toks finansinis paskatinimas gal net pagreitintų integraciją
Man reik pavažiuoti 8km iki taško B, o ne šnekučiuotis.
ne, mums reikėtų, kad boltas neišsipisinėtų ir samdytų normaliai darbuotojus, o ne “partnerius”
Nepaeitų toks sprendimas dėl visokių lygybės ir diskriminacijos įstatymų.
Ne, nesvarbu kam “sveiki” ir “ačiū, viso” sakau.
Buvo situacija kai kviečiau Bolt’ą senyvo amžiaus tečiui – prieš atvažiuojant irgi kalbėjom kad “o kas jeigu angliakalbis vairuotojas ir negalės tetis paprašyt kur konkrečiai jį ten prie Megos paleist?”
Bet tai čia labai jau vienetinis atvejis – turi susidėt keleivio amžius+nekonkreti atvykimo vieta.
Visais kitais atvejais – juk nesvarbu kokia kalba kalba ar nekalba vairuotojas – nebūtina kalbėt juk 🙂
Pasišnekučiavimui, tau draugų reikia, vietoj boltininko. Jo darbas yra nuvežti iki tikslo, o ne gydyti tavo vienatvę.
bet tada jau turetu kazka labai idomaus pasakoti visa kelia
Esu garantuotas, kad lietuviškai šnekančiam vairuotojui vartotojas skirtų nė daugiau 50 centų ar kokių 3 min. Lenkijoj tas jau pasimatė.
Nereikia. Reikia tik kad nekalbėtų rusiškai.
Ne, man nė karto neteko bendrauti su vairuotoju kai ėmiau
Jei po 25e moket tai duokit man indusa uz 5e geriau
Ne, labiau reiktų pasirinkimo “No Talking”
Jo reiktų. Pvz. kai aš savo vaikui užsakau boltą grįžti iš draugų namo, būtų daug ramiau.
15 comments
toks finansinis paskatinimas gal net pagreitintų integraciją
Man reik pavažiuoti 8km iki taško B, o ne šnekučiuotis.
ne, mums reikėtų, kad boltas neišsipisinėtų ir samdytų normaliai darbuotojus, o ne “partnerius”
Nepaeitų toks sprendimas dėl visokių lygybės ir diskriminacijos įstatymų.
Ne, nesvarbu kam “sveiki” ir “ačiū, viso” sakau.
Buvo situacija kai kviečiau Bolt’ą senyvo amžiaus tečiui – prieš atvažiuojant irgi kalbėjom kad “o kas jeigu angliakalbis vairuotojas ir negalės tetis paprašyt kur konkrečiai jį ten prie Megos paleist?”
Bet tai čia labai jau vienetinis atvejis – turi susidėt keleivio amžius+nekonkreti atvykimo vieta.
Visais kitais atvejais – juk nesvarbu kokia kalba kalba ar nekalba vairuotojas – nebūtina kalbėt juk 🙂
Pasišnekučiavimui, tau draugų reikia, vietoj boltininko. Jo darbas yra nuvežti iki tikslo, o ne gydyti tavo vienatvę.
bet tada jau turetu kazka labai idomaus pasakoti visa kelia
Esu garantuotas, kad lietuviškai šnekančiam vairuotojui vartotojas skirtų nė daugiau 50 centų ar kokių 3 min. Lenkijoj tas jau pasimatė.
Nereikia. Reikia tik kad nekalbėtų rusiškai.
Ne, man nė karto neteko bendrauti su vairuotoju kai ėmiau
Jei po 25e moket tai duokit man indusa uz 5e geriau
Ne, labiau reiktų pasirinkimo “No Talking”
Jo reiktų. Pvz. kai aš savo vaikui užsakau boltą grįžti iš draugų namo, būtų daug ramiau.
Kas čia per kainos?