Edit: 20:48 környékén átlépe 200.000 €-t !!!
Támogatás linkje: https://4fund.com/hu/62pmv8

——————————————————————————————————————————————————————————————— 1500000000000000

yagami666

30 comments
  1. Vállalta az ütéseket értünk, most mi is vállaljunk be pár pofont érte!

2. 100.000 euró. Büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, és hogy kiállunk azokért, akik hajlandóak az életüket feladni az igazságért.

3. Pont én is ezt néztem. Hihetetlen hogy amint a Partizánon mondta Marci, perceken belül nem csak hogy a goal megvolt, sokszorosa özönlött.
    Kevesen érdemlik ki annyira, mint Szabó Bence!

4. Minden petákot megérdemel! Márcsak az eddigi munkái miatt is a gyermekvédelemben

5. Érkezik az utalás! Százados Úr, kapaszkodj!

![gif](giphy|pHb82xtBPfqEg)

6. Nyomjatok neki! Minden cent jo helyre megy.

Legyen egy kis nyugalma es anyagi biztonsaga a tortentek utan.

7. Ilyenkor reményt érzek, hogy mégsincs teljesen veszve ez a társadalom. Nem tudom, volt-e valaha a NER 16 évében, hogy valakit ennyire meg tudtunk védeni, aki jó szándékkal állt ki.

8. Vészhelyzeti törvény a blablabla miatt: 99,99%-os adó a 4fund-os jövedelemre.
    Nem hagyunk senkit az út szélén jeligére.

9. Büszke vagyok mindenkire, aki összefogott.
    A magyarok nem egyenlőek Orbánnal és a sleppjével.
    A magyarok igazából ilyenek!❤️🤍💚

Pusztuljon mindenki, aki csak az árkokat ássa!

10. Mire leírom van már 116.000 is. Megnyitva hagytam a számlálót a gépemen, de többször is lefagyott…

11. A sok vérnyomást felkúró dolog mellett azért ezek a napok elképesztően felemelőek is.

12. Tudom hogy bután hangzik, de csak nézem az adománygyűjtő oldalt és mosolygok.

13. Itt látszik, hogy a “Féltem az állásomat” csak egy kifogás!Ez az ember az egész karrierjét kidobta, hogy egy jobb országban élhessen. Hogy tiszta legyen a lelkiismerete. Hitele volt, amit egybe fizettetnek vissza vele, és mégis megtette ezt értünk, ez a legkevesebb amit mi is megtehetünk érte. Mindenki aki tud bármi kompromittálót, ki kellene álljon a hazája mellett, kiállni a sajtó és a magyar emberek elé, tudják meg mi az igazság. Cserébe a magyar emberek se fognak megfeledkezni arról amit tettek, ha kell így hálálják meg.

14. Szerintem már nem kell attól félnie, hogy nem tudja kifizetni a személyi kölcsönét, se a többi tartozását.

15. PERCENKÉNT 1000-1500 Euróval növekszik. Brutális!

16. Emberünk több adomány kapott, mint rendőrként keresne 4 év alatt…

17. Gundalfnak is szívesen dobnék egy kis élet indító támogatást, ha lesz majd ilyen megerősített gyűjtés.

18. Nagyon durván pörög a számláló szerintem lazán meg lesz a 200k is 🫡

19. Többen nézzik az adomangyujto oldalat mint Orbán beszédét

Leave a Reply