A nap híre volt, hogy Orbán elleni sikertelen merénylettel akarták az irányába billenteni a választást a derék orosz testvéreink. Ami talán elsikkadt a kibeszélésében, az az értesülés forrása. A Washington Post cikke szerint egy európai titkosszolgálat ("obtained and authenticated by a European intelligence service") szerezte meg az orosz terveket és ők szellőztették meg a dolgot.
Aki mindig azt kérdezi, hogy miért nem tesz már valamit az EU Orbán ellen, annak itt a válasz: tesznek. A többi EU tagállam éppen segít nekünk megszabadulni a diktátorunktól, nyilván a maguk eszközeivel, most éppen tönkretették a csiribiri tervét, hogy majd Trumpli nyomdokain választást nyer azzal, hogy ellöveti a fülcimpáját.
Köszönjük meg nekik, gondoljunk rájuk hálával, mert éppen segítenek nekünk!
Edit: Az EU Külügyi és Biztonságpolitikai főképviselője Kaja Kallas éppen. A hivatalos honlapján ott az emailcíme is, akinek van kedve nyugodtan írjon neki egy köszönőlevelet!
Edit2: Én küldtem Kaja Kallasnak egy rövid köszönőlevelet azzal, hogy adja át hálás köszönetünket annak aki ezt csinálta, nagyon jól jött a segítség.
—
OVazisten
28 comments
Szerintem is ez történhetett. Mostmár mindenki tudni fogja ki tette és miért ha megtörténik. Nem csak mi Magyarok de az egész EU és a világ.
MP előbb megszellőztette, mint a Washington Post bro
Nem lennék ma sem orosz ügynök a Bajza utcában
Igazából a libsik szerveznek merényletet mert tudják hogy vesztésre állnak és így akarjàk màsra kenni!!4!4!4!
Emlékszünk a magyar nagykövetségről kiszivárgott Bolsonaro-videóra? Na az vajon hogy került ki? És biztos, hogy véletlen volt, mikor épp Szájer bulijába néztek be a belga rendőrök?
Vannak elméleteim.
Panyi Szabolcs is az európai titkosszolgálatoktól értesült a 3 GRU tisztről.
Ez nem alusisakos sztori, szinte biztos, hogy ez van.
És ezt kurva nagyra kéne értékelni, és a csapból is ennek kéne folynia, minden platformon, legfőképpen tiktok-on, ahol olyanokhoz is elér, akikhez máshol nem lehet.
Ennek az egésznek nem szabad az értelmiség elefántcsonttornyában maradni, a politikát nem fogyasztók és alacsonyabb iskolázottságúak a legfontosabbak. Ha náluk átbillen és lelepleződik ez a dolog, akkor nincs mit tenniük.
Se a szegzvideo, se az önmerénylet nem jött be, nagy a baj..
Mások kicsit kifinomultabban csinálják a külpolitikát mint kakadu
Szlovákián és Szerbian kívül gyakorlatilag már az összes európai országba belerúgtunk. Kérdés?
Már ki is találtak egy jó szót: Ügynöksajtó 😂
Ez nem alusisak mode
Elolvastam a WP cikket, vannak azért még komoly állítások benne, amik, ha igazak, akkor Petiminiszternek minimum hazaárulás vádjával kellene szembenézni:
“Szijjarto, the foreign minister, made regular phone calls durung breaks at E.U. meetings to provide his Russian counterpart, Sergei Lavrov, with “live reports on what’s been discussed” and possible solutions, one of the European security officials said.
Through such calls, “every single E.U. meeting for years has basically had Moscow behind the table,” the official said.”
Máshol már írtam, de ide is kívánkozik: Ha a fidesz humánerőforrásból akarnak önmerényletet megoldani, én a főni helyébe fosnék, mint a murányi kutya.
Ez nem alusisak, pont olyan, mint UvdL posztja arról, hogy a barátság rendbe lesz téve, lesz európai erőforrá. Ezzel a blokád narratíva szart se ér. Más kérdés, hogy sok agyhalotthoz el sem jut.
Ez nyilvánvaló. És szijjarto azért nem cáfolta, hogy telefonon jelentett a ruszkiknak, mert valószínű fullra lehallgatták és van róla felvétel. Ezért nem akar beleállni.
de most ha ralottek volna akkor sem azer thogy szimpatiat szerezzenek, csak hogy eltudjak torolni a valasztast nem?
meg nincs vege, hiszen zsakfalva lakoi es a nyugdijasok meg siman elhinnek h a csunya ukranpeti vagy fasz tudja epp mit talalnak ki konkretan 40 eve az elso es egyetlen remenyunkre, hogy vegre eletszinvonalban is europai allam legyunk.
Ez nem alusisakos, és még nem is csak elmélet, ez az egyetlen logikus magyarázat. Hírszerzők nem adnak csak úgy át random módon infót újságíróknak. Pontosan ez vele a céljuk, hogy aláássák Orbán és az oroszok terveit.
Am én végtelen hálás vagyok az EU empátiájáért és türelméért velünk kapcsolatban. Április 12.-étől szabaduljunk meg a jelen rémálomtól és térjünk vissza a helyes útra!
pl. az is nagyon nehezen megy át az embereknek hogy a ruszkik novemberben akartak támadni, és bidenék azzal szórakoztak hogy mindig nyilvánosságra hozták a pontos dátumot. így kénytelenek voltak mindig halasztani hogy a nyugati médiának ne legyen igaza. ha ez nincs, valószínűleg sikerül a blitzkrieg.
Igazából saját magukat mentik, mert a pjotr miniszter és a titkos szolgálatok vagy mik képtelenek/nem akarnak tenni semmit az orosz ügynökök ellen.
Mondjuk OV elméleti kapcsolati tőkéje alapján elvileg (furcsa leírni így egy oldalra) a KGB(FSB), CIA, MOSSAD, MSS (Kína), MIT (Törökország) mind az egyik oldalt segíthetNÉ. Az hogy ezeknek érdekük-e és mennyire kézzelvezérelhetőek stb. az más tészta. Arra mondjuk speciel kiváncsi lennék, hogy a CIA most jelenleg mennyire Trump szája íze szerint tevékenykedik. Gondoljátok, hogy a többiek (DGSE,BND,MI6) meg majd legalább felderítés szintjén passzívak maradnak ?
Ha globálisan ránézünk a helyzetre, akkor jól látszik, hogy USA-nak, Kínának, Oroszországnak jó ha Európa megosztott. Európának meg nagyon nem. OV meg elég aktív szerepet játszott Európa megosztásában…. Ezzel most semmi negatív dologra célzok, max. arra hogy végzik a dolgukat a felderítésben. Mindemellett OV ahhoz túl sokat volt főszereplő, hogy mondjuk a klasszikus demokratikus tömbhöz tartozó nyugati média esetleg még akkor is lehozna egy ilyen cikket ha nincs is alapja, már csak ideológiai alapon. Washington Post mondjuk nem egy trumpista média ha jól sejtem….
Én nem látom az email címet basszus 🙁 Ennyire nem lehetek vakon.
És most ez kiderült… így már meg se csinálják?
>obtained and authenticated by a European intelligence service
Lehoztak egy cikket ellenőrizhetetlen forrás nélkül. Pozitív hatása lehet így is, de ennél többet én nem magyaráznék bele ebbe.
Nem kell ebbe semmi ilyesmit belelátni. A NATO-nak elemi érdeke mindennemű orosz befolyás kiírtása a határain belülről. Akkor is ezt tennék ha Orbán nem lenne ilyen problémás.