CPAC FIATALOS CORE (mi ez a szar?)

Independent_Use7446

39 comments
  1. Erre már nehèz mit mondani.de legalább nem nèpzenèszet lesz bemocskolva propagandacèllal 

2. Édes Istenem… Kidobott forintok tömkelege. És elvesztegetett percek tengere.

3. Megnyugodhatunk, mert a fiatalok többsége nem szavaz a Fideszre. Biztos vannak akik igen, ne higyjük hogy 0% a Fidesz szavazó köztük, de a lényeg, hogy hányan mennek el szavazni ebből, az amúgy általában nem szavazó rétegből. Még 21 nap!

4. Mondjuk ez még mindig klasszisokkal jobb mint a vidnyászkys háborús gyerekelőadás. (Ami mondjuk nem magas léc, mivel az egy emberiség ellenes bűntett volt. (Meg gyerekkínzás.))

5. A narancsosok nem ismernek olyat hogy szégyenérzet vagy hogy ez baromi szánalmas. How do you do fellow kids?

6. Némítva indítottam el, de bazdmeg mehetek szappannal kimosni a szemem.

7. Ez a szakadt nadrag…ne haragudjatok…kurva gaz. Na jo…igazabol az egesz kurva gaz

8. Ez csak biztos ai…biztos ai, ilyen nem létezik, nem, nem és nem 🥴🥴🥴

9. Bírom, hogy a háttérben a focis faszság megy, meg nagy nemzeti büszkeség, közben meg a csilliárdokat kereső focistáink kikaptak a villanyszerelők meg a targoncások ellen.

A nyeretlen andorra 40? év alatt egy csapatot picsázott el azok is mi voltunk.

Ez nagy nemzeti büszkeség… meg amikor kibővítik a BL keretet meg mindenféle faszom keretet aztán valahogy véletlenül bejutunk akkor már ünnepelve van minden, hogy képesek voltunk 1x nem kikapni.

10. Ez van amikor csak mondogatod, hogy szereted a hazád. Tripla nulla bazmeg. Konkrét beírta valamelyik agytröszt a gpt-be, hogy mondj 5 infót a magyarokról és ez sikerült.

11. Ez 100ezer forint/fő a sima táncosoknak egy 3 perces hakniért

12. “Huzzátok meg magatok!” Amúgy ez ilyen focis valami? Már a riariaria miatt. Vagy milyen csapatok reszketnek? Kicsit több szerénység kellene mert úgy hallottam azért nem mi vagyunk a legélesebb kés a fiókban e tekintetben sem.

13. Ilyenkor amugy Marics meg Ecku (Valmar, Hosok) tudja, hogy lenyomjak a szamukat ezen a csodas rendezvenyen? Vagy csak befizetik a 499 forintot az artisjusnak es barmi szolhat?

14. Mi az az adidas cipő? Mi ez a Magyartalanság?

Van nekünk Tisza sportcipő,

Nyugati márkát hordja csak a nyugati reppelő

15. Édes istenem a háttérben a magyar focisták Rubik kocka és gyulyásleves 😂😂😂😂😂😂

16. Nézzük mán pozitívan:

Há’ legalább Tóth Gabi hiányzott!

17. 1. Nem gondoltam volna hogy 2026-ban dabbelést fogok látni.

2. AI slop háttérért jár a koki.

18. Request: pls Schulcz Nóra is csináljon már egy reakcióvideót léci

19. A paprikából átalakuló kokárda megvolt mindenkinek? 🤣

20. Ádám reakciója mindent visz! Mekkora forma!

21. Komolyan, ha ezek nyernek, inkább osszuk fel az országot a románok, szlovákok stb között, mert én nem akarok már magyar lenni

Leave a Reply