Уз мало звучног топа

Borislav-Kuronja

13 comments
  1. Mislim da ljudi ne kontaju da je ovaj miting više za nas nego za njih.

Oni žele da naša strana gleda i pomisli “u jbt, vidi koliko ih je” i da se deprimiraju ljudi i da mi pomislimo kako su oni jači nego što jesu i da ih ima mnogo.

Većina ljudi koji su tamo su otišli za dnevnicu. Dal je to nekome neukusno ili neetički ili šta već, to je već druga diskusija. Čuo danas nekog klinca kako priča telefonom kako će da ode tamo za pare dok “ovaj tamo nešto prdi”.

Tako i ovaj poster je očigledno kome je upućen, a čim je neko krenuo da ga kači ovde znači da im uspeva taktika.

2. Taj datum je jedan od sramotnijih u novijoj istoriji.

Sa jedne strane vlast koja je dovukla najgori mogući talog ovog društva da je zajedno sa policijom čuva. Zvučni top je tu čak sekundaran, mi smo u centru grada imali xyz godina robije koji su stajali rame uz rame sa policijom.

Sa druge strane narod sa mudima veličine prepelica koji nije mrko smeo da pogleda u ćacilend iako je brojka bila verovatno 100:1 u korist demonstranata. Tog dana je narod odlučio da se u Srbiji živi dovoljno dobro da se ipak ne rizikuje taj komfor.

I jedini razlog zašto Vučić neće još pasti je taj da više želi pobedu i spreman je da uvek ode korak dalje od naroda sa druge strane političkog spektra.

3. више лажи у једној реченици од ове нема

4. Deluje mi kao da sns strana koja je napaljeno gledala ovaj prenos ni ne zna šta je bilo 15. marta, ili bar odbija da čuje šta je bilo tada. Po njima je to bilo poput bilo kog okupljanja koje se dogodilo te godine,bilo ono manje ili veće. Transparent će skontati 2% goveda.

5. Iskreno. Vidovdan je bio jači skup. Možda ne brojniji ali jači po melosu, po energiji. Sećam se tipa koji se prekrstio I pogledao u nebo pre nego što je krenuo na kerove. 15. mart nije nikakva propuštena prilika. Studenti su hteli miran skup i to je to.
    Drugo, da vam ja kažem šta je propuštena prilika.
    Niš posle izbora 2023. narod izlazi na ulicu spontano, svi besni, spremni da jebu mame. Dragan Milić I opozicija ih vraćaju kući. VRAĆAJU NAS KUĆI JEBENO a mi kao ovce se razilazimo.

6. Боли га 15.март јер је оних пар стотина хиљада изашло својом вољом уз све препрекее које је поставио  (укинути возови и јавни саобраћај), а он уз све претње, уцене и мито видимо на фотки иза транспарента колики одзив има….

Leave a Reply