Trump igra opasnu igru koja nas se jako tiče: Hrvatska bi mogla postati Grenland

one_dalmatian

12 comments
  1. Sve bolje nego hdz – tak ili onak smo mcdonalds drzava

2. Da bar ponude milijun dolara svakome ali nismo mi te sriće

3. Nema veze, nadoknadit ćemo teritorij od Slovenije i Bosne. Jel netko uopće živi u Baranji?

4. u kom smislu? da pripadamo Danskoj? da nas žele Amerikanci? obje varijante zvuče ok

5. Gdje je sad ekipa: “Što će nam avioni, zar nismo u NATO-u? Bolje da gradimo vrtiće i škole?”

6. Mađarska je sasvim doslovno kupila cijelu Slavoniju. Ne mora ispalit ni metak, već je njihovo.

7. Lol opet naši desničari popljugali kitu kao i uvijek samo jbga zajedno sa njima i mi najebemo. Sjećam se kad su hvalili putina dok nije napao ukrajinu onda odjednom putin bad ali i to je trajalo neko vrijeme jer im treba vremena da skuže da su glupi i kojom mentalnom gimnastikom mogu opravdati svoju retardiranost.

Tako je bilo i za Orbana bio je junak naših “domoljuba” ali i to se počelo stišavat slično ko sa putinom. I ne zaboravimo trumpa lol to je tek promašaj tih genijalaca, većina ih je nestala sa reddita ili su obrisali račune i otvorili nove ali jebeni Tomašević woke kme kme kme zds tonson ceca.

8. Sad tu je diplomatska problematika jer smo dobri samo sa usa, izraelom i njemackom i to je sve na labavim nogama ako sagledamo da sutra trebamo pomoc od istih .

Najveca problematika nam je italija, ostale zemlje mozemo odbiti, ali Italiju bas i ne, al hvala bogu pa talijani uvijek izgube rat. XD

9. Mađari sa sjevera, Talijani s juga, pa velika bitka za Rijeku na Rječini.

10. Jokić spominje političare koji svojataju. Ne bi vjerovali koliko puta sam od Talijana načuo ili mi je direktno rečeno da je Zadar Italija, čak i u profesionalnom kontekstu, kao kroz šalu i kesenje.

11. Koje god mišljenje će rezultirat boljom trgovinom s Američkim tržištem, slažem se s njime.

Leave a Reply