Leírás: Tompos Márton szerint Szabó Bence csak az első fecske volt és hamarosan érkezik egy interjú, ami betekintést fog adni a fidesz boszorkányhonyhájába.

Cool_Eggplant2631

28 comments
  1. Tényleg már nem tudja az ember hova kapkodja a fejét

2. Ha ilyen tempóban jönnek a fideszt bebuktató videók, akkor nem Tisza 2/3 lesz, hanem 4/5.

3. ![gif](giphy|PUBxelwT57jsQ)

Én egész nap…..mi jöhet még😂😂😂😂

4. Vajon az ilyen “coming outok” miért nem a DK, a Kutyapárt, vagy a Mihazánk ajtóján kopogtatnak? Van egy két tippem… 😏

5. állítólag a cukrászdák 12-ére már nem tudnak felvenni több narancsos bukta rendelést

6. Imádom hogy az utolsó hónapban konkrétan megállás nélkül ömlik a fos a fejükre, arra számitottam hogy most kezdi el dobálni a fidesz az “atombomáit”. Konkrétan annyira érzi már mindenki a vesztüket, hogy senki nem fél már előjönni, és a szekrény ajtaja tárva nyitva – ömlenek a csontvázak.

7. Felgyorsultak az események. Ilyenek egy hatalom végnapjai?

8. Lassan szexuális izgalmat érzek, ahogy nézem amint gangbangelik a NER-t.

9. Lassan ez egy teljes állás, hogy mindent megnézzek, ami kijön egy nap erről a mocskos rendszerről.

10. Hu, gyerekek, a maradék 16 napban meg jobban elszabadul a pokol 🤣 és én ezt imádom

11. Várható volt hogy választásokhoz közel fognak robbani a bombák, de nem gondoltam hogy ez csak az ellenzéki oldalról fog jönni.

12. Ezek már nem csontvázak a szekrényben hanem lassan tömegsír…

13. Nem tudok ennyi mindent már feldolgozni. Mi a fasz ez a hét???

Leave a Reply