A pokud chcou jen výletovat/kecat a ne sportovat tak ať jezdí po cyklostezkách a mimo hlavní silnice asi.

(jsem cyklista)

5. Asi jsem nepoučitelný cykloterorista, ale co je na fotce špatně? Že se bojí o kolo a na krátký nákup si ho radši vezme s sebou?

Já když vidím ty existence před vchodem do místního kaufu, tak se tam bojím nechat pod zámkem i svoje 20 let staré zrezlé kolo. Takže se vůbec nedivím, když si někdo svoje kolo za desítky tisíc vezme radši s sebou dovnitř.

O kolik víc tam zavazuje, než ty obří marketové nákupní košíky?

Leave a Reply