Vytvoril som si fake profil 24 ročnej ženy na Pokeci. Napísal som pár správ do najaktívnejších chat miestností. Po iba 10 minútach si môj profil pozrelo 400 ľudí a >100 ľudí mi napísalo.

Docela zaujímavá štatistika. Väčšinou 40+ chlapi. Ani sa nečudujem, že mladí chalani nemajú šancu a dievčatá neodpisujú.

Edit: aktuálne celkovo 224 správ. Žiadny ďalší koment na pokec som nepridal, aj tak stále prichádzajú správy.

Federal_Percentage

20 comments
  1. >Ani sa nečudujem, že mladí chalani nemajú šancu a dievčatá neodpisujú.

Akoze preco? Lebo 24 rocnym babam je bezne sympaticky muz po 40ke?

2. pohoda, ked som to spravil ja, tak nejaky zufalec mi tam hned zaplatil plusko na 3 mesiace, po chvili pisania uz posobil jak totalne vysinuty psychopat, ktory by ma bol schopny mozno aj zabit

3. “výsledky sú šokujúce” = vysledky su presne take ako vsetci ocakavali…

4. Vytvor si zamknutý album s 3 random fotkami z internetu a možno niečo aj zarobíš.. Taký slovenský “LenVentilátory”

5. No neviem, keď som bol na Pokeci tak 7-8 rokov dozadu tak som mal tiež tak 40-50 správ za deň ako chlapec (takže mladí chalani majú šancu, ale skôr ako gayovia 😂). Starým uchýlom je asi vcelku jedno

6. ![gif](giphy|4IXWdc8uo74ic)

A preto je treba hľadať v zahraničí zahraničné ženy. Ako správny passportbro. Kolumbia FTW.

7. začínajú nám dochádzať úplne očividné súvislosti 🤠

8. Teraz si predstav ze si ta 24 rocna zena a skus sa nebat ist s niekym z internetu von.

9. Ako vieš že tí 40+ chlapi nie sú fake profily mladých žien ???

10. my chlapi sme proste nadržanci, tak to evolucia zariadila. Minule som pozeral ako sa jeden velký holub snazil “zbalit” holubicu. No co ten stváral, dal do toho zjavne všetko, normálne som čakal že začne robiť stojky na hlave. A ona len tam niečo ďobala bez zaujmu a nasledne odletela. Ponaučenie si vyvoď sám.

11. kazdemu pre koho je toto sokujuce odporucam pozriet film “v sieti”

Leave a Reply