Těším se az budu moct v pondělí zažádat o hypo a budu to splácet oriskama. Snad jim jde o budoucnost.
povaleči z kaváren do polí a továren ! 😛
Je sobota, fajn výlet, neprší, i sluníčko trochu svítí… Možnost se sejít, pak třeba někam na pivko, pohodička.
Úplně cítím jak přichází ty změny
O čem, že je ta demonstrace? Kvůli snížení peněz na ministerstvu kultury, nebo něco jiného?
Zrzounovi skoro vyschla kasička – to je pravý důvod demonstrace
Sakra, taky bych šel, ale vůbec jsem nevěděl, že se něco koná
AI

# Letná 2026
Dézolé libtardů je víc, než se předpokládalo.

Nic proti demonstracím, ale asi si dokážu představit lepší způsob, jak promrdat sobotu.
Je to krásné, ale bohužel mi přijde, že ty demonstrace už trochu zevšedněly a zdaleka to není taková revoluční akce, jako bývaly v minulosti. Lidé se naučili, že demonstrace jsou fajn, díky sociálním sítím je snažší než kdy jindy se sejít, ale o to menší to má bohužel váhu.
Kdybych si měl vsadit, jak na to reagují politici, na které je to cílené, tak to bude něco jako “hm, a co jako?”.
Lidé si pak dají pivko, užijou zbytek soboty, a tím to končí.
14 comments
Těším se az budu moct v pondělí zažádat o hypo a budu to splácet oriskama. Snad jim jde o budoucnost.
povaleči z kaváren do polí a továren ! 😛
Je sobota, fajn výlet, neprší, i sluníčko trochu svítí… Možnost se sejít, pak třeba někam na pivko, pohodička.
Úplně cítím jak přichází ty změny
O čem, že je ta demonstrace? Kvůli snížení peněz na ministerstvu kultury, nebo něco jiného?
Zrzounovi skoro vyschla kasička – to je pravý důvod demonstrace
Sakra, taky bych šel, ale vůbec jsem nevěděl, že se něco koná
AI

# Letná 2026
Dézolé libtardů je víc, než se předpokládalo.

Nic proti demonstracím, ale asi si dokážu představit lepší způsob, jak promrdat sobotu.
Je to krásné, ale bohužel mi přijde, že ty demonstrace už trochu zevšedněly a zdaleka to není taková revoluční akce, jako bývaly v minulosti. Lidé se naučili, že demonstrace jsou fajn, díky sociálním sítím je snažší než kdy jindy se sejít, ale o to menší to má bohužel váhu.
Kdybych si měl vsadit, jak na to reagují politici, na které je to cílené, tak to bude něco jako “hm, a co jako?”.
Lidé si pak dají pivko, užijou zbytek soboty, a tím to končí.
tuší někdo kolik tam je lidí?
https://preview.redd.it/ux5maqmj4fqg1.jpeg?width=1100&format=pjpg&auto=webp&s=5c387e09ac249f0ae0a559b4bc43923d4284e11d
Orbán mal viac 😀