Truputis konteksto:

Įmonė "Paulini" pagal lengvai randamus šaltinius ir na..savo "logo" vaizduojasi, kaip drabužių valykla. Plauna drabužius, batus, žaislus ir kitus namuose randamus audinius. Taip pat, kiek pasiskaičiau ir taiso juos pagal poreikį. Internetinis puslapis atrodo tvarkingas.

Tačiau aš gyvenime..nu gyvenime ne esu girdėjęs, kažkieno naudojantis jų paslaugomis. Nežinau ar mano gyvenimas bute kažką apie tai sako, bet gal čia tarkim labiau "pasiturintys" žmonės naudojasi jais?

Neįsivaizduoju, kaip jūs, tačiau, aš krūvą kartų jau esu matęs, kaip įmonė "Paulini" remia visokius renginius, šou bei laidas per tv ir ne tik. O dar tuo pačiu ir reklamuojasi -dabar kažkaip tik susimąsčiau apie tai.

Aš sau galvoju, kaip jie gali tiek visko remti. Iš savo išlaidų? Iš ko? Nes nu be šansų, kad drabužių valymo paslaugos tiek uždirba. Tuo labiau, Lietuvoje. Tai natūraliai priėjau prie išvados, kad kompanija tiesiog plauna pinigus iš kito ne itin legalaus versliuko.

Nežinau ar čia labai tinkamas mano supratimas tokiam dalykui, bet jei žinote, kaip, pavyzdžiui jie užsidirba ir gali sau leisti tokius dalykus.

Originalus postas buvo r/okdraugedebile, tačiau neatitiko 3 taisyklės ir su tuo nesiginčiju. Taip pat šiame poste paskutinė nuotrauka yra vieno iš komentatorių komentaras, kuris man asmeniškai skamba, kaip logiškas paaiškinimas. Šiuo postu nešmeižiu šios įmonės ir neplečiu nekentimo. Man tiesiog įdomu 😉

Training-Penalty7962

Leave a Reply