Tudom, tudom, nyelvbotlás volt persze. Fel se tűnt szinte, hogy ez így nem kellene, hogy illeszkedjen a szövegkörnyezetbe, mert tökéletesen beleillik.

Klári belepusztul a tudatba, hogy az árnyékkormánynál lejjebb sikerült süllyeszteni a pártot, az 1% környékén vergődnek, és mindent megtesznek, hogy a Tisza és a rendszerváltás véletlenül se lehessen sikeres. Ha nekik nem sikerült, másnak se sikerüljön. Mindegy mit mond Klári, minden rezdülésük erről árulkodik. Azon sem csodálkoznék lassan, ha Gyurcsány azért csekkolt volna ki, mert ehhez már neki sem volt bele, pedig azért nem volt finnyás az ember.

Aki mazochista, mint én, és szeretné megtekinteni negyed órában, ahol megint a 10%-os támogatottságról, a soxázezer baloldaliról hadovál, akiket muszáj elvinni az urnához, mert annyira hülyék, hogy inkább a nyakunkon hagyják a kormányt, ha nem szavazhatnak Klárára, itt megteheti .

Ja és köszi szépen Klára, hogy az ország teljes úthálózatát sikerült hányadék ocsortány gusztustalanná tenni az arcképeddel, emléknek is csodás lesz.

Ezúton szeretném megköszönni minden normális DK-s képviselőnek, – ha így folytatódnak a trendek, egyre többen lesznek, – akik nem követik Dobrev, Gréczy, Molnár Csaba és a hasonló megélhetési senkiháziak lázálmát arról, hogy ezt a hullapártot mindenképpen, ha kő-kövön nem marad, ha belepusztulunk akkor is életben kell tartani, és még a választásig visszalépnek az egyéni indulástól.

PS: D1G

nightshift_manager

32 comments
  1. Annyira szánalmasan súlytalan, hogy mégegy kávét innom kell

2. A mi életünket te teszed tönkre. Húzz vissza az Apró villádba és ne élősködj tovább az országon.

Ettől a kamu kedves stílusától is rosszul vagyok. Látszik rajta, hogy nem ez a valódi énje.

3. A Dobrev Klára is ugyanannyira gerinctelen mint a fidesz.  

De nem értem, mit akar még? Pénze van, akkor meg? Vagy a nagypapája tömeggyilkos karrierjét akarja feléleszteni? 

4. Aladár a kurva anyád.

Gáncsolod a demokráciát te posztkomcsi féreg mennyi ideje is? 20 éve?

5. “Engedjétek már el Dobrev Klárát! Nem érti, nem is akarja érteni! Pont.”

Csintalan írta róla nemrég

6. Tehát szerinte a Tisza szatelitpártja a Mi Hazánk, érdekes…

És nem a fidesz ellen beszél…

7. Mit szív ez a nő?!
    Én is kérek, hogy kibírjam a hülyeségeit!💀

8. Ha véletlen mégse sikerülne a kormányváltás (ezek miatt a takonymosolyú faszcibálók miatt), akkor miután kiköltöztem Spanyolországba, a narancsfa alatt végtelenítve, kárörvendve fogom visszajátszani ahogy Klárika megsemmisülve sopánkodik majd a 2,1%-os szavazatarányon az eredményvárón. Legalább ez már most biztos. A kurva anyád Klára.

9. Már bocsi, de ha nem MH vagy Tisza, akkor még is ki marad, ha nem a Fidesz?? Nyilván a DKra gondol, de kérem szépen…

Amúgy az összes balos akit ismerek, mint én is, MPre szavaz. Nem vagyunk hülyék. Lehet, h nem a mi ideológiánk szerint fog kormányozni (bár eddig még nem láttam tőle olyat, amitől a hajam szála az égnek állna, liberálisként), de minden jobb, mint a narancs röfi.

10. Kurva anyád Klára! Köszönöm a figyelmet, csak ennyit akartam.

11. Most annál vészterhesebb időket élünk, nem lehet ilyen luxus szavazási irányokban gondolkodni, mint a DK!

12. A választások után mész a férjed után a picsába.

13. Azt a rengeteg Dk plakátot a fidesz fizette, vagy honnan van rá ennyi pénzük?

14. fene se gondolta, hogy a DK-be Fletónak volt a legtöbb gerince

15. Már csak 21 nap testvéreim, hogy egy olyan napra ébredjünk ahol Dobrev Klára végre megpihenhet és megtanulhat horgolni, vagy köthet valami szép pulóvert.

16. Remélem, egyszer börtönbe kerül ez is, amiért pénzért, magát hamisan függetlennek kiadva vezette félre a választókat, és ezzel a magyar nép ellen elkövetett bűnnel befolyásolta a választások kimenetelét.

17. Eleg egyszeru 16 eve arra varnak a ferjevel hogy bukjon a fidesz es majd ok megmentik Magyarorszagot. Viszont ha mas legyozne a fideszt nelkuluk akkor inkabb maradjon ami van. Szegyen,szanalom es megvetes kb ezek jutnak eszembe Feri nenirol. Attol meg nem lesz kedvesebb meg szerethetobb ha kicsit megnoveszti a hajat.

18. És amúgy egy csomó körzet van még ahol a Fidesz 45% a Tisza meg 44% , és akkor ott figyel egy DK 2%

Ilyenkor eret tudnék vágni.

19. Azt nem értem ilyenkor miért nem àllnak bele ezek a műsorvezetők, miért nem lehet porig égetni őket még így vàlasztàs előtt. Hadd vergődjenek

Leave a Reply