Seçim zamanı götümüzü yırttık. Alın şimdi siz cevaplayın.
Orusbu cocukları
Bir Kürt olarak maalesef ben o yüzden Newroz kutlamalarına katılamıyorum, hiç bir zaman gerçek bir kültür festivali olamıyor çünkü bunlar rahat duramuyorlar ki. Ben sadece baharın gelişini kutlamak istiyorum, bu adamın suratını görmek, sizin konuşmalarınızı niye dinlemek zorundayım? Benim çevremdeki tanıdıklar ve başka insanlar da böyle düşünüyorlar, o yüzden ne yazık ki Newroz bunlara kalmış.
Sonra chpkk diyorlar alın size PKK alın size akp .
Ilginc isler, ortadogu alev alevken! Dikkatli olmali herkes.
Ne desek boşuna amk.
Önder aponunda anasını sikeyim topunuzun da amına koyayım
Burada amaç kutlama yapmak değil terör örgütü sempatizanlığı göstermek
Irkçı faşist seni sadece 0,000000001%’i terör örgütünü destekliyor kalanı hepsi vatansever hepsi Türkiye’ye bağlı onlar bizim kardeşimiz 🥺🥺🥺🥺
Aynı bayramı Persler de kutluyorlar, ama birbirlerin evlerine giderler, mangal yaparlar, sofra yaparlar, piknik yaparlar, bayramdan önce ateşin üstünden atlarlar. Sokaklara dökülüp teröristbaşının sloganını atmıyorlar, bayramı siyasete çevirmiyorlar. Kimse bahane yapmasın
15 comments
Ama chp terörörö kanzi
“Ama şu partiye oy veren herkes terörist mi?”
“Şimdi bu partinin bütün seçmeni terörist mi?”
“Şimdi bilmem kaç milyar milyon terörist mi?”
Seçim zamanı götümüzü yırttık. Alın şimdi siz cevaplayın.
Orusbu cocukları
Bir Kürt olarak maalesef ben o yüzden Newroz kutlamalarına katılamıyorum, hiç bir zaman gerçek bir kültür festivali olamıyor çünkü bunlar rahat duramuyorlar ki. Ben sadece baharın gelişini kutlamak istiyorum, bu adamın suratını görmek, sizin konuşmalarınızı niye dinlemek zorundayım? Benim çevremdeki tanıdıklar ve başka insanlar da böyle düşünüyorlar, o yüzden ne yazık ki Newroz bunlara kalmış.
Sonra chpkk diyorlar alın size PKK alın size akp .
Ilginc isler, ortadogu alev alevken! Dikkatli olmali herkes.
Ne desek boşuna amk.
Önder aponunda anasını sikeyim topunuzun da amına koyayım
Burada amaç kutlama yapmak değil terör örgütü sempatizanlığı göstermek
Irkçı faşist seni sadece 0,000000001%’i terör örgütünü destekliyor kalanı hepsi vatansever hepsi Türkiye’ye bağlı onlar bizim kardeşimiz 🥺🥺🥺🥺
Aynı bayramı Persler de kutluyorlar, ama birbirlerin evlerine giderler, mangal yaparlar, sofra yaparlar, piknik yaparlar, bayramdan önce ateşin üstünden atlarlar. Sokaklara dökülüp teröristbaşının sloganını atmıyorlar, bayramı siyasete çevirmiyorlar. Kimse bahane yapmasın
https://share.google/FHn7pckvPEUtoEoWm aferin la, güzel çalışıyorsunuz…
Buna şaşıranlara şaşıyorum
https://preview.redd.it/82remihfwdqg1.jpeg?width=250&format=pjpg&auto=webp&s=02f55997230be7e9329f2d98147053a0aedfc417
Rock metal konserleri satanizmle islamafobi ile ilişkilendirildiği için engellenirken bu gibi etkinliklerin serbest bırakılması gerçekten manidar
Bölücü piç kuruları.