Vcera bola pripomienka incidentu ktory sa odohral 2. maja 2014 v Odese,ktory Rusko ako uz byva zvykom.. nechutne zneuziva na svoje propagandisticke ucely.
Ja by som len rad a v rychlosti dal do pozornosti jednu postavicku,ktora zohrala svoju rolu aj 2.maja, sice nepriamo,ale stale velmi podstatne..
Anton Rayevsky.
Obcan Ruskej federacie Rayevsky, naruzivy neo-nacista a siritel idei o vybudovani noveho velkoruskeho imperia sa zacal v Ukrajine objavovat pravdepodobne uz koncom februara/ zaciatkom marca 2014.
Bol aj viacmenej hlavnym zakladatelom proRU orientovanej paramilitantnej skupiny posobiacej v Odese s nazvom "Odesskaya druzhina" (mozte vidiet na foto s vlajkou Imperialneho Ruska, s najvacsou pravdepodobnostou tiez vytvorenou v tabore ProRU v Odese) ktora sa skladala z podobnych ludi ako bol sam Rayevsky,ale aj z dalsich kriminalnikov, ultra nacionalistickych obcanov Ruskej federacie,ale aj vlastizradnych obcanov UA.
Samotny Rayevsky nebol ucastnikom udalosti z 2.maja 2014, nakolko ho Ukrajinska SBU zadrzala 29.marca a kratko na to vyhostila z Ukrajiny. Avsak jeho pritomnost v Odese je dokazatelna (vid hned prva foto, kde Rayevsky stoji pred domom odborov pravdepodobne anti-Maidan tabor). Semienko vsak uz bolo zasiate..
Je teda viac nez zrejme, ze Rayevsky a jemu podobni prisli do Ukrajiny vytvarat problemy a nepokoje a s najvacsou pravdepodobnostou boli aktivni aj v Odese 2.maja 2014, zamiesani v dave ProRU sympatizantov.
Tento clovek sa neskor zacal objavovat na uzemiach pod kontrolou separatistov, kde sa aktivne zapajal do aktivit proti Ukrajine.. ako obcan ruskej federacie, terorista.. (vid foto s napisom "Na Kyjev" na obrnenom pasovom vozidle)
Necham nech si uzivatelia redditu urobia uzaver sami.
a obligatne "zdyelajte a sirte kim nesmazu!!!"
tento prispevok ma informativny charakter,nepropaguje ziadne extremisticke ideologie a ma sluzit na rozsirovanie povedomia.
—
_LifeOutOfBalance_