Szerinte a választók április 12-én kiszavazták, ezzel jelezve, hogy nincs rá szükség.
Igaz elötte is hónapokkal is mondta neki mindenki.
Politika múltja:
2009 – 2022 Jobbik
2023 – Nép pártján
2026 – DK
—
Weekly_Car956

Szerinte a választók április 12-én kiszavazták, ezzel jelezve, hogy nincs rá szükség.
Igaz elötte is hónapokkal is mondta neki mindenki.
Politika múltja:
2009 – 2022 Jobbik
2023 – Nép pártján
2026 – DK
—
Weekly_Car956
38 comments
A fideszben most keresnek friss politikusokat, hátha….
Eddig se volt rá szükség, csak a parizer mögül ezt nem vette észre. 😃
Mondanám hogy visszamehetne töritanárnak, de inkább a portás tartson órát mint ő.
Húspultba még lehet. Kérek 2/3-ad deka parizert.
Pokorni is visszament tanítani.
Lehetne mondjuk csemegepultos.
Szia, jó utat, szia!
Az ex munkaadoid kerik a zsebretett havi sokmilliot is vissza, te mocskos eloskodo! Remelem soha nem talalsz munkat, sosem voltal politikus. Es nem is leszel.
munkaugyi kozpont? tehat ez azt jelenti, hogy nem ert semmihez, ha ertene, akkor azzal kapcsolatban keresne munkat valahol.
Na nézzük, mi állna jól neki:
* Foodora futár
* Taxis-hiéna
* BKK ellenőr
* Vidéki Tescoban biztonsági őr
* Zöldséges a nagybani piacon
Mekibe szerintem mindig van felvétel🤭
Szegény vagyok, szegénynek születtem…. ja nem ide.
A Bosch tárt karokkal várja, ott senkit se fogja érdekelni a politikai múltja
Pedig… tanár volt asszem ’09 előtt.
Mr. 2%
Megérdemled Peti.
Mi az hogy parizer király🤣🤣🤣
Meghalok
Na szerintetek mennyi ido mig o is elorukkol egy podcasttal?😆
Csak homeoffice-t javasolnék neki, nehogy megsérüljön
https://i.redd.it/usp8kqo7qkzg1.gif
Még a Fideszben kipróbálhatja magát! 🙂
Muszáj lesz. Nekie.
Vajon ha úgy dönt nem indul a választáson és nem égeti le magát a DK-val, lenne jövője?
Azért annó, a teljes politikai apatiában volt egy-egy jó parlamenti felszólalása amikor elküldte Orbánt az anyjába…
Ment a gigaupvote.
Ezt a punciszakállat meg mindig nem bírja elengedni ez a tróger suttyó
A Szeged-Budapest vonalon közlekedő InterCity-kre WC-pucoló munkatársat keresnek. A nemzet rejtett tartalékai, a haszontalan, köpönyegforgató, opportunista politikusok tökéletesen illenek ebbe a munkakörbe.
Szerintem nem ment még ki eléggé balra, hogy itt abbahagyja. Széljobb, jobb, bal.. “bal”, egy jó kommunistának a bal legszélén el tudnám még képzelni. Vagy anarchistaként! Onnan már csak egy lépés a széljobb megint és lehet menni körbe-körbe mint Miley Cyrus a Wrecking ballban.
Ez ki?

hát, egyszakos pedagógus nem ideális, de ha akar, azért szerintem találna valami középiskolai tanári állást
https://preview.redd.it/uzefn4kzskzg1.jpeg?width=1360&format=pjpg&auto=webp&s=4a03026c9f63333a2272f82b717a390357bcd272
Èn felveszem.full legál,min bèr.
Alap, hogy valamelyik parízergyárba jelentkeznék a helyében.
munkanélkülire mennyit kap?
*Szomorú mamuszos hangok*
“Petyát nem kell félteni, a jég hátán is megél.”
Szívesen megnéznék vele egy vlogot az eszkimók földjén, na de nem olyan Bear Grylls-esen, hogy a stáb kimenti minden szarból.
Petya, az a nagy fehér medve az nem szereti a parizert, az téged szeret. ♥️ Gyorsan másszál fára! Ja, hogy nincs… 🤷🏻♂️
Parizer bácsi inkább volt VV Jakab Péter, mint politikus.
A munkaadóid azt mondták, hogy húzz a picsába. Így jár az aki nem érti, hogy mi zajlik körülötte.
Menjen is, erre nem tudok negatívat mondani. Minden eddigi megélhetési politikust szívesen látunk a munkaerőpiacon!
Vagy büdös a munka, vagy nem, ez a két opció van, a többi csak mellébeszélés.
A munkaügyi központban pont rájön makd hogy mekkora egy szégyen az a hely. A segély kikérésénnkívűl semmire nem jó az a hely, kb csak öregek otthonába keresnek ápolókat, meg építő munkásokat.