Ahojte,

malý tip pre príležitostných používateľov Spotify, ktorý vedia rýchlo zreplikovať svoju knižnicu

pred 2 rokmi som si založil spotify a vyplnil som tam dátum narodenia tak, že mám len 16 rokov (minimum aké sa dá nastaviť aby to prešlo, nerád o sebe dávam pravdivé údaje cudzím appkám) a 2 roky som mal spotify takmer bez reklamy (na domácej wifi skoro vôbec, v práci nejaké nemecké reklamy)

pred pár dňami mi spotify oznámilo, že už som dovŕšil 18 a menia mi preferencie reklám, odvtedy sa to na free prakticky nedalo používať, zahrali 2 piesne, reklama 1 z 3!

tak som si spravil nové konto na iný email, hodil tam tých pár interpretov ktorých pravidelne počúvam (trvalo to celé do 5min) a zas mi ide doma bez reklamy

myslím že je to postavené na tom, že neplnoletým sa nesmie ponúkať cielená reklama a preto aj zadávatelia necielia na túto skupinu, ale nejako hlbšie som po tom nepátral

možno to niekto vyskúša a ocení, zrejme existujú aj iné spôsoby, pirátske, toto sa mi zdá úplne legálne, pre mňa good enough

zároveň ak tam máte už v konte odbery na stovky vecí, podcasty atď, zakladať nové konto by mohla byť celkom otrava, ja mám podcasty v separátnej appke takže zmeniť konto bolo veľmi jednoduché

marosmaros

8 comments
  1. Proste pouzivaj Youtube Music (revanced) ako normalny clovek a prestan konzumovat tento slop.

2. kukni [ReVanced](https://revanced.app/) alebo [Morphe](https://morphe.software/) … ak by si nenašiel patche na Spotify tak myslim že YouTube Music Morphe ti ho dokaže nahradit len sa treba naučit ako to patchnut (s Morphe je to fakt jednoduche) a potom cca aspon raz za polroka repatchnut ked začnu byt problemy s prehravanim

najnovšie patche pre YouTube su dostupne cez Morphe ale ostatne apky asi stale treba cez ReVanced

3. ludia v dnesnej dobe spravia vsetko len aby nemali vlastnu lokalnu kniznicu smh

4. Spotify modded už nefunguje? dlho som cez apk používala Spotify, ale potom to nefungovalo…

5. Načo. Dnes už si vies založiť family s kamarátmi a platíš takmer nič. Máme s kamarátmi už hádam 5 rokov spotify family a ročne mu pošlem niečo okolo 15€. Určite mi to stojí za to aby som si musel nonstop zakladať nový účet.

6. Prehliadač Vivaldi. Na PC funguje lepšie ako na mobil, ale ide.

Leave a Reply