Viktor, nem kell győzködnöd, már így is a TISZÁra szavazok.
Geci.
Miskolc nagyobb mint Pecs de Pecsett kb 2x annyi ember volt MP tuntetesen 2 hete mint most Orbanen Miskolcon, pedig MP, orbannal szemben, nem eloszor jart ott es nem vitt magaval 100 propagandistat/nem buszoztatott.
Egyébként nem azért, de ez megint csak a kameraszög miatt tűnik ennyivel többnek, de igazából majdnem azt mondom hogy még ez a 9500-as város tömege is ott van kb.
Mondtam én, hogy geci!
ráadásul ott figyel a Tiszás plakát az oszlopon
Megafonos bohócok már erre sem jók? Azt hittem nekik a dolguk az ilyennel bohóckodni
De gyűlölöm ezeket a manipulativ képeket. Kb ugyanannyi van a kettőn, csak különböző magasságból és zoommal fotozva.
Azért az egy kicsit erős érvelés, hogy egy 4 sávos út a fénykép üres része és 10ed akkorák az emberek a második kèpen egy sokkal kisebb településen… Pffff és emellé nem elég elkötelezettek hiszen elüttetni sem hajlandóak magukat… Sőt még a háztetőn sincs senki basszus…
Sem ő sem a szavazói sem nagy marci nem a számok embere.
Amikor már a legfőbb doktorminiszterelnök is ilyen posztokat kell kirakjon, mert a propagandistái leszerepeltek, akkor igazán szarok a számok
te mondd hogy mi vagyunk tobben, a te hangod melyebb
Bibibí…egy miniszterelnök ezen a szinten mozog.
Ha úgyis többen vannak szóra se érdemes más….
+ más a zoom, aki ezt nem látja az egy szerencsétlen
Gyökér, fasz.
Én ott voltam Csornán, ennél minimum 3x többen voltunk. És itt nyert országosan a Fidesz a legnagyobb arányban 2022-ben…
En miskolci vagyok, a Fidesz tomeg harmada ellentunteto, rendorsorfal ‘vedte’ a szinpad elott allo buszoztatott embereket toluk 😂
Ez tényleg ennyire debil?
A miskolciak nagyrésze is macskás fadísz, a maradék meg a fibusz toursos birkák
Ja, végülis Londont is össze lehetne hasonlítani Kiskundorozsmával…
Egy honap múlva nézheti ezeket a képeket a brazil pánikszobából
Hát amúgy kb annyian vannak a tiszás képen is, csak 10x akkora távolságból van a fotó
Ha Viktor Csórna…
OV-n mennyi a miskolci?
Szánalmas és az is hogy a holdról kell fotózni állandóan a Tiszáét. Fogadok ezek olyan képek hogy sunyiban lőtték anno mert kíváncsiak mennyiem mennek el oda, ezért is van ilyen magason.
és dagadtabb is vagy. gratulálok
És komolyan azokat is beleszámolja, akik mocskos Fideszeztek a Széchenyi szobor körül?
A legjobb, hogy lassan már nincs olyan gyútjótávolságú objektív, ami el tudja feni, hogy szellősen állnak.
Nézzétek meg, hogy legalább 200 mm-es obival fényképeznek, míg a TISZA-nál normál obikkal.
41 comments
BIG TISZA WIN
Mondjuk 8000 ezerert a belso tartalek 4x szavaz a fideszre
Malac, a sopronit hasonlitsd ossze. Feleakkora a lakossag de tobben vannak 🤣🤣
De rendes légifotót már nem mer kitenni!
https://preview.redd.it/o5pjaca95gqg1.jpeg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=d6599c4f41e5849d3312ecf97c7ba03ea65b6f67
Fostot csak szomba… *oh, fuck*
Beleszámolta azokat is, akik a rendezvény előtt szidták?
https://preview.redd.it/24cwzqee5gqg1.jpeg?width=1170&format=pjpg&auto=webp&s=d90842e892b6d3ada2a371cb0ef520f2871ba5ac
Persze, mert abból indul ki, hogy az egész országból kell buszoztatni mindenhova.
Teljes önámításban van a pufi…..😌
De ezt is az űrből fotózták.. nahát, micsoda pszichológiai trükk.
Azt kb a 2 képen ugyanannyi ember lehet, csakhát az egyik egy 130ezres város q másik meg 9ezres
Ha a kisfasz energiának lenne etalonja, akkor a Doktor Miniszterelnök Úr lenne a mértékegység.
Eközben: Tüntessen veled a Skibidi Fruzsi (hmm de kutyások lettek hirtelen ezek)
https://preview.redd.it/zy9om0zq5gqg1.png?width=677&format=png&auto=webp&s=6fbc90207a7b5a2e6ab1c10036291e6cf5138c90
Viktor, nem kell győzködnöd, már így is a TISZÁra szavazok.
Geci.
Miskolc nagyobb mint Pecs de Pecsett kb 2x annyi ember volt MP tuntetesen 2 hete mint most Orbanen Miskolcon, pedig MP, orbannal szemben, nem eloszor jart ott es nem vitt magaval 100 propagandistat/nem buszoztatott.
Egyébként nem azért, de ez megint csak a kameraszög miatt tűnik ennyivel többnek, de igazából majdnem azt mondom hogy még ez a 9500-as város tömege is ott van kb.
Mondtam én, hogy geci!
ráadásul ott figyel a Tiszás plakát az oszlopon
Megafonos bohócok már erre sem jók? Azt hittem nekik a dolguk az ilyennel bohóckodni
De gyűlölöm ezeket a manipulativ képeket. Kb ugyanannyi van a kettőn, csak különböző magasságból és zoommal fotozva.
Azért az egy kicsit erős érvelés, hogy egy 4 sávos út a fénykép üres része és 10ed akkorák az emberek a második kèpen egy sokkal kisebb településen… Pffff és emellé nem elég elkötelezettek hiszen elüttetni sem hajlandóak magukat… Sőt még a háztetőn sincs senki basszus…
Sem ő sem a szavazói sem nagy marci nem a számok embere.
Amikor már a legfőbb doktorminiszterelnök is ilyen posztokat kell kirakjon, mert a propagandistái leszerepeltek, akkor igazán szarok a számok
te mondd hogy mi vagyunk tobben, a te hangod melyebb
Bibibí…egy miniszterelnök ezen a szinten mozog.
Ha úgyis többen vannak szóra se érdemes más….
+ más a zoom, aki ezt nem látja az egy szerencsétlen
Gyökér, fasz.
Én ott voltam Csornán, ennél minimum 3x többen voltunk. És itt nyert országosan a Fidesz a legnagyobb arányban 2022-ben…
En miskolci vagyok, a Fidesz tomeg harmada ellentunteto, rendorsorfal ‘vedte’ a szinpad elott allo buszoztatott embereket toluk 😂
Ez tényleg ennyire debil?
A miskolciak nagyrésze is macskás fadísz, a maradék meg a fibusz toursos birkák
Ja, végülis Londont is össze lehetne hasonlítani Kiskundorozsmával…
Egy honap múlva nézheti ezeket a képeket a brazil pánikszobából
Hát amúgy kb annyian vannak a tiszás képen is, csak 10x akkora távolságból van a fotó
Ha Viktor Csórna…
OV-n mennyi a miskolci?
Szánalmas és az is hogy a holdról kell fotózni állandóan a Tiszáét. Fogadok ezek olyan képek hogy sunyiban lőtték anno mert kíváncsiak mennyiem mennek el oda, ezért is van ilyen magason.
és dagadtabb is vagy. gratulálok
És komolyan azokat is beleszámolja, akik mocskos Fideszeztek a Széchenyi szobor körül?
A legjobb, hogy lassan már nincs olyan gyútjótávolságú objektív, ami el tudja feni, hogy szellősen állnak.
Nézzétek meg, hogy legalább 200 mm-es obival fényképeznek, míg a TISZA-nál normál obikkal.
Itt egy szemléltetés, hogyan csalnak ezzel a FIDESZ-es médiások. [https://www.boredpanda.com/different-perspective-telephoto-lens-vs-wide-angle-philip-davali-olafur-steinar-ry/](https://www.boredpanda.com/different-perspective-telephoto-lens-vs-wide-angle-philip-davali-olafur-steinar-ry/)
2026. február 7. Miskolc, Hősök tere, Tisza.
https://preview.redd.it/n73dktmwbgqg1.png?width=2048&format=png&auto=webp&s=9fb2abb57862dca378edaf731fba823cf65f7961