Egy sárvári fideszes önkormányzati képviselő elismerte, hogy gyűjtött aláírásokat a kamu Magyar Péternek — dead97531 Tags:Hungary 9 comments Innentől azért nehéz elképzelni, hogy ezt a választást ne ismételtessék meg. Jajj de rendes becsületes higy bevallja.. kurva anyját. Féreg patkány geci. Milyen csontvázak fognak még kipotyogni? Ez nagyon kemény. Vajon várható ezeknek az ügyeknek a kivizsgálása? Mi van ha igazából azt gondolta hogy ez a igazi péter? Választási csalás. Instant 3 év. Szevasz. >számolt be az ugytudjuk.hu Ez egy megbízható forrás? Nem hallottam még róluk, és nem akarok egy megalapozatlan hír alapján felháborodni. itt most igazából egy bűncselekményt ismert be? Remélem egy vádalkura játszik és a Kondora, meg a többi is repülni fog. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
>számolt be az ugytudjuk.hu Ez egy megbízható forrás? Nem hallottam még róluk, és nem akarok egy megalapozatlan hír alapján felháborodni.
9 comments
Innentől azért nehéz elképzelni, hogy ezt a választást ne ismételtessék meg.
Jajj de rendes becsületes higy bevallja.. kurva anyját. Féreg patkány geci.
Milyen csontvázak fognak még kipotyogni?
Ez nagyon kemény. Vajon várható ezeknek az ügyeknek a kivizsgálása?
Mi van ha igazából azt gondolta hogy ez a igazi péter?
Választási csalás. Instant 3 év. Szevasz.
>számolt be az ugytudjuk.hu
Ez egy megbízható forrás? Nem hallottam még róluk, és nem akarok egy megalapozatlan hír alapján felháborodni.
itt most igazából egy bűncselekményt ismert be?
Remélem egy vádalkura játszik és a Kondora, meg a többi is repülni fog.