Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu’nun Instagram hesaplarını tekrardan takibe aldı. Ben de ona (Kaftancıoğlu’na) esprili bir yanıt verdim, ‘Kardeşim sen eski dostsun, düşman olmazsın. Eski sevgilim değilsin ki seni takipten Instagram’da çıkarayım. Çıkaracak olsam Twitter’dan çıkarırım’ dedim.

Yuzonbirincibar

9 comments
  1. Ana muhalafet partisi

Ana muhalafet partisi bazen düzeleceğine dair fake atar

2. AKP topunuzu köle yapti hala sosyal medya tartisin aq avel muhalifleri. Gundem olmus adam cevap vermek zorunda kalmis boyle siktiriboktan bir seye.

3. bu adamın herkesin zevk için tekmelediği kılıçdaroğlu ve tayfasına bile laf etmeye bir tarafı yemiyor ki. hala kankileytaymışlar gibi konuşuyor, herif partiye kendini bilmem kaç ay önce kayyum koydurmaya çalıştı, imamoğlu’na karşı açılan davayı açıktan destekledi be. kılıçdaroğlu gibi kamuoyu nezdinde itibarı sıfırlanmış bir kuklayı kırmamak için eğilip bükülen birisi kılıçdaroğlu’nun ağababası, tüm gücü elinde tutan diktatöre karşı neyi başarabilir, tarafındaki kimi mücadeleye inandırabilir?

takılsın işte bir süre orada figüran olarak, zaten adil seçimler falan geçmişte kaldı. bence nebati stili televizyona çıkıp türlü maymunluklar yaparak eğlendiren bir adam da getirilmeli bir yerlere, ciddi eksikliğini hissediyorum kendisi gibi büyük bir devlet adamının.

4. Kaftancıoğluna dost demiş KK’yı geri takibe almış YAPMAYACAĞIN VARSA BILE RÜZGARI ARKANA ALSANA SEN NEDEN KENDI AYAĞINA SIKIP DURUYORSUN BE ADAM

![gif](giphy|Zh1Y8R0Sn4pwsEm6xP)

5. Hafızam yanılıyorsa düzeltin ama Kılıçdaroğlu(dahil) tarafı Özgür Özel’in başkanlığı şaibeli olduğu için Kılıçdaroğlu’nun geri getirmeye çalışmadı mı? Aynı Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayının içeri alınmasından dolayı olan protestolara laf etmedi mi? Daha düşman bellemen için ne yapması gerekiyor acaba?

6. İyi bok yedin amk. Bunları takibe alarak kk yı ve kaftancıoğlunu seven milyonları arkana aldın.

Leave a Reply