Mi lahko kateri janšeljubec razloži zakaj Janša tako rad laže?

taxtt

21 comments
  1. Ni novega dna za desnicarje in SDS/JJ. Se pravi korupcija ni dosti, fiannciranje s strani mafije ni dosti, masovni uvoz imigrantov ni dosti, biti komunist ni dosti, sodelovanje na najvecjem nacisticnem/ustaskem zboru po WW2 ni dosti, zatiranje naroda ni dosti, veleizdaja naroda ni dosti..

Je potrebno dodati se Rusko-Ameriski sistem vpeljevanja dvoma v temelnje institucije, rusenje drzavnega sistema.. Pac ni dna za tega cloveka. 67 let star clovek namesto da dela guzvo v supermarketu in se ukvarja s vnuki ta parazit zeli samo se en mandat korupcije in ni dna do katerega je pripravljen past..

Desnicarji imajo toliko za povedati o levem in sredinskem polju a ti zadnjih 30 let vsaj poskusajo voliti koga novega, spremenijo glasove itd.. Desnicarji pa 35 let istega kretena.

2. A nismo rekli da po volitvah se bo nehalo s spamom?

it’s over.. it’s done.. gremo nazaj na važnejše zadeve.. Kot je Jankovič in njegovi tamali.. ter slovenski epstein

3. Fak tole je pa že postaja nevarno, na ravni Putinove Rusije.

Ko/če bodo predčasne volitve se spomnite, kdo vam želi ukrasti demokracijo.

4. Mu pa je potrebno priznati…. je pa vstrajen.

Kako za vraga so lahko bile volitve ponovno ukradene? JJ idi v penzijo!
    Saj je imel SDS sovje ljudi v volilnem odboru. eh….

Škoda časa.

5. Mislim, da je čas da desni damo priložnost komu drugemu na desni. Desna politika bo veliko pridobila ko se ga rešimo, saj noben noče glasovat desno zaradi JJ

6. Rofl, Janša je tako obseden z vračanjem v preteklost, da je pozabil kako se normalni ljudje premikajo. Vsekakor bo tat glasovnic te odnašal ritensko iz volišča, zakaj bi hodil kot normalen človek, če mu ni treba.

7. To dela zato, da ko bo pa on na oblasti in bo res kej ušpičil glede volitev (vidimo, kaj se dogaja na Madžarskem, ZDA, …), bo lahko rekel “Jaz sem na to opozarjal že leta 2026, pa ni bilo nič… zdaj, ko pa je levica zgubila, pa se nekaj bunijo).

Da ne omenjam tega, da je on govoril svojim volilcem, da ne hodijo na predčasne, zdaj pa ne verjamem rezultatom, ker je Svoboda dobila toliko več procentov, kot oni.

8. Ponovno vemo kje so laži, manipulacije, podtikanje, bolezen in zloba doma.

9. Pa še vir je zelo kredibilen. Hahahahahaha! Vir pa tak. Bogi si Ivan. Polje ali Idrija?

10. Teoretik zarot spet aktiviral svoja znanstvena dognanja. 🙂

11. Zaradi njega nisem volil za desno sredinske stranke – izkljucno zarad dejstva, ker si tazga teoretika zarot ne bi rad zelel met naslednja 4 leta na oblasti. Come on dude.

12. Moja izkušnja z volišča. Imeli smo dlako več volilcev od 500. Par 10 volilnih upravičencev je glasovalo po pošti+predčasno+omnia.

Skupaj smo dobili 400 glasovnic. V zadnjih letih se glasovnic vedno dobi nekaj manj kot je volilnih upravičencev, kar je absolutno smiselno (cca 75% volilno udeležbo je kar težko doseči, čeprav smo vedno nad povprečjem).

Kljub temu smo okrog 16.-17. ure začeli ugotavljati, da se lahko zgodi, da nam glasovnic zmanjka, zato sem klical na volilno komisijo. Sprva smo se dogovorili, da nam novih glasovnic ne prinesejo dokler ne pridemo na cca 25-30 preostalih glasovnic, so si pa potem vseeno premislili in se odločili, da nam jih dostavijo še dodatnih 50.

Te dodatne glasovnice smo čakali nekaj več kot uro (od komisije do našega volišča je cca 20 minut vožnje) in smo jih dobili cca. 30 minut pred zaprtjem volišča. Verjetno je dolg odzivni čas bil tudi posledica tega, da sem rekel, da nam jih zelo verjetno prvotnih 400 glasovnic zadostuje.

Na koncu, na srečo, dodatnih glasovnic nismo potrebovali (ostalo nam jih je še 11 prvotnih).

Se bo pa morala DVK bolje organizirati kot se je tokrat – glasovnic je po velikem številu volišč v našem okraju začelo zmanjkovati (nimam pa podatka, da bi kateri izmed volilcev moral zaradi tega čakati na nove), definitivno pa so se zakalkulirali koliko glasovnic je na volišču potrebnih. Kar se tiče skrinjic je zgodba podobna, mi smo imeli samo eno, ob enih popoldne, ko sem prišel na volišče so imeli (predvsem starejši) že težave z vstavljanjem glasovnic v skrinjico – to je sicer vedno problem, ko so glasovnice tako velike. Tretji problem je bil v premajhnem številu pregrad, ki jih dobiš – mi dobimo eno, si jih pa “šparamo” med volitvami, tako da smo tokrat imeli tri, pa so ljudje vseeno čakali na to, da so oddali svoj glas.

*Je pa še nekaj res, ko govorimo o tako majhnih razlikah kot so tokrat (par 100 glasov med strankami), ne bi bila slaba ideja, da se glasove še enkrat prešteje. Volilne komisije pogostokrat hitijo s štetjem, če pride do ene napake niti ni tak problem, ker se ti na koncu ne seštejejo glasovi pravilno. Če pa pride do večjega števila napak, pa se to zelo verjetno pogostokrat spregleda.* *Da bi pa govorili o sistemskih napakah, ki so bistveno vplivale na rezultat volitev, pa je popolna neumnost.*

13. Na mojem volišču (Bežigrad) sem čakal v vrsti da sem dobil glasovnico. Sem slišal enega moškega ki se je pogovarjal s članico (šefico?) komisije da so jih dobili za 300, rabijo pa najmanj za 500 in da je javil in da bodo dobili. Predvidevam da sta govorila o teh škatlah, da so bile skoraj polne in da jih rabijo več. To je bilo malo čez 13o…….

14. Če bi SDS odstranil like kot so Janša, Grims, Mahnič in podobne iz svojih vrst, bi zmagali bp.

15. US republican textbook za vsako faking alinejo. Sej bi rekla, da ne mors verjet, sam na zalost lahk.

16. Hm na koga me že spomija tole jokanje 🙂 Res otrok z debilnimi forami. Ne bi rekel če bi se pritoževal čez zadnjo afero, da je zarad nje izgubil. Čudno da se glede tega nič ne pritožuje oz. jasno zakaj se ne. To, da desni zgubijo proti taki levi (dejansko so levi tko in drugač) vladi kot smo jo imel je svojevrsten poraz. Naša desna stran je res v kurcu. Pa sm desen ampak tole je pa debilno za popizdit in mojga glasu taka desnica ne dobi.

Leave a Reply