Azt csiripelték a madarak, hogy Godó Beatrix is visszalépett a Tisza javára, a valasztas.hu hétfőn fog frissülni. A facebook oldala már nem elérhető. Nagy köszi neki! 🫶🏼 Remélem sokan lesznek még. 22 nap.

Spiritual_Goat9510

49 comments
  1. Még a választás előtt szétbomlik a DK? Adnám.

2. Mikor a szervezett pártod tagjaiban több gerinc van, mint benned

3. Jó sok lóvéja van a Tiszának megvenni Klára esélytelen szarait /s

4. Nem gondoltam volna hogy a DK-soknak több esze lesz mint a kutyáknak.

5. Kíváncsi vagyok az öreg rókák visszalépnek-e, Varjú Laci, Kálmán Olga, Barkóczi, Gréczy, Molnár Gyusza…

6. Ezt a csajt konkrétan választás idején lehet csak látni, akkor is csak a plakátokon. Lövésem sincs, h rá ki a fene akarna szavazni.

7. Amúgy Klára érzéke az emberekhez zseniális. Visszalépésért kidobod az egyik régi párttagot, majd meg is hazudtolod. Mire számítunk ilyenkor? Mit okoz ez a közösségben? Nyilván lesz aki azt mondja, basszátok meg, ez ne az a közösség, amihez tartozni akarok. Örüljön ha csak ez az egy lesz, de ebben a helyzetben most a többieknek se ártana megtalálnia a gerincét és észbe kapni, hogy minek is a részei. Másfél évtizedet adsz az életedből, és egy visszalépésért kidobnak, nyilvánosan mocskolnak. Kedves DK-sok, ez oké?

8. Lassan lehetne írni egy listát a visszalépésekből….

9. Ha elég emberük lép vissza akkor a listáról is lekerülnek?

10. Valószínűleg tudják ők is, hogy nagyjából semmi esélyük bejutni a parlamentbe, főleg nem egyéniben. Semmi értelme ott nyomorékoskodni. A helyükben én is ugyanezt tenném, szarnék én Klára.

11. Mindenki irjon levelet a helyi MKKP es DK-s jeloltnek, hogy lepjenek vissza!!

12. Hanyadik dk visszalépés ez ? Valaki össze tudja írni a körzeteket ?

13. Érdekes. Nyilván megzsarolták igaz Klára?

A Kutyapártban nincs aki önként visszalépne?

A viccpártban nagyobb a pártfegyelem?

14. Azért szerintem leesett nekik is 0% esélyük van parlamenti frakciót alapítani, de szavazatot vihetnek el a rendszerváltás esélyétől. Szerintem belegondoltak milyen elemi népharag zúdul rájuk ha a szarrágásuk miatt akár egyetlen körzet tisza győzelmében is kimutatható akadályok.

Az életben nem lesz helyük az országba, de még magyar lakta területen se.

15. Ajjaj. Hont Bandi megint morcos lesz, hogy szabotázs történik már megint a testvérpártban…

16. Ez így tökéletes. Ha még az aláírás gyűjtés előtt lépnek vissza, keresnek mást a helyükre. Most már nincs csere, a DK-nak vége van. Aki a szemébe akar meg nézni az embereknek a választások után, az visszalép. A DK jelenleg egy süllyedő hajó. Klára még felveszi az utolsó kis pénzt a Fidesztől a szolgálataiért, aztán elmegy nyugdíjba. Anyagi gondjai nem lesznek, akik meg ott maradnak azok mehetnek üres zsebbel vissza dolgozni.

17. Gratula! Biztos nehéz döntés volt. Ideje lenne, hogy “klára kell” is elgondolkodjon, hogy még emelt fővel távoznak, vagy mint a kivert rühes kutyák. Azért nem mindegy, hogy hogyan emlékeznek majd rájuk az emberek.

18. Hmm, szóval ennyi volt a DK és Klára. Micsoda csapás

![gif](giphy|7k2LoEykY5i1hfeWQB)

19. Ha egy üzlet egyszer beindul….
    Viszlát Klára.

20. Amúgy nem kibaszottul ironikus, hogy visszalép egy DK-s, a DK első reakciója, hogy elhordja őt ezért, és a végén még ez indíthat tömeges visszalépési cunamit.

21. Aki ki akar baszni még gyors a Fidesszel a bukása előtt, az visszalép

22. Mikor csak a patkányok nem akarják elhagyni a süllyedő hajót.

23. A bátrak névsora. Ők sem kértek a putyinista Orbán-kormányból. Európa és a rendszerváltás mellé álltak ők is. Csak így tovább.

24. Egerben viszont ne várjatok ilyet, hiába billegő körzet. Az ottani DK-s jelölt egy igazi Tisza-gyűlölő méteres f*sz. Az akkor is maradna jelöltnek, ha maga DK lépne vissza.

25. Nem hittem volna, hogy a DK-s politikusok előbb lépnek vissza, mint a Kutyák. Sorra pozitív csalódásokat okoznak. Úgy tűnik, hogy van remény 🙂

Leave a Reply