dako to moj mozog nezvlada spracovat, ze niekto dobrovolne pojde na predajnu ze chcem pausal a upise sa na 10gb v tomto pripade za 25€, alebo 20gb za 35€.
Preco to ludia robia?
Nerobim ziadnu reklamu, ale ked si napr kupim neobmedzenu radost – neobmedzene data tak to mam za 15€/mesiac pri rocnej platbe, alebo 20€/mesiac pri rocnej platbe za neobmedzene data, volania a sms.
To sme fakt tak osprosteli, ze dobrovolne ideme na predajnu ze chcem platit vela? (+idealne si zobrat iphone 17 pro max na splatky?)
—
RealInstruction6043
8 comments
Ludia si kupuju, co uznaju za vhodne alebo s cim mozu niekde zaflexit. Alebo len tak, pre radost. Niekedy je zbytocne za vsetkym, co ludia robia, hladat racionalne dovody.
Ja si raz za pol roka dobijem 7 eur kredit na Prima karte, co som vyhral?
Niekde musia utratiť 13ste dôchodky.
Ja mam dve cisla a dokopy platim mesacne tak 14€ cez 12gb dat, 200minut,sms atd .. bez tak polvociu vybavim cez imessage alebo volania cez data. S vynimkou par managerov hentie baliky nedavaju vyznam ziadnemu beznemu cloveku. Jedine ak zijes v nejakej diere, kde mas signal na jedneho operatora
Emócie, ľudia chcú mať veci ktoré mať nemôžu a keď im operátor umožní mať nový iPhone 17 pro max v cene paušálu tak idú po tom.
Ja som si raz dal námahu a zrátal som si to aj s cenou inflácie a čuduj sa svete, vyšlo mi že sa mi celkom oplatí platiť 40€ mesačne aj za paušál aj za iPhone SE, len som potom zistil že Orange stoji za prd 😀
Ale jasne veľa ľudí si to nepreráta a potom vlastne ten telefón aj po zohladnení inflácie preplatia. Ale to nevadí lebo majú nový iPhone.
A aké mas s radosťou pokrytie na Slovensku? 5g?
Biznis klienti maju Telekom a Orange. Vsetci ti ostatni hraci su len parodiou na operatora. Vobec nejde o zariadenia, roky si kupujem iPhone z iStore. V Orange si platim 21 EUR za neobmedzene hovory, SMS a 21GB dat.
To je normálne u boomerov, nemajú šajnu o ničom, sedia u jedného operátora 20 rokov a vacisu svojho paušálu nevyuziju ani. Vacsina boomerov s paušálom to tak proste ma.