Здравствуйте, все!

Я студентка из Сингапура, и мне нравится коллекционировать открытки. Я была бы очень благодарна за открытки из любой точки Беларуси. 🙂

Если открыток нет, я также буду очень признательна за поздравительную открытку, обычную открытку или даже небольшой сувенир.

(например, брелок, камень, местная закуска, флаг, украшение, кепка, футболка или поделка ручной работы)

Это для моей личной коллекции, а не для коммерческих целей.

Если вы готовы помочь, пожалуйста, оставьте комментарий, и я поделюсь с вами своим почтовым адресом.

Заранее большое спасибо и теплые приветствия из Сингапура!

🇸🇬

Прывітанне ўсім!

Я студэнт з Сінгапура і люблю калекцыянаваць паштоўкі. Буду вельмі ўдзячны за паштоўкі з любой кропкі Беларусі. 🙂

Калі паштовак няма, я таксама буду вельмі ўдзячны за віншавальную паштоўку, звычайную паштоўку ці нават невялікі сувенір.

(напрыклад, брелок, камень, мясцовую закуску, сцяг, упрыгожванне, кепку, футболку ці выраб ручной работы)

Гэта для маёй асабістай калекцыі, а не для камерцыйных мэтаў.

Калі вы гатовыя дапамагчы, калі ласка, пакіньце каментар, і я падзялюся з вамі сваім паштовым адрасам.

Загадзя вялікі дзякуй і цёплыя прывітанні з Сінгапура!

🇸🇬

Hello Everyone!

I’m a student from Singapore and I enjoy collecting postcards. I would be very grateful to receive postcards from anywhere in Belarus. 🙂

If postcards aren’t available, I’d also really appreciate a greeting card, generic card, or even a small souvenir. 

(like a keychain, rock, local snack, flag, ornament, cap, T-shirt, or handmade craft)

This is for my personal collection, and not for any commercial purpose.

If you’re willing to help, please leave a comment and I’ll share my mailing address with you.

Thank you so much in advance, and warm greetings from Singapore! 

🇸🇬

Nessieinternational

Leave a Reply