PKK 'yı da ben kurdum, önderlkte benim, PKK 'da benim diyecek. Az kaldı.( — enderyavuz Tags:TurkeyTürkiye 11 comments Bu nasıl bir paragraf bütünlüğü ya Liderin Nevruz mesajı epey kapsayıcı olmuş. Değişen rüzgarlara ayak uydurmak böyle bir şey olsa gerek. Bakalım daha neler duyacağız. Zaten terörün başı şaşıracak bişey yok halkım aldanmalardan aldanma beğensin Ulan ip mi bulamadın söyleminden taaa buralara gelmek ancak bu adama yakışır Bi sonraki mesajda büyük Kürdistan der artık. Nevruz Türk bayramı olsaydı birkaç sene evvel yasaklanmazdı.👍 Onumuzdeki sene newroz diyecek bak soyluyorum Ne alaka olm kim bilir ayni konusmasinda neler sacmalamistir da gidip en normal kismini rezalet diye paylasiyorsun. Zamanında salladığı ip duruyormu acaba 😀 milliyetçiliğin münafığı bu herif… hatta münafıklığın ete kemiğe bürünmüş hali… Yıllarca Nevruz kutladılar diye insanları içeri atanlar bunlar değil miydi yahu?? Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Liderin Nevruz mesajı epey kapsayıcı olmuş. Değişen rüzgarlara ayak uydurmak böyle bir şey olsa gerek. Bakalım daha neler duyacağız.
Ne alaka olm kim bilir ayni konusmasinda neler sacmalamistir da gidip en normal kismini rezalet diye paylasiyorsun.
11 comments
Bu nasıl bir paragraf bütünlüğü ya
Liderin Nevruz mesajı epey kapsayıcı olmuş. Değişen rüzgarlara ayak uydurmak böyle bir şey olsa gerek. Bakalım daha neler duyacağız.
Zaten terörün başı şaşıracak bişey yok halkım aldanmalardan aldanma beğensin
Ulan ip mi bulamadın söyleminden taaa buralara gelmek ancak bu adama yakışır
Bi sonraki mesajda büyük Kürdistan der artık.
Nevruz Türk bayramı olsaydı birkaç sene evvel yasaklanmazdı.👍
Onumuzdeki sene newroz diyecek bak soyluyorum
Ne alaka olm kim bilir ayni konusmasinda neler sacmalamistir da gidip en normal kismini rezalet diye paylasiyorsun.
Zamanında salladığı ip duruyormu acaba 😀
milliyetçiliğin münafığı bu herif… hatta münafıklığın ete kemiğe bürünmüş hali…
Yıllarca Nevruz kutladılar diye insanları içeri atanlar bunlar değil miydi yahu??