Mačiau postą kam skirti 1,2% ten daug gerų pasiūlymų. Nuo Blue/Yellow iki gyvūnų prieglaudų.

Bet lieka dar dvi galimos paramos po 0,6% profesinėms sąjungoms ir politinėms partijoms.

Čia manau didžioji dalis palieka tuščia ir neskiria niekam. Todėl įdomu kam jūs svarstote.

Praėjusiais metais aš paskyriau 0,6% Lietuvos policijos profesinei sąjungai.

Politikams neapsiprendžiau, todėl palikau tuščią.

Glusas-su-potencialu

3 comments
  1. Labai rekomenduoju paskirti ir politikams, nes tai gali lemti kokybiškų politinių partijų auginimą.

Taip pat, galima parašyti lūkesčius iš partijos. Man atrodo tai būtina, matant dabartinę valdžią.

https://www.remejas.lt/

2. Visada skiriu Tiesa yra svarbu, Laisvės TV, Blue Yellow, Redakcija.

Primenu: galima skirti paramą Šaulių būriams ir kuopoms. Ten pinigai niekada nesišvaistomi. Juos skiria mokymams, ekipuotei.

Politinems partijoms visada dalinu tarp TSLKD ir LS. Kitos partijos, mano nuomone, neatstovauja Lietuvos interesų.

Profsajungos – slidus reikalas. Skirdavau mokytojų profsajungai, bet kelios tokios arba neturi gyvybes ženklų, arba algos 7k ant popieriaus.

Neskiriu pinigų prieglaudoms, nes 9/10 prieglaudų perka ne maistą gyvūnams pamaitinti, o royal canin (arba kitą luxury brandą), kur viena 90g skardinė kanuoja 5€. Aš taip brangiai už savo maistą nemoku. Kai tokia nuomone išreiškiu, dažnai žmonės akis drasko lyg iš jų pinigus atėmiau.

Leave a Reply