- Ha a Tisza kampánya felszínen tartja a témát – mondta lapunknak Szentpéteri Nagy Richard -, akkor ki tud alakítani egy olyan érzetet, hogy a Fidesz, ahogy szerintük minden másban, úgy a békepártiságban is hazudott.
Ez az érzet akár egyes Fidesz-hívőket is arra késztethet, hogy visszamenőlegesen átértékeljék a nézetüket, vagyismég a Fidesz-hívők között is el lehet terjeszteni, hogy az Orbán-kormány háborúpárti.
—
gergohungary
15 comments
Az ilyesmitől nem kell csodát várni, de erodálja az elkötelezettséget. Megnyithatja az utat, hogy kissé kitekintsen a buborékjából.
Dehogy lehet..
21 nappal a választások előtt ömlik a szar a nyakukba.
lehet? KELL IS…
De az békeharc lipsi
Tegnap bedobta a Youtube a Partizán 2022-es választási műsorát. Én hülye belenéztem. Újra átéltem azt a négy évvel ezelőtti borzalmas estét. Amikor a legelső részeredményeknél még 60+ százalékon állt a Fidesz. És nem olyan sokat ment lejjebb. Remélem, hogy idén az ellenkezőjét fogjuk átélni.
A mikrokörnyezetemben nagyot ment az a magán EÜ bevezetése volt. Nyugdíjasoknak az kézzelfoghatóbb mint a háború, de ez sem rossz.
Nem értenék. Akkor sem, ha tudnának olvasni.
Gulyás elfelejtett hazudni, Orbán gyorsan pótolta a hiányosságot.
Ha a közmédián ezt le lehetne adni, akkor az okozna némi zavart.
MZP mondata nem csupán tartalma miatt ment nagyot anno, hanem mert az összes fidesz médiából ez fröcsögött éjjel-nappal.
MP lehetőségei ehhez képest elképesztően korlátozottak.
Ugyanígy bármilyen atombomba, ha lenne még a tarsolyban, aligha tud nagy változást hozni.
Akihez eddig eljutottak a hírek, az valószínűleg már nem fideszes. Ha nem is Tiszás, legalább megingott. Akihez meg nem jutott el eddig se Göd, vagy a Szőlő utca, Zsolti bácsi… más se fog.
Dehogy lehet. Ők még arról sem tudnak, hogy az Index féle TISZA adócsomagról a bíróság kimondta hogy kamu.
Bedő Dávid utolsó videójában van egy cigány gyerek, aki szerint minden szar, semmivel sem elégedett (mondjuk ehhez még nem is tapasztalt eleget) de a fideszre szavaz mert nem akarja hogy elvigyék a háborúba.
Ugyan hol élsz? Aki ma Fidesz szavazó, az csak bólogatni fog, hogy helyesen “megfontoljuk”. Nincs kritikus gondolkodás, nincs objektivitás, nincs semmi, csak az üres tekintetű bólogatás.
Kitettem a Fb-omra, de csak, ahol kérdez az újságíró és GG válaszol, direkt nem az MP-s osszevagottat. Erre egy fideszes ismerős, hogy milyen undorító ez a fizetett firkász, hogy ekkora faszsagot kérdez.. mondom, GG tagadhatta volna is, senki nem kényszerítette erre a válaszra, erre, hogy o hülyéknek nem vitatkozik 😂 ilyen, ha beüt a kognitív disszonancia
Csak engem tölt el szomorúsággal, hogy ennek ekkora feneket tudnak/próbálnak keríteni, míg az államosított pedofilia csak kb egy lábjegyzet?
Nem értek egyet azokkal, akik élből leírják, hogy biztosan nem értenék, esélytelen stb. Nyilván nem jutna el mindenkihez és nem értené, akarná érteni mindenki, vannak a magszavazók, akik akkor is fideszesek maradnak, ha Orbán élőben áldoz gyerekeket (de amúgy ez igaz fordítva is, vannak annyira erősen ellenzéki érzésű emberek, akik még akkor is a Tiszára szavaznak, ha MP teszi ugyanezt, ekkora pártok esetében ez természetes és kikerülhetetlen). Viszont nemcsak ilyen fideszesek vannak. Ha csak ilyenek lennének, nem nőtt volna ekkorára a Tisza 2 év alatt és nem csökkent volna a Fidesz. Mindig van néhány ember, akinél betalál, és ezek összeadódnak és a végén százalékot is érhetnek. Plusz most van egy nagyon jól működő önkéntes és/vagy Tisza sziget hálózat, ami segít abban, hogy a hír eljusson bárhová. Ez hatalmas előny az előző ellenzéki próbálkozásokhoz képest, akik valójában lófaszt sem csináltak, csak voltak szép terveik, de lusták voltak a végtelenségig, vagy inkompetensek vagy kollaboráns gecik.