MP: Személyes üzenet az orbáni maffiának

dead97531

24 comments
  1. “Velem törököt fogtatok”

TEHÁT BEVALLOTTA HOGY TÖRÖK!!!!!4!4!4!4!

2. Kíváncsi vagyok, hogy ez valami bizonyos dologra reakció vagy csak egy általános reakció. Már megint a propaganda elő akarja adni, hogy MP rossz férj/apa?

3. A börtön elöl menekülnek és gátlástalanok és aljasok. 
    Nem fogják csak úgy elengedni, valami jön még sajnos!
    Most kell összekapaszkodni és megtolni!
    Hajrá Tisza! Hajrá magyarok!

4. Hát olvasva a sorok között, lehet, hogy nem a legjobb most a fiaival a kapcsolata. Gondolom ideje sem nagyon van most rájuk, nem is akarja valószínűleg belevonni őket a politikába
    Mondjuk az anyjuk megteszi helyette. Én most úgy vagyok vele, bár még “kicsik”, szavazati joguk sincs még, lehet nem is értik pontosan mi történik most itt, de én a helyükben rohadt büszke lennék apámra, ha egy ilyet véghez vinne. Remélem eljön majd ez a pillanat.

5. Ebben a két évben a videón látható embert addig bántották kinozták zsarolták,hogy mostanra két útja maradt ezzel az átalakult elmével, vagy a modernkori magyarország legnagyobb államférfiává válik vagy a fidesz hóhérává. Intentől számomra ez win-win szitu köszi orbán ja és b+.

6. Beletesszük a munkát a hátralévő időben és meg lesz az eredménye! 😊

7. Én mindig mondom hogy nem csak a Fidesznek, hanem a fideszeseknek is a rohadt kurva anyjukat. Aki még mindig a fideszt pártolja az nem ember, hanem egy szarházi gerinctelen féreg!

8. Én ezt üzenném Orbánnak: “Viktor! Amikor engem szegénnyé és beteggé, tehát nyomorulttá tettél, akkor NAGYON rossz ellenséget választottál. És ezzel így vagyunk pár millióan, áprilisban találkozunk.”

9. Arra kéne buzdítanija, hogy fotózzanak, dokumentáljának mindent. Iratokat, emaileket, felvételeket lementeni. És ezt eljuttatni minden szinten a pártállam katonáihoz. Nagyon sok ember van akinek tudomása van / volt bűncselekményekről, és nem ideológiai támogatói a Fidesznek, csak kitartottjai, vagy zsaroltjai.

10. Örülök hogy kijött egy ilyen reakcióvideó.

Miért?

Mert eddig is biztos voltam benne, hogy – nem nyilvános csatornákon – zsarolják és fenygetik őt, akár a gyerekein keresztül is, vagy mondjuk ajánlatot tesznek neki. Ez egy bűnszervezet, ráadásul ott van mögötte a Kreml támogatása is (anno a ’90-es években is volt közük ahhoz, hogy Mo-on embereket robbantottak fel a nyílt utcán, tehát nem szabad lebecsülni a veszélyt). Olykor bennem is van némi kétely annak kapcsán, hogy esetleg már nem bírja (kevesek bírnák) ezt a nyomást és kiegyezik valamilyen módon a rendszerrel.

De épp az ilyen felhívások bizonyítják (vagy legalább erősen valószinűsítik) hogy ezt az embert nem tudják “megfogni” semmivel. Nem fog kiegyezni, mert akkora benne a személyes sértettség, annyira gyűlöli ezeket a bűnözőket és annyian állnak már mellette, hogy kicsi ennek a valószinűsége, főleg ha nyíltan megüzeni nekik, hogy menjenek a picsába.

Más dinamikája lenne a kampánynak, ha fogva lenne. Ezekből a személyes hangvételű videókból lehet arra következtetni, hogy még mindig “velünk van” MP és mindennél magasabb prioritás nála, hogy legyőzze ezeket a mocskokat. Hajrá.

11. Ötlet a következő üzenethez: “Kedves NER alkalmazottak! Kezdjetek bizonyítékokat gyűjteni a NER aljasságairól, a Tisza kormány nemzeti vagyon-visszaszerző és “út a börtönbe” programja hálás lesz minden segítségért.”

Leave a Reply