Türkiye 24 yıl sonra Dünya Kupası’na tekrar katılacak. — Kirlinternet Tags:TurkeyTürkiye 21 comments o7 Hızlı post UĞURCAN PAPİ MVP Uğurcan ağabey 🫡 ne günlerdi. iyi grup çıkarsa çeyrek final vb mümkün pardon grup belliymiş. bence şansımız var. kerem`in her topu kaptirmasina rahmen cok buyuk basari . golude atmadi ucundan dokunmus onu bile kendine…  Son 25 yılda başımıza gelen en güzel şey. Helal olsun çocuklar 👑 kerem ve hakanı maçta göremedim 80 dakika oyunda kaldılar,bu takımla katılmasak daha iyiydi nerede o 2002 deki türk milli takımı Yazın sabah sabah galibiyetten sonra davul zurna çalmak en son ben dünyada yokken gitmişiz vay aq Futbol izlemeyi bırakalı 24 sene olmuş. Son Brezilya maçını dün gibi hatırlıyorum. Desenize akp’nin büyük operasyonları için gün doğdu Güzel oynuyor bizimkiler hadi yolumuz açık olsun Amerika’da görüşürüz!! 1-0 anca yenebildik Romanya gibi, pek ümitli değilim açıkçası sonraki maçlardan… Uğurcana karşı boynumuz kıldan ince Grup sonuncusu olup gelirler twitter instagram çöktü herkes tweet story atıyor. Ayağınıza taş değmesin gurur duyuyoruz sizinle He he. Gündem iyi değişti yine. TV8 sevincimizi kursağımızda bıraktı , ekrana reklam blokesi koydu Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
kerem`in her topu kaptirmasina rahmen cok buyuk basari . golude atmadi ucundan dokunmus onu bile kendine…
kerem ve hakanı maçta göremedim 80 dakika oyunda kaldılar,bu takımla katılmasak daha iyiydi nerede o 2002 deki türk milli takımı
21 comments
o7
Hızlı post
UĞURCAN PAPİ MVP
Uğurcan ağabey 🫡
ne günlerdi. iyi grup çıkarsa çeyrek final vb mümkün
pardon grup belliymiş. bence şansımız var.
kerem`in her topu kaptirmasina rahmen cok buyuk basari . golude atmadi ucundan dokunmus onu bile kendine…

Son 25 yılda başımıza gelen en güzel şey. Helal olsun çocuklar 👑
kerem ve hakanı maçta göremedim 80 dakika oyunda kaldılar,bu takımla katılmasak daha iyiydi nerede o 2002 deki türk milli takımı
Yazın sabah sabah galibiyetten sonra davul zurna çalmak
en son ben dünyada yokken gitmişiz vay aq
Futbol izlemeyi bırakalı 24 sene olmuş. Son Brezilya maçını dün gibi hatırlıyorum.
Desenize akp’nin büyük operasyonları için gün doğdu
Güzel oynuyor bizimkiler hadi yolumuz açık olsun Amerika’da görüşürüz!!
1-0 anca yenebildik Romanya gibi, pek ümitli değilim açıkçası sonraki maçlardan…
Uğurcana karşı boynumuz kıldan ince
Grup sonuncusu olup gelirler
twitter instagram çöktü herkes tweet story atıyor.
Ayağınıza taş değmesin gurur duyuyoruz sizinle
He he. Gündem iyi değişti yine.
TV8 sevincimizi kursağımızda bıraktı , ekrana reklam blokesi koydu