LaptopTheOne

25 comments
  1. Zar nisu Nikolija i Relja podržali studente?😂

2. Ovo me podseća na ono što je Dačić rekao pre par godina o tome kako je loše biti u opoziciji.

3. Mudro mudro… Nema poreza, na uvce im pjevas i nacionalna penzija. Prodane duse, milione zgrnuli i uvijek malo.

4. Što je ona naglas ovde izgovorila to misli većina slobodarskih Soraba

5. Mora rob sam da se otrgne sa lanca…

A ovakve džukele nek ostanu vezane

6. Skini te naocare za sunce na zatvorenom kucko jedna nadrkana, nije ni cudo sto ne znas o cemu pricas

7. Kako su ova narodnjačka govna na partijskim veslima decenijama svi isti.

8. Srpski bumer pokušaj da ne budeš dobrovoljno servilan, izazov nemoguć

9. Meni je ovo poštenije, i poštenija mi je Veca svojevremeno u dopičnjaku, dok su se svi kao zgražavali- nego ono što većina njenih vršnjaka zapravo radi. “Jao pa nisam ja za Vučića, ne volim ga, ali šta ovi imaju da blokiraju…” “Jao nekultura…” a Pink trešti ceo dan i to iz raznih uglova gledaju one nesrećnike u rijalitiju. “Jao pravna država…” a daju mito šakom i kapom. Ovo poslednje su mi bili mama i ujak, i više bih cenila da su stvarno menjali stranke i glupirali se po uredima zarad višeg cilja, nego da svakom nebitnom ćati daju mito “da im završi” i pozivali skroz irelevantne debile iz opština u svoje kuće. Zato i kažem, bravo za Informer što je prozvao onu babu što joj je sin na drugoj strani. Treba ih sve na prozivku i nema ko tiše da tapše, nema koga da bude sramota. Nema da se sedi na 2 stolice!

10. govno koje govori. čega se pametan stidi, time se budala ponosi.

11. Pa što se nje tiče, to jeste tako. A što je jezivo ograničena, jbg… ima previše takvih

12. Sta je ovo? Bas danas kazem prijateljju kako kod nas matorci pod stare dane prodaju kicmu. U Japanu se zrtvuju zarad prosperiteta budcih pokolenja a kod nas satiru i sahranjuju jer posle njih nistavilo…
    Crkla majci i cerci lepa i sita i prodana.

13. ♫♪ kako ces ti bez mene, ali lako cu ja bez tebe ♫♪

Leave a Reply