MP:

Íme a “szabadság vándorai”…egyenesen a Karmelitából fújta be az ablakon a szél a Budapest Sportarénában szeptember 20-án tartott első DPK találkozó szerződését… Orbánék csak erre az egy rendezvényre majd 400 millió forintot égettek el. Azt hazudják persze, hogy ezt az egészet egy augusztusban bejegyzett alapítvány finanszírozta, de közben mindenki tudja, hogy ezt a háborús gyűlést is mi magyar adófizetők álltuk.

Külön érdekesség az elvileg hazaszeretetből fellépő celebek gázsija. És ez csak egy alkalom. Szeptember óta valószínűleg mindegyikük több tízmillió adófizetői pénzhez jutott. Közülük sokan korábban az MSZP rendezvényein léptek fel. Akkor is “fűtötte” őket a hazaszeretet😂

A teljes szerződést a mellékletekkel együtt megküldöm a sajtónak. És persze az Állami Számvevőszéknek, amelynek a pártok finanszírozását kellene vizsgálnia…

21 nap

vivuss77

29 comments
  1. Teljesen megérte azért a 250 nézőért melyből 50 a sajtó lehetett. Biztos kezekben a gazdaság, ilyen költségvetési tervekkel.

2. De legalább Nagy Feró nem fagy meg télen,hanem végignézhetjük, hogy mit jajveszékel,ha nem a jó miniszterelnök mondja meg neki mit csináljon

3. Radics Gigi már szeptember 20-án fellépett a DPK gyűlésen? Csak mert nem emlékeztem rá, de direkt utána néztem, nem igazán láttam. A többi stimmel.

4. azt a telibevert kurva eget…..
    annyiszor bassza meg minden fideszes az anyját, ahány forintba ez került!

5. Mondjuk elég hiányos tábla, van rajta össz 50 millió tétel, a nagyrésze hiányzik, hogy a végösszeg kijöjjön

6. Azt hittem Nagy Feró ingyen ilyen hülye, de nem bolond az öreg.

7. plusz ugye buszoztatas, kaja pia, ill nem ekkor volt valami zolden vilagito ora a karjukon ami jelezte h ki van meg eletben?

8. Nagyon hiányos lista és sajnos olcsó is a végösszeg szerint. A teljes technikai stáb hiányzik, fények, kamerák, streaming, hangosítás, terembérlés, catering, pl tűzoltóvande eü szemelyzet nincs feltüntetve. Egy ilyen rendezvény kb 6-700 millio Ft a tapasztalatok alapján.

9. Radics többet ér mint Rózsi vagy Attesz? HALLATLAN. lol

Egyébként ez szerintem csak az az összeg, amit látni lehet. Kiváncsi lennék a farzsebbe tett pénzekre.

10. A qrva anyjukat és ez csak egy ilyen cirkusz költsége!

11. Hősök terén tized ennyi pénzből százszor ekkora buli lesz. Nagyjából ezek az arányok az önként szerveződő adományokból gazdálkodó rendezvények és az állami végtelen pénzcsap között hatékonyságban

12. Bassza meg… ki kellett volna a tenni az egészet… hova ment el 390millió adófizetői pénz… A buszoztatásos szerződések is megvannak bizotos a másik oldalon… valaki dobja már fel…

13. Igazságot Nagy Adrinak!!!! Szegény miért csak 1 millát kapott?? Dobjuk össze neki a különbözetet😂

14. Kirva anyatok! Szabadsag vandorai! Rohajd meg demnjen rozsa!!!

15. Mekkora egy kamu tablazat milyen koltseg osszesito ez? Hogy jon ki a 390 millio?

16. 1-3 millió 5 perc playbackelését, azért ez enyhén pofátlanság…
    Főleg hogy mi fizettük.

17. Hol ment el a matek? Nálam ez 54 millára jön ki, nem 390-re :/ Vagy csak az utolsó oldalt csatolták?

18. Én Nagy Feró szerepét harmad annyiért is megcsinálnám.

19. Himnusz enekles 500k, zs kategorias alkoholista, lecsuszott, kivenhedt, haknizo celebek 1,5-3M kozott…

Csak hogy erzekeljek mar a nagy dicso magyarok, hogy a fidesz az ertekrendje alapjan mire mennyit kolt…

De ugyis hiaba tepi az ember a szajat…

20. Azért hogy a kórus többet keresett mint a tűzoltók az erős!
    A többi a szokásos.
    Tóth Gabit hiányoltam volna még innen.
    De hát semmi sem lehet tökéletes.

Leave a Reply