Kao i svake godine treba obilježiti jednu nevinu žrtvu koja i dan danas nema svoju ulicu

Nekad prije sam bio i objavio NSFW slike s mjesta zločina, ali neću sad. Mogu se naći na internetu.

TSiNNmreza3

2 comments
  1. https://direktno.hr/direkt/obdukcijski-nalaz-martine-stefancic-cetiri-godine-visoka-110-cm-obucena-u-pidzamu-392888/

> Na leđima lijevo 3 izlazne strijelne rane…’
    “Vrlo mi je teško biti na Martininu grobu u Borovu Selu. Ni 30 godina nakon svega nisam dovoljno spreman ni za ovo selo ni za njen grob. Vjerojatno ni sad ne bih došao da me u tome nisu moralno ohrabrili suborci, moji ratni zapovjednici obrane Vukovara, koji su danas došli sa mnom. Zahvalan sam im na tome”, ispričao je tada Željko.

> Danijelu su na osmi rođendan rekli da je ostao bez oca: ‘Tek sam ga lani oplakao kako treba’

> Njezin obukcijski nalaz posebno je tužan. “Martina Štefančić, 4 godine, visoka 110 cm, Obučena u pidžamu… Kosa smeđa, dužine oko 20 centimetara. Dlan lijeve ruke se nalazi na prednjoj strani grudnog koša, a desni dlan ispod zatiljka. Zubni status: mliječni. Na desnoj strani grudnog koša i na prednjoj strani vrata ispod brade nalaze se ulazne strijelne rane, 4 na grudnom košu i 1 na vratu. Na leđima lijevo 3 izlazne strijelne rane”…

Leave a Reply