Gavau iš Allianz el. laišką sakantį jog man reikia užsukti į savitarną, ir užpildyti II pakopos pensijų pasitraukimo "formą".
Prisijungiau prie savitarnos – ten, kur prašymai, radau naują formą, KURI VISIŠKAI NESISKIRIA nuo to prašymo PDF, kurį pildžiau. Tiesiog langai vietomis sukeisti. Vėl iš naujo supildžiau, išreiškiau valią, jog noriu nutraukti, ir vėl įvedžiau TĄ PATĮ banko sąskaitos numerį. Pasirašiau su „Smart ID“ ir išsiunčiau. Taip pat ten kabo mano kitas prašymas sustabdyti įmokas, kuris, nesvarbu, kiek kartų pasirašau su „Smart ID“, ten kabo ir kabo… Įdomiai.
Kodėl jie sugalvojo versti mane pildyti dar vieną TOKĮ PATĮ prašymą, kai jau viską supildžiau PAGAL JŲ TAISYKLES ir tikrai atsakingai? Ir dar priduria, jog jei šitas nebus supildytas, tai manysim, jog jums pasitraukti neaktualu. WOW.
Ar čia tik dėl „Smart ID“? Leiskit priminti, jog norint pasirašyti tą pirminį PDF prašymą, yra BŪTINA prisijungti prie savitarnos su „Smart ID“ arba kita parašo autentikacija. Nu nusišauk su logika čia pas juos.
Tai tie, kas pildė PDF, pagal „Allianz“ – tai dar ne faktas, jog jūs išreiškėt norą, kad norit pasitraukti :DD ne nu… aš negaliu.
—
Impressive-Ad-7880
1 comment
https://preview.redd.it/t2mu0dkf2kcg1.jpeg?width=1452&format=pjpg&auto=webp&s=5393ea9b7b38bd0a521e4fd129623f0730218c82