Orbán vándorcirkusza is világszám: nem csak a bohócok és udvaribolondok utaznak a cirkusszal, hanem a közönség is.
az szép
Délután kiültem a borsodi teraszomra és rossz kedvem lett, mert a villanyoszlopról a narancs jelölt nézett vissza rám, miközben a falubuszok egymás után húztak el előttem, tele jobboldalikeresztyjéjn közmunkással..
Most kicsit jobb a kedvem.
Őket nem kellett buszoztatni, gondolom.

Macskás fadísz:
Kitartás, jó lesz ha vége lesz ennek a rémálomnak és más izgalamas témák pörögnek, pl. hogy lehet rendet rakni. Én egy embert tudtam ráébreszteni a valóságra és egy narancsos városban immár ellenük szavaz. Ne adja fel senki, nem mindenki reménytelen.
Pataky nem osztotta ki a tockosokat?
Borsodiként annyira büszke vagyok most❤️
tobben voltak ellene mint vele
Úristen, de jó ezt hallani!!!!🙌🏻
Zene füleimnek 🦻🕺
Na ezeknek legalább volt vér a pucájukban ! Sorsod borsod ♥️
24 comments
Miskolc? Akkor Hahó Polgármester úr 😀
Ez milyen fidkós rendezvény volt (lett volna)?
Ez milyen rendezvény volt?
Lázár is posztolt arról délelőtt, h mennek a tiszás “provokátorok” Miskolcra, akkor most meglesz a propi témája egy pár napra.
HAJRÁ MISKOLC!!!!
Üdvözlünk Miskolcon miniszterelnök úr, takarodjál haza! 😂
Természetesen Miskolc.
https://preview.redd.it/batpbmvm2gqg1.png?width=480&format=png&auto=webp&s=712d161b5b585782048e53f2b8432c1ae01ac19a
Félti a seggét a pohos! Több készenlétis volt, mint fizetett tapsoló ember. 😀
Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket
https://preview.redd.it/ap1jqo0v2gqg1.jpeg?width=640&format=pjpg&auto=webp&s=75d9e1537eb7e42260751248af62cedf33a1afad
Sorsod Borsod
Menjenek is a francba futottak még…
Orbán vándorcirkusza is világszám: nem csak a bohócok és udvaribolondok utaznak a cirkusszal, hanem a közönség is.
az szép
Délután kiültem a borsodi teraszomra és rossz kedvem lett, mert a villanyoszlopról a narancs jelölt nézett vissza rám, miközben a falubuszok egymás után húztak el előttem, tele jobboldalikeresztyjéjn közmunkással..
Most kicsit jobb a kedvem.
Őket nem kellett buszoztatni, gondolom.

Macskás fadísz:
Kitartás, jó lesz ha vége lesz ennek a rémálomnak és más izgalamas témák pörögnek, pl. hogy lehet rendet rakni. Én egy embert tudtam ráébreszteni a valóságra és egy narancsos városban immár ellenük szavaz. Ne adja fel senki, nem mindenki reménytelen.
Pataky nem osztotta ki a tockosokat?
Borsodiként annyira büszke vagyok most❤️
tobben voltak ellene mint vele
Úristen, de jó ezt hallani!!!!🙌🏻
Zene füleimnek 🦻🕺
Na ezeknek legalább volt vér a pucájukban ! Sorsod borsod ♥️