Erre már nehèz mit mondani.de legalább nem nèpzenèszet lesz bemocskolva propagandacèllal
Ezt hogyan tudnám megnemtörténté tenni?
Édes Istenem… Kidobott forintok tömkelege. És elvesztegetett percek tengere.
Miafasztláttam
Megnyugodhatunk, mert a fiatalok többsége nem szavaz a Fideszre. Biztos vannak akik igen, ne higyjük hogy 0% a Fidesz szavazó köztük, de a lényeg, hogy hányan mennek el szavazni ebből, az amúgy általában nem szavazó rétegből. Még 21 nap!
Hang nélkül sem jobb!
Csak szólok.
Mondjuk ez még mindig klasszisokkal jobb mint a vidnyászkys háborús gyerekelőadás. (Ami mondjuk nem magas léc, mivel az egy emberiség ellenes bűntett volt. (Meg gyerekkínzás.))
A narancsosok nem ismernek olyat hogy szégyenérzet vagy hogy ez baromi szánalmas. How do you do fellow kids?
Szerintem illik a rendezvényhez.
Némítva indítottam el, de bazdmeg mehetek szappannal kimosni a szemem.
Ez a szakadt nadrag…ne haragudjatok…kurva gaz. Na jo…igazabol az egesz kurva gaz
Urban NERbunk
Ez melyik része volt a live-nak?
Ez mi a 💩?…..
JÓLVANEZÍGY?
Ez csak biztos ai…biztos ai, ilyen nem létezik, nem, nem és nem 🥴🥴🥴
Bírom, hogy a háttérben a focis faszság megy, meg nagy nemzeti büszkeség, közben meg a csilliárdokat kereső focistáink kikaptak a villanyszerelők meg a targoncások ellen.
A nyeretlen andorra 40? év alatt egy csapatot picsázott el azok is mi voltunk.
Ez nagy nemzeti büszkeség… meg amikor kibővítik a BL keretet meg mindenféle faszom keretet aztán valahogy véletlenül bejutunk akkor már ünnepelve van minden, hogy képesek voltunk 1x nem kikapni.
Ez van amikor csak mondogatod, hogy szereted a hazád. Tripla nulla bazmeg. Konkrét beírta valamelyik agytröszt a gpt-be, hogy mondj 5 infót a magyarokról és ez sikerült.
Ez 100ezer forint/fő a sima táncosoknak egy 3 perces hakniért
“Huzzátok meg magatok!” Amúgy ez ilyen focis valami? Már a riariaria miatt. Vagy milyen csapatok reszketnek? Kicsit több szerénység kellene mert úgy hallottam azért nem mi vagyunk a legélesebb kés a fiókban e tekintetben sem.
még ha érne is valamit a magyar foci.
Tökre komolyan NKS-t hallok?
Ilyenkor amugy Marics meg Ecku (Valmar, Hosok) tudja, hogy lenyomjak a szamukat ezen a csodas rendezvenyen? Vagy csak befizetik a 499 forintot az artisjusnak es barmi szolhat?
Őket se nagyon korlátozta a koreográfia.
Mi az az adidas cipő? Mi ez a Magyartalanság?
Van nekünk Tisza sportcipő,
Nyugati márkát hordja csak a nyugati reppelő
Édes istenem a háttérben a magyar focisták Rubik kocka és gyulyásleves 😂😂😂😂😂😂
Nézzük mán pozitívan:
Há’ legalább Tóth Gabi hiányzott!
Önmagában az ócska AIslop ami a háttérben megy instant rák, mint pl ez a kokárda – f*sz – paprika átmenet
39 comments
Erre már nehèz mit mondani.de legalább nem nèpzenèszet lesz bemocskolva propagandacèllal
Ezt hogyan tudnám megnemtörténté tenni?
Édes Istenem… Kidobott forintok tömkelege. És elvesztegetett percek tengere.
Miafasztláttam
Megnyugodhatunk, mert a fiatalok többsége nem szavaz a Fideszre. Biztos vannak akik igen, ne higyjük hogy 0% a Fidesz szavazó köztük, de a lényeg, hogy hányan mennek el szavazni ebből, az amúgy általában nem szavazó rétegből. Még 21 nap!
Hang nélkül sem jobb!
Csak szólok.
Mondjuk ez még mindig klasszisokkal jobb mint a vidnyászkys háborús gyerekelőadás. (Ami mondjuk nem magas léc, mivel az egy emberiség ellenes bűntett volt. (Meg gyerekkínzás.))
A narancsosok nem ismernek olyat hogy szégyenérzet vagy hogy ez baromi szánalmas. How do you do fellow kids?
Szerintem illik a rendezvényhez.
Némítva indítottam el, de bazdmeg mehetek szappannal kimosni a szemem.
Ez a szakadt nadrag…ne haragudjatok…kurva gaz. Na jo…igazabol az egesz kurva gaz
Urban NERbunk
Ez melyik része volt a live-nak?
Ez mi a 💩?…..
JÓLVANEZÍGY?
Ez csak biztos ai…biztos ai, ilyen nem létezik, nem, nem és nem 🥴🥴🥴
Reddit, olyan beállítás nincs, hogy 65+?
fiatalosch, magyarosch fancy
https://preview.redd.it/e4tznghzujqg1.jpeg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=b84895f45cba2a8e93ff51ff2870a54b3e4e1ccb
Bírom, hogy a háttérben a focis faszság megy, meg nagy nemzeti büszkeség, közben meg a csilliárdokat kereső focistáink kikaptak a villanyszerelők meg a targoncások ellen.
A nyeretlen andorra 40? év alatt egy csapatot picsázott el azok is mi voltunk.
Ez nagy nemzeti büszkeség… meg amikor kibővítik a BL keretet meg mindenféle faszom keretet aztán valahogy véletlenül bejutunk akkor már ünnepelve van minden, hogy képesek voltunk 1x nem kikapni.
Ez van amikor csak mondogatod, hogy szereted a hazád. Tripla nulla bazmeg. Konkrét beírta valamelyik agytröszt a gpt-be, hogy mondj 5 infót a magyarokról és ez sikerült.
Ez 100ezer forint/fő a sima táncosoknak egy 3 perces hakniért
https://preview.redd.it/nqlbrkhivjqg1.jpeg?width=480&format=pjpg&auto=webp&s=b802a2c0b43b828a8010c6715420eead31ad4d05

Eckü az egyik, aki reppel?
“Huzzátok meg magatok!” Amúgy ez ilyen focis valami? Már a riariaria miatt. Vagy milyen csapatok reszketnek? Kicsit több szerénység kellene mert úgy hallottam azért nem mi vagyunk a legélesebb kés a fiókban e tekintetben sem.
még ha érne is valamit a magyar foci.
Tökre komolyan NKS-t hallok?
Ilyenkor amugy Marics meg Ecku (Valmar, Hosok) tudja, hogy lenyomjak a szamukat ezen a csodas rendezvenyen? Vagy csak befizetik a 499 forintot az artisjusnak es barmi szolhat?
Őket se nagyon korlátozta a koreográfia.
Mi az az adidas cipő? Mi ez a Magyartalanság?
Van nekünk Tisza sportcipő,
Nyugati márkát hordja csak a nyugati reppelő
Édes istenem a háttérben a magyar focisták Rubik kocka és gyulyásleves 😂😂😂😂😂😂
Nézzük mán pozitívan:
Há’ legalább Tóth Gabi hiányzott!
Önmagában az ócska AIslop ami a háttérben megy instant rák, mint pl ez a kokárda – f*sz – paprika átmenet
https://preview.redd.it/yeybb4tvwjqg1.jpeg?width=603&format=pjpg&auto=webp&s=69b58d5a2e33d9f902ca9ac16e9f35a8da0b5a9c
Erre mennek el az adószázmillióink
1. Nem gondoltam volna hogy 2026-ban dabbelést fogok látni.
2. AI slop háttérért jár a koki.
Request: pls Schulcz Nóra is csináljon már egy reakcióvideót léci
A paprikából átalakuló kokárda megvolt mindenkinek? 🤣
Ádám reakciója mindent visz! Mekkora forma!
Komolyan, ha ezek nyernek, inkább osszuk fel az országot a románok, szlovákok stb között, mert én nem akarok már magyar lenni