Azt csiripelték a madarak, hogy Godó Beatrix is visszalépett a Tisza javára, a valasztas.hu hétfőn fog frissülni. A facebook oldala már nem elérhető. Nagy köszi neki! 🫶🏼 Remélem sokan lesznek még. 22 nap.
Mikor a szervezett pártod tagjaiban több gerinc van, mint benned
Dinamikusan Kilépők pártja.
Jó sok lóvéja van a Tiszának megvenni Klára esélytelen szarait /s
Nem gondoltam volna hogy a DK-soknak több esze lesz mint a kutyáknak.
Nice
Kíváncsi vagyok az öreg rókák visszalépnek-e, Varjú Laci, Kálmán Olga, Barkóczi, Gréczy, Molnár Gyusza…
Ezt a csajt konkrétan választás idején lehet csak látni, akkor is csak a plakátokon. Lövésem sincs, h rá ki a fene akarna szavazni.
Ráadásul egy billegő körzetben.
Nice!
Amúgy Klára érzéke az emberekhez zseniális. Visszalépésért kidobod az egyik régi párttagot, majd meg is hazudtolod. Mire számítunk ilyenkor? Mit okoz ez a közösségben? Nyilván lesz aki azt mondja, basszátok meg, ez ne az a közösség, amihez tartozni akarok. Örüljön ha csak ez az egy lesz, de ebben a helyzetben most a többieknek se ártana megtalálnia a gerincét és észbe kapni, hogy minek is a részei. Másfél évtizedet adsz az életedből, és egy visszalépésért kidobnak, nyilvánosan mocskolnak. Kedves DK-sok, ez oké?

Klára, (kakilnom) kell
Lassan lehetne írni egy listát a visszalépésekből….
Tudtam hogy lesz még haszna a Dobrev Klára, fenyegető aurával képnek
Mondjuk ez szinte nyerhetetlen körzet
Ha elég emberük lép vissza akkor a listáról is lekerülnek?
Valószínűleg tudják ők is, hogy nagyjából semmi esélyük bejutni a parlamentbe, főleg nem egyéniben. Semmi értelme ott nyomorékoskodni. A helyükben én is ugyanezt tenném, szarnék én Klára.
Valami forrás?
Mindenki irjon levelet a helyi MKKP es DK-s jeloltnek, hogy lepjenek vissza!!

Hanyadik dk visszalépés ez ? Valaki össze tudja írni a körzeteket ?
Érdekes. Nyilván megzsarolták igaz Klára?
A Kutyapártban nincs aki önként visszalépne?
A viccpártban nagyobb a pártfegyelem?
Azért szerintem leesett nekik is 0% esélyük van parlamenti frakciót alapítani, de szavazatot vihetnek el a rendszerváltás esélyétől. Szerintem belegondoltak milyen elemi népharag zúdul rájuk ha a szarrágásuk miatt akár egyetlen körzet tisza győzelmében is kimutatható akadályok.
Az életben nem lesz helyük az országba, de még magyar lakta területen se.
Ajjaj. Hont Bandi megint morcos lesz, hogy szabotázs történik már megint a testvérpártban…
Ez így tökéletes. Ha még az aláírás gyűjtés előtt lépnek vissza, keresnek mást a helyükre. Most már nincs csere, a DK-nak vége van. Aki a szemébe akar meg nézni az embereknek a választások után, az visszalép. A DK jelenleg egy süllyedő hajó. Klára még felveszi az utolsó kis pénzt a Fidesztől a szolgálataiért, aztán elmegy nyugdíjba. Anyagi gondjai nem lesznek, akik meg ott maradnak azok mehetnek üres zsebbel vissza dolgozni.
Ennek fényében:

Gratula! Biztos nehéz döntés volt. Ideje lenne, hogy “klára kell” is elgondolkodjon, hogy még emelt fővel távoznak, vagy mint a kivert rühes kutyák. Azért nem mindegy, hogy hogyan emlékeznek majd rájuk az emberek.
Hmm, szóval ennyi volt a DK és Klára. Micsoda csapás

Köszönjük szépen!
A személyes oldala még megvan feribókon és nincs rajta szó visszalépésről.
Amúgy nem kibaszottul ironikus, hogy visszalép egy DK-s, a DK első reakciója, hogy elhordja őt ezért, és a végén még ez indíthat tömeges visszalépési cunamit.
Aki ki akar baszni még gyors a Fidesszel a bukása előtt, az visszalép
Mikor csak a patkányok nem akarják elhagyni a süllyedő hajót.
A bátrak névsora. Ők sem kértek a putyinista Orbán-kormányból. Európa és a rendszerváltás mellé álltak ők is. Csak így tovább.
Egerben viszont ne várjatok ilyet, hiába billegő körzet. Az ottani DK-s jelölt egy igazi Tisza-gyűlölő méteres f*sz. Az akkor is maradna jelöltnek, ha maga DK lépne vissza.
Nem hittem volna, hogy a DK-s politikusok előbb lépnek vissza, mint a Kutyák. Sorra pozitív csalódásokat okoznak. Úgy tűnik, hogy van remény 🙂
49 comments
Remélem Klára fog károgni
Még a választás előtt szétbomlik a DK? Adnám.
Meg ez is ma történt:
https://preview.redd.it/oldr4qupsgqg1.jpeg?width=1290&format=pjpg&auto=webp&s=95bdf2465d1bde6133792c44202841797d8068b3
Az nem lehet, Salgótarján DK-s bástya.
https://preview.redd.it/ymtxjieysgqg1.jpeg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=1e6165e162171e8211c947321552738f43007234
Ez hatalmas lenne, ott szoros a verseny
Dőlnek a dominók szépen sorjában
Mikor a szervezett pártod tagjaiban több gerinc van, mint benned
Dinamikusan Kilépők pártja.
Jó sok lóvéja van a Tiszának megvenni Klára esélytelen szarait /s
Nem gondoltam volna hogy a DK-soknak több esze lesz mint a kutyáknak.
Nice
Kíváncsi vagyok az öreg rókák visszalépnek-e, Varjú Laci, Kálmán Olga, Barkóczi, Gréczy, Molnár Gyusza…
Ezt a csajt konkrétan választás idején lehet csak látni, akkor is csak a plakátokon. Lövésem sincs, h rá ki a fene akarna szavazni.
Ráadásul egy billegő körzetben.
Nice!
Amúgy Klára érzéke az emberekhez zseniális. Visszalépésért kidobod az egyik régi párttagot, majd meg is hazudtolod. Mire számítunk ilyenkor? Mit okoz ez a közösségben? Nyilván lesz aki azt mondja, basszátok meg, ez ne az a közösség, amihez tartozni akarok. Örüljön ha csak ez az egy lesz, de ebben a helyzetben most a többieknek se ártana megtalálnia a gerincét és észbe kapni, hogy minek is a részei. Másfél évtizedet adsz az életedből, és egy visszalépésért kidobnak, nyilvánosan mocskolnak. Kedves DK-sok, ez oké?

Klára, (kakilnom) kell
Lassan lehetne írni egy listát a visszalépésekből….
https://preview.redd.it/7shs0v2jugqg1.png?width=1024&format=png&auto=webp&s=24f97512eb879effa29e2004d43c04401a33b675
Tudtam hogy lesz még haszna a Dobrev Klára, fenyegető aurával képnek
Mondjuk ez szinte nyerhetetlen körzet
Ha elég emberük lép vissza akkor a listáról is lekerülnek?
Valószínűleg tudják ők is, hogy nagyjából semmi esélyük bejutni a parlamentbe, főleg nem egyéniben. Semmi értelme ott nyomorékoskodni. A helyükben én is ugyanezt tenném, szarnék én Klára.
Valami forrás?
Mindenki irjon levelet a helyi MKKP es DK-s jeloltnek, hogy lepjenek vissza!!

Hanyadik dk visszalépés ez ? Valaki össze tudja írni a körzeteket ?
Érdekes. Nyilván megzsarolták igaz Klára?
A Kutyapártban nincs aki önként visszalépne?
A viccpártban nagyobb a pártfegyelem?
Azért szerintem leesett nekik is 0% esélyük van parlamenti frakciót alapítani, de szavazatot vihetnek el a rendszerváltás esélyétől. Szerintem belegondoltak milyen elemi népharag zúdul rájuk ha a szarrágásuk miatt akár egyetlen körzet tisza győzelmében is kimutatható akadályok.
Az életben nem lesz helyük az országba, de még magyar lakta területen se.
Ajjaj. Hont Bandi megint morcos lesz, hogy szabotázs történik már megint a testvérpártban…
Ez így tökéletes. Ha még az aláírás gyűjtés előtt lépnek vissza, keresnek mást a helyükre. Most már nincs csere, a DK-nak vége van. Aki a szemébe akar meg nézni az embereknek a választások után, az visszalép. A DK jelenleg egy süllyedő hajó. Klára még felveszi az utolsó kis pénzt a Fidesztől a szolgálataiért, aztán elmegy nyugdíjba. Anyagi gondjai nem lesznek, akik meg ott maradnak azok mehetnek üres zsebbel vissza dolgozni.
Ennek fényében:

Gratula! Biztos nehéz döntés volt. Ideje lenne, hogy “klára kell” is elgondolkodjon, hogy még emelt fővel távoznak, vagy mint a kivert rühes kutyák. Azért nem mindegy, hogy hogyan emlékeznek majd rájuk az emberek.
Hmm, szóval ennyi volt a DK és Klára. Micsoda csapás

Köszönjük szépen!
A személyes oldala még megvan feribókon és nincs rajta szó visszalépésről.
https://www.facebook.com/p/God%C3%B3-Beatrix-100008430878229/?locale=hu_HU
https://preview.redd.it/iylajle60hqg1.jpeg?width=1289&format=pjpg&auto=webp&s=f44e89e587484d81d429eda0a78e56d76e8c7ebb
Paszto Fideszes polgarmestere mar meg is osztotta az oldalan, a maga valosagaban😂
https://preview.redd.it/76vchx5f0hqg1.png?width=696&format=png&auto=webp&s=e447a26ff3e10767468c00cb50f5ce886c5e53b4
Klár ezt erőltetni..
Még 10 nap és nem lesz DK lista 🫣😀
Ha egy üzlet egyszer beindul….
Viszlát Klára.
Mindennap kell 1-2 ilyen visszalépés.
Nem volt alaptalan a kék fideszezés
Amúgy nem kibaszottul ironikus, hogy visszalép egy DK-s, a DK első reakciója, hogy elhordja őt ezért, és a végén még ez indíthat tömeges visszalépési cunamit.
Aki ki akar baszni még gyors a Fidesszel a bukása előtt, az visszalép
Mikor csak a patkányok nem akarják elhagyni a süllyedő hajót.
A bátrak névsora. Ők sem kértek a putyinista Orbán-kormányból. Európa és a rendszerváltás mellé álltak ők is. Csak így tovább.
https://preview.redd.it/gvszu9wk6hqg1.jpeg?width=978&format=pjpg&auto=webp&s=704e9ec911d63beed63c941a9e4d515aa1d6d000
Egerben viszont ne várjatok ilyet, hiába billegő körzet. Az ottani DK-s jelölt egy igazi Tisza-gyűlölő méteres f*sz. Az akkor is maradna jelöltnek, ha maga DK lépne vissza.
Nem hittem volna, hogy a DK-s politikusok előbb lépnek vissza, mint a Kutyák. Sorra pozitív csalódásokat okoznak. Úgy tűnik, hogy van remény 🙂