Dal som ich kamošovi, ktorý je zarytý antificovec, zasmiali sme sa s celou partiou. Premýšľam, že kúpim aj pre kolegov na teambuilding, nech im urobím radosť. Niektorí kamoši vravia, že je to drahé a že som magor keď som toľko minul. Ale ja mám stále pocit, že ľudia vystrelia bežne dvacku za totálnu zbytočnosť, ako sú svietniky, nechty, nejaká pičovinka k mobilu, retiazka ktorú nikto nenosí, alebo dajú dvacku do obálky ako "darček"…. ľudia na zbytočnosti míňajú denne, keď im to na chvíľu urobí radosť. Každopádne pred kamošmi som sa aj tak cítil trochu ako debil. Čo vy na to?
—
No_Collection_5505
17 comments
Nie, nepríjde mi to moc vtipné.
nejako barz pekneho ho tam spravili
Asi nie. Napad neni najhorsi ale ilustracia je strasna a popisy by mohli byt vtipnejsie. Avsak len moj pohlad
vyzerá to ako low effort AI slop. Keby som to dostal, bol by som nasratý, že sa musím nasilu smiať, že za takú somarinu niekto zaplatil a že musím vyhodiť dar (čo sa síce nepatrí, ale toto mi fakt doma miesto zaberať nebude)
aislop 🙁
dať dvacku za totálnu zbytočnosť neospravedlňuje dať 15 evar za inú totálnu zbytočnosť.
To je hrozná sračka, nehledě na to co si myslíš o Ficovi..
To je cringe jak svině. Ještě jak jsi tam dal dvakrát upozornění na to, že nejsi zodpovědný za obsah balení na mě úplně řve že pracuješ v tom nejzaprděnějším korpu.
AI slop
Kebyze aspon spravis poriadnu grafiku alebo zaplatis nejakemu umelcovi nech ti spravy pekny satire obal tak hned by si mal lepsi feedback
Na každej konine sa dá podnikať? Tento aislop asik budem robiť a predávať lebo očividne sa nejaký ľudia nachytaju a dajú 15 eur
AI slop 🤮
Toto mi príde ako viac zbytočne vyhodené peniaze ako tie príklady v texte
nie, vsak konsolidujeme
Ai??
nechutnej slop
AI slop
Nemám peniaze na pičoviny